Citește Descrierea Oficială

Ilci

Institutul de Langues et de Commerce International (ILCI) este o instituție privată de învățământ superior.

Fondat în 2004, Institutul de Limbi și Comerț Internațional este o Școală Internațională de Afaceri și un Institut de Limbi care oferă o gamă largă de programe specializate în Management General, Afaceri Internaționale, Marketing, Comunicare și Limbi în 3 sau 5 ani.

ILCI este o școală de afaceri care primește profiluri diversificate într-un mediu internațional axat pe afaceri, inovație și comunicare. De asemenea, ne propunem ca elevii noștri să își îmbunătățească abilitățile de limbă în franceză, engleză sau chineză pentru a deveni lideri de afaceri care iau inițiative și pot lucra în echipe multiculturale.

121320_pexels-photo-1374542.jpeg

Studierea la ILCI vă va oferi posibilitatea de a vă atinge obiectivele personale și obiectivele de carieră.

  • Obiectivele echipei de învățământ urmăresc să se bazeze pe abilitățile existente pentru a îmbunătăți performanțele actuale și pentru a dezvolta abilități pentru dezvoltarea personală și profesională viitoare. Obiectivul nostru principal este de a ajuta elevii să își atingă obiectivele de carieră, de a-și îmbunătăți abilitățile de a gestiona o companie și de a dobândi abilitățile și cunoștințele legate de inovațiile majore digitale.
  • ILCI este situat în Paris (al 13-lea district), în apropierea uneia dintre cele mai mari biblioteci din oraș. Toate sălile noastre de clasă sunt echipate cu panouri interactive care aduc tehnologie de ultimă generație la cursuri pentru a face învățarea mai eficientă și clădirile noastre sunt accesibile Wi-Fi, astfel încât studenții să aibă acces gratuit la internet, să se auto-studieze și să facă practică suplimentară.
  • Mediul internațional la ILCI promovează un mediu de învățare pozitiv, care ajută la implicarea fiecărui student, consolidează și răsplătește comportamentele care duc la succesul academic și la construirea de caractere. Profesorii noștri asigură un mediu multicultural pozitiv, hrănitor, în care corpul studenților se simte motivat să învețe și să crească.

Mesaj al directorului nostru

Obiectivul nostru principal este de a oferi studenților noștri cel mai bun mediu de învățare pentru a se „distra” în timp ce studiază.

Misiunea ILCI este de a se asigura că fiecare student atinge potențialul academic și personal optim.

Într-un mediu de lucru în continuă schimbare, actualizarea tehnologiei este esențială pentru reușita obiectivelor academice și a carierei profesionale.

121321_pexels-photo-739407.jpeg

Certificări recunoscute în toată Franța

ILCI oferă programe înregistrate de nivelul I și II de către RNCP. RNCP - Répertoire National des Certifications Professionnelles - certificarea oferă garanții pentru calitatea pregătirii și gradele acordate de un institut.

MBA Affaires Internationales, Titlul „Manager du développement d’affaires internaționale”, înregistrat la nivelul I de RNCP, echivalent BAC 5.

Bachelor Marketing Touristique, Titlul „Responsable du Marketing Touristique”, înregistrat la nivelul II de RNCP, echivalent BAC 3, cu partenerul nostru: EFHT.

La CNCP: Commission nationale de la certification professionnelle

Înființat în temeiul legii franceze de modernizare socială nr. 2002-73 din 17 ianuarie 2002, comitetul național de certificare profesională este plasat sub autoritatea ministrului francez însărcinat cu formarea profesională.

Misiunea sa este să:

  • Enumerați oferta certificărilor profesionale (registrul național al certificărilor profesionale),
  • Informarea persoanelor și companiilor despre certificările înscrise în registrul național și certificările recunoscute în statele membre ale Uniunii Europene,
  • Verificați coerența, complementaritatea și reînnoirea diplomelor și a documentelor de calificare, împreună cu adaptarea lor la evoluția calificărilor și a organizării muncii.

De ce să alegi ILCI

„Rezolut internațional, școala noastră susține proiectul tău în Franța și în străinătate, prin cursuri, stagii, vizite de afaceri ... Apelăm la părțile interesate calificate pentru a te instrui îndeaproape în proiectul tău profesional.

