Citește Descrierea Oficială

De ce EDHEC

Creat de și pentru antreprenori,

Operând de la campusurile din Lille, Nisa, Paris, Londra și Singapore, EDHEC este una dintre primele 15 școli europene de afaceri, clasându-se pe primul loc la nivel mondial pentru Master în Finanțe. Complet internațional și conectat direct la lumea afacerilor, EDHEC este o școală pentru afaceri, mai degrabă decât o școală de afaceri, unde excelența în predare și cercetare se concentrează pe inovare pentru a stimula antreprenoriatul și creativitatea. Pentru afaceri de la naștere și dedicat afacerilor, EDHEC face antreprenori pentru viață, capabili să remodeleze sau să creeze afaceri de succes oriunde lucrează.

EDHEC funcționează ca un adevărat laborator de idei și produce soluții inovatoare evaluate de întreprinderi. Filosofia de predare a școlii, inspirată de activitățile sale de cercetare premiate, se axează pe "învățarea prin practică".

O mentalitate care ne-a pus în afară

Creat de către și pentru antreprenori, EDHEC a încorporat valorile fundamentale ale afacerilor de peste un secol.

Scopul nostru este de a transmite cheile succesului în afaceri noilor generații de manageri și antreprenori, răspândind convingerea că firmele pot avea un impact pozitiv asupra economiei și asupra societății în ansamblu.

Independenţă

Pentru a-și proteja independența în acțiune în ultimii 110 ani, EDHEC se bazează pe propriile resurse pentru a-și finanța și ghida dezvoltarea. De asemenea, își exercită autonomia deplină în strategia academică și științifică.

Pragmatism

De la înființarea sa în 1906, EDHEC și-a construit reputația de pragmatism și o abordare didactică axată pe afaceri. Instrumentele cheie, cunoștințele și comportamentul afacerilor sunt transmise generațiilor de manageri.

Nonconformism

Prin modelul neobișnuit, conținutul programelor sale și valoarea cercetărilor sale, EDHEC își dezvoltă diferențele, încurajând studenții și profesorii să gândească în afara casetei și să-și promoveze calitățile de lider.

Spirit antreprenorial

O școală de afaceri pentru afaceri, EDHEC pregătește generații de antreprenori și manageri cu gândire rapidă, inventivi și inventivi, care pot schimba regulile jocului pentru a lua echipele și proiectele încredințate acestora în continuare.

Deschidere

Deoarece eficacitatea în afaceri este susținută de a fi unică, EDHEC acordă o importanță deosebită diversității și o combinație de culturi, profile, practici și discipline în predarea și operațiunile sale.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MBA Global

EDHEC Business School

EDHEC Global MBA este schimbarea vieții: prin amestecarea educației relevante în afaceri cu o experiență umană neprețuită, vă permite să aveți un impact profund asupra ca ... [+]

EDHEC Global MBA este schimbarea vieții: prin amestecarea educației relevante în afaceri cu o experiență umană neprețuită, vă permite să aveți un impact profund asupra carierei, vieții și mediului înconjurător.

MOTIVE MAI PENTRU ALEGEREA EDHEC

EXPERIENȚA GLOBAL TRUE

Clasa de obicei include peste 30 de naționalități diferite. Programul include două expediții de învățare în străinătate.

CONSILIERI DE CARIERE PERSONALIZATE

EDHEC Global MBA CareerSMART Program este un program inovator de carieră care include coaching personalizat de carieră pentru fiecare participant. Serviciile noastre de carieră sunt clasate pe locul al doilea în Franța pentru evaluarea studenților privind serviciile de carieră (The Economist 2017).... [-]

Franţa Nice
September 2019
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

EDHEC BUSINESS SCHOOL – MAKE AN IMPACT

Address
393, Promenade des Anglais - BP3116 06202 Nice Cedex 3 - France
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franţa