IEMI International Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

IEMI - Școala Internațională de Afaceri Antrenează tineri profesioniști și antreprenori în Managementul Afacerilor Internaționale pentru a satisface nevoile companiilor în căutarea de profesioniști cu experiență, operaționali, cu o mentalitate și adaptabilitate internațională reală.

Globalizarea și concurența puternică din întreaga lume au dus la o nouă mba Abordarea axată pe obținerea unei viziuni cuprinzătoare și strategice, a abilităților tehnice și tehnologice.

Trebuie să fim capabili să anticipăm, să planificăm și să luăm deciziile corecte la momentul potrivit! Învață să fii receptiv și proactiv.

Într-un mediu multicultural cu Studenți din 41 de țări, Profesori calificați din școli de afaceri și universități bine-cunoscute, profesioniști și experți la nivel înalt, oferă studenților cunoștințele necesare pentru a face față mediului de afaceri.

Programele noastre sunt fie bilingve, Predate în limba franceză și engleză, Sau internațional, predat în întregime în limba engleză.

IEMI / CMH 2016 ceremonia de absolvire

Ceremonia de absolvire IEMI / CMH a avut loc vineri, 29 aprilie 2016 la Salons Hoche, Paris.

Ceremonia a fost prezidată de Alain Hermelin, CEO și fondator al IEMI / CMH. Au fost prezenți mai mulți membri ai facultății academice și profesionale.

2016 IEMI / CMH de absolvire a sărbătorit absolvent al MBA International Hospitality și Luxury Brand Management, Bachelor of Science în Managementul Ospitalității Internaționale și European Bachelor în Managementul Hotelului și Turismului Internațional.

Karine Fleury - Director de program al IEMI / CMH, a acordat Violetta, student MBA și Florent Nadal BSC "Premiul de lider al studenților" și "Premiul de leadership remarcabil" ACBSP, atât pentru dezvoltarea lor academică și profesională exemplară!

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea EMBA-uri » Vedea Online MBA »

Programe

Această școală oferă și:

EMBA

Executive MBA specialized in Luxury Brands Management

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 - 18 luni September 2019 Franţa Paris + 1 mai mult

[+]

Obiective Cursuri de bază Management de proiect internațional Finanțe corporative Economie Internațională Dreptul afacerilor internaționale Management Strategic Resurse Umane TOEFL [-]