ILCI Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ilci

Institutul de Langues et de Commerce International (ILCI) este o instituție privată de învățământ superior.

Fondat în 2004, Institutul de Limbi și Comerț Internațional este o Școală Internațională de Afaceri și un Institut de Limbi care oferă o gamă largă de programe specializate în Management General, Afaceri Internaționale, Marketing, Comunicare și Limbi în 3 sau 5 ani.

ILCI este o școală de afaceri care primește profiluri diversificate într-un mediu internațional axat pe afaceri, inovație și comunicare. De asemenea, ne propunem ca elevii noștri să își îmbunătățească abilitățile de limbă în franceză, engleză sau chineză pentru a deveni lideri de afaceri care iau inițiative și pot lucra în echipe multiculturale.

121320_pexels-photo-1374542.jpeg

Studierea la ILCI vă va oferi posibilitatea de a vă atinge obiectivele personale și obiectivele de carieră.

  • Obiectivele echipei de învățământ urmăresc să se bazeze pe abilitățile existente pentru a îmbunătăți performanțele actuale și pentru a dezvolta abilități pentru dezvoltarea personală și profesională viitoare. Obiectivul nostru principal este de a ajuta elevii să își atingă obiectivele de carieră, de a-și îmbunătăți abilitățile de a gestiona o companie și de a dobândi abilitățile și cunoștințele legate de inovațiile majore digitale.
  • ILCI este situat în Paris (al 13-lea district), în apropierea uneia dintre cele mai mari biblioteci din oraș. Toate sălile noastre de clasă sunt echipate cu panouri interactive care aduc tehnologie de ultimă generație la cursuri pentru a face învățarea mai eficientă și clădirile noastre sunt accesibile Wi-Fi, astfel încât studenții să aibă acces gratuit la internet, să se auto-studieze și să facă practică suplimentară.
  • Mediul internațional la ILCI promovează un mediu de învățare pozitiv, care ajută la implicarea fiecărui student, consolidează și răsplătește comportamentele care duc la succesul academic și la construirea de caractere. Profesorii noștri asigură un mediu multicultural pozitiv, hrănitor, în care corpul studenților se simte motivat să învețe și să crească.

Mesaj al directorului nostru

Obiectivul nostru principal este de a oferi studenților noștri cel mai bun mediu de învățare pentru a se „distra” în timp ce studiază.

Misiunea ILCI este de a se asigura că fiecare student atinge potențialul academic și personal optim.

Într-un mediu de lucru în continuă schimbare, actualizarea tehnologiei este esențială pentru reușita obiectivelor academice și a carierei profesionale.

121321_pexels-photo-739407.jpeg

Certificări recunoscute în toată Franța

ILCI oferă programe înregistrate de nivelul I și II de către RNCP. RNCP - Répertoire National des Certifications Professionnelles - certificarea oferă garanții pentru calitatea pregătirii și gradele acordate de un institut.

MBA Affaires Internationales, Titlul „Manager du développement d’affaires internaționale”, înregistrat la nivelul I de RNCP, echivalent BAC 5.

Bachelor Marketing Touristique, Titlul „Responsable du Marketing Touristique”, înregistrat la nivelul II de RNCP, echivalent BAC 3, cu partenerul nostru: EFHT.

La CNCP: Commission nationale de la certification professionnelle

Înființat în temeiul legii franceze de modernizare socială nr. 2002-73 din 17 ianuarie 2002, comitetul național de certificare profesională este plasat sub autoritatea ministrului francez însărcinat cu formarea profesională.

Misiunea sa este să:

  • Enumerați oferta certificărilor profesionale (registrul național al certificărilor profesionale),
  • Informarea persoanelor și companiilor despre certificările înscrise în registrul național și certificările recunoscute în statele membre ale Uniunii Europene,
  • Verificați coerența, complementaritatea și reînnoirea diplomelor și a documentelor de calificare, împreună cu adaptarea lor la evoluția calificărilor și a organizării muncii.

De ce să alegi ILCI

„Rezolut internațional, școala noastră susține proiectul tău în Franța și în străinătate, prin cursuri, stagii, vizite de afaceri ... Apelăm la părțile interesate calificate pentru a te instrui îndeaproape în proiectul tău profesional.

ILCI oferă sprijin și sfaturi intense pentru a vă asigura că studiile și stagiile dvs. merg fără probleme și cu succes. Suntem profesioniști și înregistrați la RNCP. ”

Locații

Paris

Address
77 rue Dunois
75013 Paris, Île-de-France, Franţa

Paris

Address
4 rue Véronèse
75013 Paris, Île-de-France, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră