International Wine Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul International Wine Institute ( ISV ) este o școală privată de afaceri care oferă cursuri de înaltă calitate axate pe vin în inima Montpellier din sudul Franței. Cursurile noastre se adresează tinerilor absolvenți sau recalificării profesionale care doresc să fie instruiți pentru management, marketing, comunicare și turism în industria vinului și a spiritelor. Conținutul educațional pune un accent puternic pe recomandările acestor profesioniști: versatilitate, exerciții practice relevante pentru industria vinului, fluență în limba engleză și, de asemenea, abilități excelente de prezentare. Din acest motiv, cursurile sunt predate în limba engleză și că tutorialele includ deseori ateliere de degustare de vinuri, instruire în așteptarea vinului, eticheta de afaceri franceză și prezentări de la profesioniștii din industrie. Școala noastră de vin își inovează în mod constant conceptele pedagogice: modulele teoretice sunt susținute de instruire sau mărturie de la un profesionist.

Mai mult, credem în experiența de lucru integrată cu programele de învățare, așa că oferim stagii în companii pentru o durată minimă de cinci luni. Lucrând în cadrul unei companii, fiecare student își va putea spori capacitatea de angajare și va fi considerat un viitor colaborator.

Locații

Montpellier

Address
205 rue de l’Acropole,
34000 Montpellier
France

34000 Montpellier, Occitanie, Franţa

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: