ESP - School of Communication & Marketing

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ESP (Ecole Supérieure de Publicité) este o școală pentru învățământul superior în domeniul publicității, comunicării, marketingului și managementului - localizată la Paris. Din 1927: ESP pregătește profesioniști cu experiență în aceste domenii și sa implicat activ în agenții de comunicare, organizațiile media și agenții de publicitate. O școală de pionierat cu experiență (aproape 90 de ani!), ESP se mândrește cu expertiza recunoscută:

ESP este cea mai veche scoala de comunicare din Franta

O istorie rapidă a ESP: La începutul secolului al XX-lea, Statele Unite au inventat publicitatea. Un grup de profesioniști francezi s-au alăturat împreună pentru a dezvolta know-how publicitar în Franța. La acea vreme: - PUBLICIS, prima agenție de publicitate franceză, a fost creată în 1926. - ESP, școala de pionierat a publicității în Franța, a fost creată în 1927.

CERTIFICĂRI ESP

Certificare națională: ESP este o școală privată de învățământ tehnic superior, certificată de guvernul francez. ESP oferă grade de "profesionalizare" care oferă formare pentru abilități profesionale specifice. În consecință, aceste diplome (Bachelors și Masters) sunt certificate de către organizația guvernamentală RNCP (Registrul Național al Certificărilor Profesionale). Certificarea IAA: Recunoașterea internațională, eliberată de IAA după o revizuire detaliată a cursurilor ("Fiecare curs este acreditat și evaluat individual Evaluat, printr-un proces riguros, benchmarked IAA Education Council, asigurând o calitate recunoscută la nivel internațional a predării cerută de industria globală de comunicații pentru viitori studenți și tineri profesioniști »). ESP este prima școală privată pariziană [SMBG EDUNIVERSAL RANKING] Începând cu anul 1927, ESP și-a menținut poziția de lider, fiind considerat "cea mai mare școală privată din Paris" de SMBG EDUNIVERSAL (2013/2014). Această clasificare se bazează pe trei criterii esențiale: excelența formării, salariul de bază (absolvenți) și nivelul de satisfacție al studenților.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Vedea MBA-uri 1-an »

Programe

Această școală oferă și:

MBA 1-an

MBA - strategia internațională de marketing si comunicare, cu accent pe industria de lux

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Franţa Paris

Comunicații branduri de lux se schimbă rapid și așa se schimbă competențelor necesare în acele industrii: să investească în noile tehnologii pentru a îmbunătăți experiența de brand, se aplică segmentarea cea mai adecvată, și să beneficieze de digitale [+]

Comunicații branduri de lux se schimbă rapid și așa se schimbă competențelor necesare în acele industrii: să investească în noile tehnologii pentru a îmbunătăți experiența de brand, se aplică segmentarea cea mai adecvată, și beneficiază de media digitale și sociale pentru a interacționa cu clienții.

Obiectivele programului Comunicați eficient între diferitele culturi, într-o piață din ce în ce mai globalizată Gândiți-vă și de a construi comunicații inovatoare Înțelegerea esența lux Construieste o experienta de brand unic Interacționează cu clienții PUNCTE CHEIE & adăugată VALORI Innovation Award (la SMBG-EDUNIVERSAL) 12 luni Programul MBA - 2 prize de: Toamna / de primăvară Ritm alternativ: Internship de formare / program de studiu Cursuri în limba engleză de lectori de specialitate și cu experiență Parternships și vizite companie Exclusiv Cultura franceză și expunere european Coaching-ul personalizat Strong LOCURI DE MUNCA International Marketing / Manager Comunicare Global Communication Manager Global Media Manager Internațional Account Manager Internațional de cercetare de piata Manager de Internațional Brand Manager antreprenor CERINȚE DE INTRARE Bachelor Degree (4 ani) sau Master (Master, Master 1 Bac 4, Master 2 Bac +5) în domeniul de management, marketing, comunicare, Drept, Științe sociale, umaniste ... Sau 3 ani de experiență profesională în poziție de management Nivelul minim de limba engleza: scor TOEIC de 750 de puncte sau 6 puncte pe (sistemul de testare English Language International) IELTS sau scor de 75 la TOEFL iBT [-]

Videoclipuri

Video de Présentation de l'école ESP

Contactează
Adresa locaţie
Ecole Supérieure de Publicité, de Communication et de Marketing
9 RUE LÉO-DELIBES

Paris, Île-de-France, 75116 FR