ESCP Europe Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Înființată în 1819, prima școală de afaceri din lume, ESCP Europe a fost fondată de un grup de oameni de știință și oameni de afaceri, inclusiv economistul Jean-Baptiste Say și renumitul comerciant Vital Roux. Jean-Baptiste Say a fost un avocat al liberalismului economic și este adesea creditat că a inventat conceptul de antreprenoriat încă din 1800. Vital Roux este cunoscut mai ales pentru că a contribuit în mare măsură la elaborarea Codului comercial în 1807, - gândirea primordială în pedagogia inovatoare. Prin urmare, putem spune că crearea ESCP Europe reprezintă invenția conceptului de "școală de afaceri".

Deși marca ESCP Europa a evoluat pe parcursul a aproape 200 de ani de istorie, ea a rămas întotdeauna loială primei sale trei litere. Începând cu anul 1819 sub numele de Ecole Spéciale de Comerț și Industrie și curând redenumită Ecole Supérieure de Commerce, ea sa dezvoltat la ESCP cu cincizeci de ani mai târziu, în 1869. După ce a fuzionat cu școala soră, Școala Europeană de Management (EAP) 1999, școala a fost numită ESCP-EAP timp de aproximativ un deceniu. În cele din urmă, în 2009, numele școlii sa transformat în ESCP Europa, făcând trimitere explicită la patrimoniul și poziționarea sa europeană.

Domeniul de aplicare internațional al ESCP Europa a fost vizibil încă de la vârsta sa. Deja clasa din 1824 număra 30% din studenții internaționali cu 15 naționalități diferite, printre care șapte spanioli, cinci brazilieni, cinci olandezi, patru germani și doi americani. Învățământul lingvistic a reprezentat o parte esențială a primului său curriculum, care a inclus, pe lângă gramatica franceză, și cursuri în limbile engleză, germană și spaniolă. Începând cu 1825, la ESCP Europe au fost predate zece limbi, iar studenții au trebuit să studieze cel puțin trei dintre ele.

În jur de un secol și jumătate mai târziu, ESCP Europa a fost din nou un pionier prin crearea unei școli de afaceri cu mai multe școli. Pentru a răspunde la chemarea europeană a școlii, campusurile din Germania și din Regatul Unit au fost deschise în 1973, urmate de Spania în 1988, Italia în 2004 și Varșovia în 2015. În contextul unei lumi din ce în ce mai globalizate, ambiția de ESCP Europe astăzi este de a instrui cu adevărat manageri europeni prin încurajarea legăturii dintre valorile umaniste și educația în management. ESCP Europa devine o adevărată școală europeană deschisă lumii.

Misiune și valori

ESCP Europa conectează și modelează mediul de afaceri prin promovarea cunoștințelor și a practicilor interculturale.

Predarea managementului dintr-o perspectivă interdisciplinară la cel mai înalt nivel al excelenței academice, dezvoltăm lideri multilingvi inteligenți culturali, care sunt deschisi, adaptați și responsabili.

În calitate de manageri și antreprenori, absolvenții ESCP Europe sunt pregătiți să conducă și să se inspire într-o lume globalizată.

Fapte și guvernare

 • 6 campusuri ESCP Europa din Berlin, Londra, Madrid, Paris, Torino și Varșovia.
 • Triplă acreditate: AACSB, EQUIS, AMBA
 • Prima scoala de afaceri din lume (est 1819)
 • Peste 140 de profesori activi în cercetare, reprezentând peste 20 de naționalități din cele 6 campusuri
 • 90 de profesori afiliați, 30 profesori invitați, peste 800 de practicanți și experți
 • Peste 120 de alianțe academice din Europa și din lume
 • Un portofoliu complet; Licență, masterat, MBA, doctorat și educație executivă
 • 4.600 de studenți în programe de studii care reprezintă 100 de naționalități diferite
 • 5.000 de participanți la nivel înalt în formarea personalizată și educația executivă
 • 50.000 absolvenți activi în peste 150 de țări din lume
 • Guvernarea europeană reprezentând identitatea europeană profundă a școlii
 • Regular clasat printre cele mai bune școli de afaceri din lume

campusuri

Modelul distinctiv ESCP Europa al unei școli de afaceri transfrontaliere multi-campus intruchipează inima identității noastre europene. Cu șase campusuri urbane în marile orașe europene, ESCP Europe contribuie activ la dezvoltarea unei culturi europene de management și permite școlii să ofere un tip unic de educație interculturală în domeniul afacerilor:

 • BERLIN
 • LONDRA
 • MADRID
 • PARIS
 • TORINO
 • VARŞOVIA
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
 • Limba franceza

Vedea MBA-uri 1-an » Vedea Health Masterat » Vedea Summer courses » Vedea MSc-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

MBA 1-an

MBA în Management Internațional

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Franţa Paris Spania Madrid Regatul Unit London Germania Berlin Italia Turin Polonia Warsaw + 10 mai mult

MBA nostru în Management Internațional este un program de 12 luni, full-time cross-campus. Veți trăi și studiați la 2 din cele 6 campusuri internaționale ale noastre. Veți studia într-o clasă multiculturală cu 25-35 de naționalități diferite, cu o gamă largă de medii profesionale. [+]

Trăiți experiența interculturală

MBA nostru în Management Internațional este un program de 12 luni, full-time cross-campus. Veți trăi și studiați la 2 din cele 6 campusuri internaționale ale noastre. Veți studia într-o clasă multiculturală cu 25-35 de naționalități diferite, cu o gamă largă de medii profesionale.

Optzeci la sută dintre absolvenți spun că programul lor a fost "Un program de schimbare a vieții" în sensul că nicăieri altcineva nu ar putea învăța să lucreze și să interacționeze cu un nivel atât de ridicat al diversității. Acesta este un avantaj neprețuit în mediul de afaceri global de astăzi.

Ne așteptăm ca studenții noștri să împărtășească cunoștințele pe care le-au câștigat, abilitățile și calitățile interpersonale, cum ar fi curiozitatea, dinamismul, maturitatea și spiritul deschis față de colegii lor de clasă. Într-adevăr, veți învăța cât mai mult de la colegii de clasă, așa cum veți dori din cursurile în care participarea activă în interiorul și în afara sălii de curs este la fel de importantă.... [-]


Videoclipuri

ESCP Europe I Paris Campus

Contactează

ESCP Europe

Adresă, linia 1 ESCP Europe Campus Paris 79, avenue de la République
75543 Paris, Île-de-France, Franţa
website http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +33 1 49 23 20 00

ESCP EUROPE

Adresă, linia 1 ESCP Europe Campus Madrid c/Arroyofresno 1, 28035 Madrid Spain
28035 Madrid, Community of Madrid, Spania
website http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +34 913 86 25 11

ESCP Europe - London Campus

Adresă, linia 1 ESCP Europe Campus London 527 Finchley Road
NW3 7BG London, England, Regatul Unit
website http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon false

ESCP Europe

Adresă, linia 1 ESCP Europe Campus Berlin Heubnerweg 8-10
14059 Berlin, Berlin, Germania
website http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +49 30 320070

ESCP-EUROPE Torino

Adresă, linia 1 ESCP Europe Torino Campus Corso Unione Sovieticà, 218 bis
10134 Turin, Piedmont, Italia
website http://escpeuro.pe/1jO3PBL
Telefon +39 011 670 5894

Adresă, linia 1 ESCP Europe Warsaw Campus c/o Kozminski University 57/59 Jagiellonska St.
03-301 Warsaw, Masovian Voivodeship, Polonia
Telefon false

Adresă, linia 1 Beijing, Beijing, China
Telefon false

Adresă, linia 1 Delhi, India
Telefon false