Citește Descrierea Oficială

De ce EDHEC

Creat de și pentru antreprenori,

Operând de la campusurile din Lille, Nisa, Paris, Londra și Singapore, EDHEC este una dintre primele 15 școli europene de afaceri, clasându-se pe primul loc la nivel mondial pentru Master în Finanțe. Complet internațional și conectat direct la lumea afacerilor, EDHEC este o școală pentru afaceri, mai degrabă decât o școală de afaceri, unde excelența în predare și cercetare se concentrează pe inovare pentru a stimula antreprenoriatul și creativitatea. Pentru afaceri de la naștere și dedicat afacerilor, EDHEC face antreprenori pentru viață, capabili să remodeleze sau să creeze afaceri de succes oriunde lucrează.

EDHEC funcționează ca un adevărat laborator de idei și produce soluții inovatoare evaluate de întreprinderi. Filosofia de predare a școlii, inspirată de activitățile sale de cercetare premiate, se axează pe "învățarea prin practică".

O mentalitate care ne-a pus în afară

Creat de către și pentru antreprenori, EDHEC a încorporat valorile fundamentale ale afacerilor de peste un secol.

Scopul nostru este de a transmite cheile succesului în afaceri noilor generații de manageri și antreprenori, răspândind convingerea că firmele pot avea un impact pozitiv asupra economiei și asupra societății în ansamblu.

Independenţă

Pentru a-și proteja independența în acțiune în ultimii 110 ani, EDHEC se bazează pe propriile resurse pentru a-și finanța și ghida dezvoltarea. De asemenea, își exercită autonomia deplină în strategia academică și științifică.

Pragmatism

De la înființarea sa în 1906, EDHEC și-a construit reputația de pragmatism și o abordare didactică axată pe afaceri. Instrumentele cheie, cunoștințele și comportamentul afacerilor sunt transmise generațiilor de manageri.

Nonconformism

Prin modelul neobișnuit, conținutul programelor sale și valoarea cercetărilor sale, EDHEC își dezvoltă diferențele, încurajând studenții și profesorii să gândească în afara casetei și să-și promoveze calitățile de lider.

Spirit antreprenorial

O școală de afaceri pentru afaceri, EDHEC pregătește generații de antreprenori și manageri cu gândire rapidă, inventivi și inventivi, care pot schimba regulile jocului pentru a lua echipele și proiectele încredințate acestora în continuare.

Deschidere

Deoarece eficacitatea în afaceri este susținută de a fi unică, EDHEC acordă o importanță deosebită diversității și o combinație de culturi, profile, practici și discipline în predarea și operațiunile sale.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

EDHEC Business School

Edhec Executive MBA este un program triplă acreditat de la una dintre școlile de afaceri din Europa. Acesta este conceput pentru manageri cu experiență, antreprenori și d ... [+]

Edhec Executive MBA este un program triplă acreditat de la una dintre școlile de afaceri din Europa. Acesta este conceput pentru manageri cu experiență, antreprenori și directori executivi care doresc să experimenteze o transformare profesională. Programul de 16 luni cu normă parțială, cu sediul la Opera din Paris sau Lille, vă va permite să vă consolidați abilitățile de nivel executiv, să vă creșteți abilitățile de conștientizare și de conducere și să vă îmbunătățiți perspectivele globale pentru a conduce performanța organizației dvs. în provocările și în mod constant schimbarea mediului de afaceri.

Construirea de oameni pentru a construi afaceri... [-]
Franţa Paris Roubaix
Februarie 2020
Engleză
Part time
16 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA Global

EDHEC Business School

MBA EDHEC Global se schimbă viața: amestecând educația de afaceri relevantă cu o experiență umană neprețuită, vă permite să aveți un impact profund asupra carierei, vieți ... [+]

Dacă doriți să obțineți o educație de afaceri din lumea reală și să dezvolți o perspectivă internațională care să vă ajute să vă dezvoltați, să accelerați sau să vă schimbați calea de carieră, atunci programul EDHEC Global MBA din Nisa, sudul Franței ar putea fi o alegere ideală pentru dvs.

Pe parcursul programului de 10 luni veți avea ocazia să împărtășiți, să învățați și să vă conectați cu colegii participanți din fiecare continent din lume - de obicei avem aproximativ 100 de studenți din 30 de naționalități diferite, combinate cu o facultate internațională extrem de diversă și de excepție, ceea ce o face experiență cu adevărat globală. Opțiunile personalizate, incluzând piese specializate și proiecte personalizate reprezintă 3 luni din programul dvs., permițându-vă să personalizați programul în funcție de obiectivele dvs. profesionale.... [-]

Franţa Grozav Paris Roubaix
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

EDHEC BUSINESS SCHOOL – MAKE AN IMPACT

Address
393, Promenade des Anglais - BP3116 06202 Nice Cedex 3 - France
Grozav, Provence-Alpi-Coasta de Azur, Franţa
Address
16-18 Rue du 4 septembre, 75002 Paris, France
75002 Paris, Île-de-France, Franţa
Address
Avenue Gustave Delory, 24
59057 Roubaix, Hauts-de-France, Franţa