ILCI oferă sprijin și sfaturi intense pentru a vă asigura că studiile și stagiile dvs. merg fără probleme și cu succes. Suntem profesioniști și înregistrați la RNCP. ”

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

ILCI Business School

Conținutul educațional al dezvoltării de afaceri internaționale MBA, opțiunea de lux și Managementul ospitalității la ILCI Business School asigură un efort continuu pentr ... [+]

Organizare

Profilul tot mai mare al pieței mărcilor de lux prezintă o oportunitate unică. Vă puteți îmbunătăți expertiza de marketing și management și de a intra în acest sector specific și dinamic al pieței la Paris.

Conținutul educațional al dezvoltării de afaceri internaționale MBA, opțiunea de lux și Managementul ospitalității la ILCI Business School asigură un efort continuu pentru îmbunătățirea abilităților de management internațional și asigură dezvoltarea optimă a unor calități personale precum inițiativa, munca în echipă sau gândirea critică.

Până la sfârșitul acestor cursuri, veți fi dobândit cunoștințe, tehnici și know-how pentru luarea de decizii eficiente în management internațional și marketing internațional în zona de lux și ospitalitate.... [-]

Franţa Paris
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ILCI Business School

MBA în dezvoltarea afacerilor internaționale ajută, în 2 ani, la înțelegerea cerințelor manageriale, funcționale și operaționale ale organizațiilor internaționale pentru ... [+]

Organizare

Datorită liberalizării comerțului și investițiilor și dezvoltării tehnologiei, prevalența afacerilor internaționale a crescut semnificativ în ultima parte a secolului XX. Astăzi, concurența globală afectează aproape fiecare companie - indiferent de mărime. Mulți furnizori sursă din țări străine și încă mai concurează împotriva produselor sau serviciilor originare din străinătate. Afacerea internațională rămâne un concept larg care cuprinde cele mai mici companii care pot exporta sau importa cu diferite țări, precum și cele mai mari firme la nivel mondial cu operațiuni integrate și alianțe strategice de pe glob.

MBA în dezvoltarea afacerilor internaționale ajută, în 2 ani, la înțelegerea cerințelor manageriale, funcționale și operaționale ale organizațiilor internaționale pentru a îmbunătăți dezvoltarea afacerilor internaționale.... [-]

Franţa Paris
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ILCI Business School

MBA International Achiziții de Management oferă o specializare în doi ani pentru a instrui studenții în diferitele instrumente și tehnici de dezvoltare a achizițiilor int ... [+]

organizație

MBA International Achiziții de Management oferă o specializare în doi ani pentru a instrui studenții în diferitele instrumente și tehnici de dezvoltare a achizițiilor internaționale. Obiectivul MBA MACI este de a dezvolta abilități profesionale care vă vor permite să puteți selecta furnizori, să implementați proceduri de aprovizionare, să dezvoltați specificații și să răspundeți la apeluri de licitații. La sfârșitul pregătirii, veți putea, de asemenea, studia piețele internaționale de furnizori, să desfășurați negocieri, să evaluați și să gestionați riscurile furnizorilor, să urmați contractele și să tratați litigiile. gestionați operațiunile de cumpărare la nivel financiar, vamal și legal, înțelegeți „Managementul lanțului de aprovizionare”, dar și gestionați o echipă de cumpărători.... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2020
Limba franceza,Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ILCI Business School

În doi ani, programul de MBA în marketing internațional de specializare în afaceri ... [+]

organizație

Fie că organizează prezența unei companii într-un spectacol, identifică canalele de comunicare potrivite, își adaptează produsul pe piața locală, înțelege comportamentul de cumpărare al consumatorului sau evidențiază produsele sale, funcțiile conexe Marketingul internațional este esențial pentru ca un brand să aibă succes în dezvoltarea sa internațională. Pentru a răspunde acestor nevoi de competențe, ILCI Business School a decis să deschidă o specializare în marketing și digital.

În doi ani, programul de MBA în marketing internațional de specializare în afaceri

Bazat pe International Business MBA, permite studenților să dobândească abilitățile necesare pentru a dezvolta o afacere internațională, în timp ce se specializează în una din cele 5 abilități de certificare, cea referitoare la proiectarea elementelor de marketing care permit companiei să promoveze produse și servicii la nivel internațional.... [-]

Franţa Paris
Ianuarie 2020
Limba franceza
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză