Audencia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Experimentat și respectat

De aproximativ 40 de ani, Audencia Executive Education dezvoltă programe de instruire personalizate pentru a vă oferi calificările de care aveți nevoie pentru a rămâne în vârful domeniului dvs.

Programele noastre pot duce la certificate sau diplome și pot satisface nevoile companiilor, directorilor și managerilor. Puteți selecta cursuri de formare în domenii precum managementul, performanța vânzărilor, comunicarea și marketingul digital și transformarea.

De ce Audencia ?

Misiune: Instruiți și dezvoltați manageri și lideri care vor fi responsabili, inovatori și deschiși către lume prin soluții creative și de impact, sporind performanța umană și conducând schimbarea organizațiilor.

Expertiză: Suntem specializați într-o gamă de domenii cu cerere ridicată, astfel încât să puteți fi în fruntea practicilor inovatoare de afaceri. De exemplu, prin parteneriatele și colaborările noastre cu școli de inginerie și arhitectură de top, conducem în aceste domenii:

 • Responsabilitatea socială a întreprinderilor
 • Finanțe corporative
 • Conducere responsabilă
 • Inovaţie

Stâlpi: Stâlpii noștri asigură calitatea, relevanța în carieră și creativitatea programului dvs.:

 • Excelenta academica
 • profesionalizarea
 • Hibridizarea abilităților

Experiență: Suntem mândri că pregătim peste 3.000 de lideri, manageri și experți în fiecare an. Puteți fi siguri că experiența noastră de aproximativ 40 de ani oferind educație executivă oferă atât calitate, cât și impact asupra afacerii.

146416_pexels-photo-2422293.jpeg

Expertiză în educație responsabilă

148005_Capturedecran2020-12-13a19.27.58.png

Parteneriate strategice

Pentru că împărtășim convingerea că colaborarea are ca rezultat proiecte inovatoare și importante, Audencia Business School, École Centrale de Nantes și ensa Nantes au format o alianță strategică. Acest parteneriat vă îmbunătățește programul.

Cum lucrăm împreună:

 • Sprijiniți formarea și cercetarea în învățământul superior în inginerie, arhitectură, management și domenii conexe
 • Promovarea antreprenoriatului, inovării și responsabilității sociale a întreprinderilor la scară locală, națională și internațională
 • Dezvoltă și gestionează proiecte

Acreditari

Audencia este una dintre puținele școli din lume (1%) care deține cele mai importante trei acreditări internaționale în domeniul managementului afacerilor.

equis

Fundația Europeană pentru Dezvoltarea Managementului (EFMD) evaluează calitatea școlilor de management prin EQUIS pentru a ridica standardul educației manageriale la nivel mondial.AACSB

Fondată în 1916, AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business) este cea mai îndelungată asociație globală dedicată avansării educației manageriale la nivel mondial, acreditând cele mai bune școli de afaceri din lume.


AMBA

AMBA (Association of MBAs) este un organism internațional de acreditare pentru MBA, DBA și masteranzi în programe de management. Acreditarea AMBA reprezintă cel mai înalt standard de realizare în educația postuniversitară în afaceri și este obținută doar de cele mai bune programe.

Franţa

Audencia este recunoscută atât la nivel internațional, cât și la nivel național. Suntem acreditați de prestigioasa Conférence des Grandes Écoles și suntem înregistrați la Comisia Națională pentru Certificare Profesională (Commission Nationale de la Certification Professionnelle - CNCP)

Deveniți următorul director de valoare

Directorul de valori MBA este o diplomă absolventă de la Audencia , o școală care este triplu acreditată (EQUIS, AACSB și AMBA) și primul MBA din lume dedicat transformării profesiilor de măsurare, control și audit pentru a le obține prin „ lume multi-capitală ”.

Gândirea integrată, crearea valorii, conducerea strategică responsabilă și dimensiunea internațională sunt elementele distinctive ale directorului nostru de valoare MBA. Vă oferim o educație de foarte înaltă calitate, cu vorbitori de excepție și profesori cu experiență, precum și parteneriate strategice.

Directorul executiv al valorii MBA este livrat în format mixt:

 • PARIS față în față + călătorii de învățare
 • Online (65%)

La sfârșitul acestui curs, fiecare participant obține diploma MBA Executive Value Chief Officer de la Audencia Business School.

148007_MBACVOadvantage.png

148009_MBACVOadvantage_2.png

Locații

Paris

Address
95 Rue Falguière
75015 Paris, Île-de-France, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări