Citește Descrierea Oficială

Kedge Business School este o școală de afaceri franceză de referință cu 4 campusuri din Franța (Paris, Bordeaux, Marsilia și Toulon), 2 în China (Shanghai și Suzhou), 1 în Dakar, Senegal și 3 campusuri partenere (Avignon, Bastia și Bayonne).

Kedge în cifre

Comunitatea KEDGE BS este formată din 12.000 de studenți (25% dintre aceștia sunt studenți internaționali), 196 de profesori permanenți (dintre care 44% sunt internaționali), 300 de parteneri universitari internaționali și 54.000 de absolvenți din întreaga lume.

Programe de training

KEDGE BS oferă un portofoliu de 31 de programe de management și de design pentru studenți și profesioniști din industrie. De asemenea, oferă programe educaționale personalizate pentru întreprinderi la nivel național și internațional.

Programe de instruire Kedge:

 • Programe generale de management
 • Proiectare program
 • Pregătirea pentru DCG (echivalent cu un grad de licență) și DSCG (echivalent cu o diplomă de master) în contabilitate
 • Programe rotaționale de studiu
 • Programe de specialitate: Master și cursuri de master specializat
 • Întreprinderi și programe de formare inter-companie
 • Un MBA Executive

Cercetare

Profesorii-cercetători de la Kedge contribuie la dezvoltarea cunoștințelor în management prin cercetarea fundamentală și aplicată. Ei se află în spatele producției de publicații, lucrări, conferințe și multe altele, ceea ce pune școala pe locul 2 pentru cercetare în clasamentul francez de școli de afaceri.

Școala este recunoscută la nivel internațional pentru cercetarea de management pe care o desfășoară în domeniile acoperite de centrele sale de excelență și specialități.

Centre de excelență

 • Marketing
 • CSR
 • Lanț de aprovizionare

Expertiză

 • Vin
 • Managementul sanatatii
 • Industrii creative
 • Inovaţie
 • Finanțe reconsiderate

Cercetarea care iese din școală contribuie la consolidarea calității predării sale, a performanțelor companiilor și a organismelor publice și la creșterea cunoștințelor în cadrul comunității academice de management.

distincţii

Executive MBA oferit de Kedge Business School venit pe locul 33 în clasamentul Financial Times din Europa Business School și pe locul 22 în lume. Kedge Business School este AACSB, EQUIS și AMBA acreditată, recunoscută și aprobată de guvernul francez și membru al Conférence des Grandes Ecoles din Franța.

campusuri

 • Bordeaux

Noul campus din Bordeaux a fost conceput pentru a fi un spațiu de locuit. Spread peste 35.000 de metri pătrați, are locuri de muncă dedicate și chat, precum și zone de sport și de relaxare.

 • Marsilia

Kedge Business School investește continuu în resurse logistice substanțiale, atât în ceea ce privește infrastructura educațională, cât și resursele tehnologice de vârf.

 • Paris

În 2015, grupul a creat o nouă unitate în arondismentul 9 din Paris, un centru vibrant de activitate în care studenții, cadrele didactice și întreprinderile se pot întâlni, schimba și interacționa.

 • Toulon

În prezent în construcție, campusul noului KEDGE BS Toulon va fi gata să-i primească studenții în toamna următoare.

 • Suzhou

Deschiderea campusului Suzhou în 2010 a făcut parte dintr-o politică continuă care a început în 2003 pentru a ne dezvolta activitatea în China.

 • Shanghai

Campusul principal este situat în districtul Xuhui din Shanghai și găzduiește mai multe instituții de învățământ. Clădirile demonstrează un amestec de influențe arhitecturale americane cu stilul chinezesc.

 • Dakar

KEDGE BS a fost amplasat în Dakar din 2008. Studenții din campusurile din Dakar beneficiază de inovația educațională și expertiza KEDGE BS.

Angajamentul nostru

Întreaga comunitate KEDGE BS: personalul didactic, echipele administrative și studenții susțin instrucțiunile pe care le are în legătură cu angajamentul școlii în ceea ce privește responsabilitatea socială.

Ceea ce face KEDGE BS distinctiv, ceea ce face școala un actor-cheie în dezvoltarea durabilă și CSR, este abordarea sa virală care combină excelența cu consecvența.

Nu este doar un caz de adăugare a unor practici exemplice (un curs de masterat, un centru de cercetare), ci de a implementa acțiuni consecvente în ceea ce privește cercetarea, predarea, managementul social și de mediu al campusurilor și guvernarea lor.

Prin angajamentele sale și prin rețeaua de experți, școala contribuie la dezvoltarea învățământului superior prin obiectivul RSI.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MBA Global

Kedge Business School

Global Executive MBA oferă directorilor potențiali de înaltă calitate un prestigios Master of Business Administration diplomă de la o instituție academică de primă clasă, ... [+]

Este Global Executive MBA proiectat pentru tine?

Da. Dacă sunteți un manager experimentat și doriți:

Accelerați-vă cariera și deveniți un jucător-cheie în compania dvs.Dezvoltați dincolo de experiența dvs. tehnică o poziție de conducere generală cu o perspectivă trans-funcțională.Gestionați noi provocări în alte industrii, funcții sau țări.Faceți cunoștință cu noi oameni, împărtășiți și îmbogățiți viziunea cu alți directori și creați o rețea globală solidă.

Sunteți convins că trebuie să:

Deveniți mai eficienți și dezvoltați o viziune strategică pentru a crea soluții inovatoare.Dobândi cunoștințe și competențe în afaceri globale, contabilitateSporiți-vă încrederea în sine și dezvoltați abilitățile de conducere.... [-]
Franţa Marseille Paris China Shanghai  + 1 Mai mult
Noiembrie 2019
Engleză
Part time
1.5 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Kedge Business School
Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Franţa
Address
Kedge Business School
Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franţa
Address
Kedge Business School
Paris, Île-de-France, Franţa
Address
Kedge Business School
Toulon, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Franţa
Address
Kedge Business School
Suzhou, Jiangsu, China
Address
Kedge Business School
Shanghai, Shanghai, China
Address
Kedge Business School
Dakar, Dakar Region, Senegal