Read the Official Description

IEMI - Școala Internațională de Afaceri Antrenează tineri profesioniști și antreprenori în Managementul Afacerilor Internaționale pentru a satisface nevoile companiilor în căutarea de profesioniști cu experiență, operaționali, cu o mentalitate și adaptabilitate internațională reală.

Globalizarea și concurența puternică din întreaga lume au dus la o nouă mba Abordarea axată pe obținerea unei viziuni cuprinzătoare și strategice, a abilităților tehnice și tehnologice.

Trebuie să fim capabili să anticipăm, să planificăm și să luăm deciziile corecte la momentul potrivit! Învață să fii receptiv și proactiv.

Într-un mediu multicultural cu Studenți din 41 de țări, Profesori calificați din școli de afaceri și universități bine-cunoscute, profesioniști și experți la nivel înalt, oferă studenților cunoștințele necesare pentru a face față mediului de afaceri.

Programele noastre sunt fie bilingve, Predate în limba franceză și engleză, Sau internațional, predat în întregime în limba engleză.

IEMI / CMH 2016 ceremonia de absolvire

Ceremonia de absolvire IEMI / CMH a avut loc vineri, 29 aprilie 2016 la Salons Hoche, Paris.

Ceremonia a fost prezidată de Alain Hermelin, CEO și fondator al IEMI / CMH. Au fost prezenți mai mulți membri ai facultății academice și profesionale.

2016 IEMI / CMH de absolvire a sărbătorit absolvent al MBA International Hospitality și Luxury Brand Management, Bachelor of Science în Managementul Ospitalității Internaționale și European Bachelor în Managementul Hotelului și Turismului Internațional.

Karine Fleury - Director de program al IEMI / CMH, a acordat Violetta, student MBA și Florent Nadal BSC "Premiul de lider al studenților" și "Premiul de leadership remarcabil" ACBSP, atât pentru dezvoltarea lor academică și profesională exemplară!

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

IEMI International Business School

... [+]

Obiective Cursuri de bază Management de proiect internațional Finanțe corporative Economie Internațională Dreptul afacerilor internaționale Management Strategic Resurse Umane TOEFL [-]
Franţa Paris
September 2019
La zi
Part time
12 - 18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză