Read the Official Description

De ce EDHEC?

Creat de către și pentru antreprenori, EDHEC a încorporat valorile fundamentale ale afacerii de peste un secol. Scopul nostru este de a transmite cheile succesului de afaceri noilor generații de manageri și antreprenori, răspândind convingerea că firmele pot avea un impact pozitiv asupra economiei și asupra societății în ansamblu.

Programele EDHEC Business School

Începând cu 2014, EDHEC INTERNATIONAL BBA face parte din marca EDHEC. În consecință, programul îndeplinește fiecare criteriu de calitate al EDHEC Business School :

  • O selecție strictă de studenți care îndeplinesc cerințele noastre de competențe și aptitudini în management;
  • o facultate de predare la nivel mondial;
  • un accent internațional și multicultural puternic;
  • un dialog constant între companii și consiliere personalizată în carieră în timpul studiilor noastre studenților și carierelor profesionale.

Figuri cheie

  • 121,5 2015-2016 buget consolidat în M €
  • 1000 și mai multe burse acordate în 5 ani
  • 100 de naționalități
  • 7900 de studenți (49% studenți internaționali)
  • 25% din bugetul nostru dedicat cercetării
  • 30000 de absolvenți în 125 de țări

5 Campusuri

Două campusuri academice din Lille și Nisa oferă facilități și echipamente la cel mai înalt nivel la nivel mondial și găzduiesc toate activitățile EDHEC de la formarea inițială până la dezvoltarea și cercetarea continuă. Campusurile din Paris, Londra și Singapore sunt dedicate în primul rând formării și cercetării în curs și interacționează cu companii din ambele domenii.

Facultatea și Cercetătorii

Facultatea și cercetătorii EDHEC, care formează comunitatea academică EDHEC, includ profesori și cercetători permanenți, precum și profesori afiliați și asociați de cercetare, răspândite în campusurile din Lille, Nisa, Paris, Singapore și Londra. Această facultate este centrală pentru reputația și creșterea EDHEC la nivel național și internațional.

Despre EDHEC

Operând din campusurile din Lille, Nisa, Paris, Londra și Singapore, EDHEC este una dintre cele mai importante 20 de școli de afaceri din lume. Complet internațional și conectat direct la lumea afacerilor, EDHEC este o școală pentru afaceri, mai degrabă decât o școală de afaceri, unde excelența în predare și cercetare se concentrează pe inovare pentru a stimula antreprenoriatul și creativitatea. Pentru afaceri de la naștere și dedicat afacerilor, EDHEC face antreprenori pentru viață, în măsură să remodeleze sau să creeze afaceri de succes oriunde lucrează.

EDHEC funcționează ca un adevărat laborator de idei și produce soluții inovatoare evaluate de întreprinderi. Filosofia de predare a școlii, inspirată de activitățile sale de cercetare premiate, se axează pe "învățarea prin practică".

Programs taught in:
Engleză
Limba franceza

Această școală oferă și:

Address
Avenue Gustave Delory,24
59100 Roubaix, Hauts-de-France, Franţa
Address
Promenade des Anglais,393
06200 Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franţa
Address
18 Rue du 4 septembre
75002 Paris, Île-de-France, Franţa