De Vinci Higher Education Group

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la De Vinci Higher Education Group

De Vinci Higher Education este o instituție privată de renume a învățământului superior situată la Paris. De Vinci este alcătuit din trei școli care acordă diplome acreditate de înaltă calitate: EMLV (Business School), ESILV (Engineering School) și IIM (Digital School).


Gama unică de subiecte predate în acest campus creează o atmosferă stimulativă interdisciplinară și interculturală. Școlile au dezvoltat o abordare educațională transversală care combină diferitele specializări, permițând elevilor să lucreze în echipe multidisciplinare (manageri, ingineri, designeri), în timp ce progresează în studiile lor și dobândesc cunoștințe digitale.


Învățământul superior De Vinci se bazează pe valori comune, cum ar fi hibridarea, profesionalizarea, internaționalizarea, conștientizarea socială, sportul și cultura. Peste 7 500 de studenți, toți unici, toți s-au axat pe finalizarea cu succes a studiilor și pe viața lor profesională.

Campusul

Situate în inima celui mai mare cartier de afaceri din Europa, școlile De Vinci sunt accentuate pe profesionalizare, iar principalul lor obiectiv este integrarea profesională cu succes a elevilor.

Campusul modern este situat lângă Grande Arche, în inima celui mai mare cartier de afaceri din Europa - La Défense. Situat în centrul plin de viață al orașului, Campusul De Vinci este unic prin faptul că oferă o conexiune strânsă cu lumea corporativă. Campusul este înconjurat de numeroase atracții, inclusiv sculpturi moderne, centre comerciale, cinematografe, cafenele și restaurante. Clădirile sunt sigure și foarte securizate. Campusul este mai presus de toate un loc optim pentru învățare pentru combinația sa de resurse tehnologice moderne (cursuri online, baze de date, wifi) și săli de curs tradiționale și săli de clasă, în plus față de accesul la centrul de învățare, FabLab, săli de sport, restaurante și numeroase activități recreative zone.

Locații

Paris

Pôle Universitaire Léonard de Vinci

Address
12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 Paris, Île-de-France, Franţa
Număr de telefon
+33 1 41 16 70 86

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră