Citește Descrierea Oficială

ESP (Ecole Supérieure de Publicité) este o școală pentru învățământul superior în domeniul publicității, comunicării, marketingului și managementului - localizată la Paris. Din 1927: ESP pregătește profesioniști cu experiență în aceste domenii și sa implicat activ în agenții de comunicare, organizațiile media și agenții de publicitate. O școală de pionierat cu experiență (aproape 90 de ani!), ESP se mândrește cu expertiza recunoscută:

ESP este cea mai veche scoala de comunicare din Franta

O istorie rapidă a ESP: La începutul secolului al XX-lea, Statele Unite au inventat publicitatea. Un grup de profesioniști francezi s-au alăturat împreună pentru a dezvolta know-how publicitar în Franța. La acea vreme: - PUBLICIS, prima agenție de publicitate franceză, a fost creată în 1926. - ESP, școala de pionierat a publicității în Franța, a fost creată în 1927.

CERTIFICĂRI ESP

Certificare națională: ESP este o școală privată de învățământ tehnic superior, certificată de guvernul francez. ESP oferă grade de "profesionalizare" care oferă formare pentru abilități profesionale specifice. În consecință, aceste diplome (Bachelors și Masters) sunt certificate de către organizația guvernamentală RNCP (Registrul Național al Certificărilor Profesionale). Certificarea IAA: Recunoașterea internațională, eliberată de IAA după o revizuire detaliată a cursurilor ("Fiecare curs este acreditat și evaluat individual Evaluat, printr-un proces riguros, benchmarked IAA Education Council, asigurând o calitate recunoscută la nivel internațional a predării cerută de industria globală de comunicații pentru viitori studenți și tineri profesioniști »). ESP este prima școală privată pariziană [SMBG EDUNIVERSAL RANKING] Începând cu anul 1927, ESP și-a menținut poziția de lider, fiind considerat "cea mai mare școală privată din Paris" de SMBG EDUNIVERSAL (2013/2014). Această clasificare se bazează pe trei criterii esențiale: excelența formării, salariul de bază (absolvenți) și nivelul de satisfacție al studenților.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Această școală oferă și:

MBA 1-an

ESP - School of Communication & Marketing

Comunicații branduri de lux se schimbă rapid și așa se schimbă competențelor necesare în acele industrii: să investească în noile tehnologii pentru a îmbunătăți experienț ... [+]

Comunicații branduri de lux se schimbă rapid și așa se schimbă competențelor necesare în acele industrii: să investească în noile tehnologii pentru a îmbunătăți experiența de brand, se aplică segmentarea cea mai adecvată, și beneficiază de media digitale și sociale pentru a interacționa cu clienții.

Obiectivele programului Comunicați eficient între diferitele culturi, într-o piață din ce în ce mai globalizată Gândiți-vă și de a construi comunicații inovatoare Înțelegerea esența lux Construieste o experienta de brand unic Interacționează cu clienții PUNCTE CHEIE & adăugată VALORI Innovation Award (la SMBG-EDUNIVERSAL) 1... [-]
Franţa Paris
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Video de Présentation de l'école ESP