Read the Official Description

Școala Internațională de Management (ISM) este o școală de afaceri specializată, acreditată, cu sediul în Paris, Franța, cu programe pe cinci continente diferite.

Oferim studenților perspectiva globală pe care trebuie să o dezvolte ca lideri de afaceri moderni. Facem acest lucru prin menținerea claselor noastre mici, selecționate și diversificate din punct de vedere cultural, oferind programe în principalele centre comerciale din întreaga lume.

IMBA nostru dezvoltă liderii de afaceri globali de mâine, în timp ce DBA nostru este făcut pentru directori experimentați care încearcă să facă față provocărilor conducerii superioare la nivel internațional. Pentru practicieni dovediți, doctoratul nostru susține abilitățile de predare și cercetare necesare pentru a da comunității de afaceri și pentru a forma noua generație de lideri.

Construit pe valori globale

Fondatorul nostru, Jack Forget, a deschis ISM pentru a contesta modelul școlii de afaceri tradiționale.

Viziunea sa viza o școală exterioară care promovează inovația și noi modalități de predare. Ar fi o instituție cu adevărat globală, cu parteneriate pe piețele emergente din întreaga lume. Elevii de pe toate continentele vor învăța de la profesori de cea mai înaltă clasă și vor construi o rețea de valori profesionale în timp ce studiază.

ISM-ul de azi păstrează forța și agilitatea acestei filozofii fondatoare. Cu sediul în Paris, acum avem instituții partenere în New York , Shanghai , New Delhi , São Paulo și Cape Town . Continuăm să oferim studenților competențele de nișă, perspectiva globală și contactele pe viață de care au nevoie pentru a înflori ca lideri.

Pământ în practica din lumea reală

Studenții noștri sunt ambițioși. Sunt conduse să ajungă la vârf. Deci, în timp ce o bază solidă de cunoștințe teoretice este importantă, este esențială înțelegerea și experiența acționabile.

Ne selecționăm pe profesorii noștri atât pentru excelența lor în învățământ cât și pentru spiritul lor de afaceri pe teren. Când nu fac parte din ISM, pot fi găsite companii de vârf, care predă la școlile de afaceri de top din întreaga lume și influențează direcția practicilor internaționale de afaceri.

Clasele noastre mici, interactive, permit accesul apropiat la expertiza profesorilor noștri. Și pentru că studenții noștri sunt profesioniști cu experiență în sine, au șansa de a împărtăși cunoștințe originale și de a informa ce se întâmplă în clasă.

Realizat pentru directori de lucru

Studenții ISM sunt directori la nivel înalt cu programe exigente. Timpul lor este o resursă prețioasă și au nevoie de studiile lor pentru a se potrivi în jurul carierei și stilului lor de viață.

Această nevoie de flexibilitate inspiră tot ce oferim. Elevii pot combina cursuri față-în-față la Paris cu e-learning și pot participa la programe de peste mări la una din cele cinci instituții partenere din întreaga lume.

De asemenea, îi permitem studenților să-și personalizeze studiile și să se concentreze asupra a ceea ce contează cel mai mult pentru cariera lor. În funcție de gradul pe care îl aleg, aceștia pot urma o Pathway generalistă în managementul afacerilor internaționale sau pot fi specializați în finanțe, antreprenoriat și inovare sau în învățământul superior.

O rețea profesională durabilă

Pentru studenții noștri, beneficiile studierii la ISM continuă mult dincolo de ziua absolvirii.

Colegii de clasă și profesorii pe care îi întâlnesc în timpul școlii formează o rețea profesională pe toată durata vieții, cu idei, sprijin și oportunități care depășesc sectoarele de afaceri și granițele geografice.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

ISM - International School of Management

MBA-ul nostru internațional vă oferă o margine globală de care aveți nevoie pentru a vă duce cariera de lider în top. Construit pentru directori de lucru, programul oferă ... [+]

Ceea ce este nevoie

MBA-ul nostru internațional vă oferă o margine globală de care aveți nevoie pentru a vă duce cariera de lider în top. Construit pentru directori de lucru, programul oferă toată rigurozitatea academică a unui MBA tradițional, dar cu un accent mai puternic pe diversele culturi și practici care conduc afacerile moderne.

Programul este self-paced și extrem de flexibil - permițându-vă să îl finalizați fără a vă întrerupe cariera. Studiați cu jumătate de normă printr-o combinație de cursuri personale de la Paris și de învățare electronică de oriunde din lume.

Indiferent de traseul pe care îl luați, IMBA vă permite să obțineți credite la una sau mai multe instituții partenere din întreaga lume. Programele noastre din Cape Town, New Delhi, Shanghai și São Paulo se concentrează pe regiune, oferindu-vă o perspectivă valoroasă asupra culturilor și practicilor de afaceri pe piețele cheie emergente . Locația noastră din New York găzduiește, în același timp, un program de vară opțional de două săptămâni pentru toți studenții IMBA, cu cursuri care oferă o viziune mai largă asupra afacerilor internaționale.... [-]

Brazilia São Paulo Franţa Paris China Shanghai  + 2 Mai mult
September 2019
Part time
1.5 - 2 anii
Online şi campus combinate
Citiți mai multe în limba engleză

MBA 1-an

ISM - International School of Management

Programul se bazează pe un curriculum în stil american, format dintr-o serie de seminarii intensive predate de profesori cu experiență în lumea reală, dintre care mulți d ... [+]

IMBA

Master International de Administrarea Afacerilor (IMBA), programul este conceput pentru a dezvolta liderii de afaceri de mâine. Scopul său este de a educa tinerii profesioniști cu o experiență de lucru pentru conducerea conducerii. Programul asigură faptul că candidații dezvoltă o înțelegere a diferitelor domenii și procese funcționale care sunt necesare pentru a funcționa cu succes întreprinderile moderne de afaceri.

Programul are loc la Paris cu o perioadă de studiu obligatorie de două săptămâni la New York.

Acesta valorifică locația ISM din Paris, oferind studenților ocazia de a se conecta cu facultatea și cu ceilalți, împărtășind experiența și cunoștințele lor. Fiecare seminar de la Paris este predat pe o perioadă de trei zile.... [-]

Franţa Paris
September 2019
La zi
1 - 2 anii
Campus
Online şi campus combinate
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to ISM

ISM MBA Program

ISM DBA

ISM Ph.D

International School Of Management
Address
ISM Paris 17, boulevard Raspail
75007 Paris, Île-de-France, Franţa
Website
Număr de telefon
+33 1 45 51 09 09
Address
ISM - International School of Management
Shanghai, Shanghai, China
Address
ISM - International School of Management
São Paulo, State of São Paulo, Brazilia