Leonard de Vinci Group

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Proiectul nostru

În mod ideal situat în inima La Défense Business District, polului Universitaire Léonard de Vinci reunește peste 3500 de elevi în termen de patru școli sale, care livrează diplomele care sunt recunoscute de către angajatori: Școala de Inginerie (ESILV), Școala de Management (EMLV) , Institutul de Internet și Multimedia (IIM) și Școala de dezvoltatori (DEVSCHOOL). Institutul de Executive Education (ILV) și CFA Léonard de Vinci sunt de asemenea situate în cadrul polului.

O abordare unică Transversal

Școlile de la Pôle Universitaire Léonard de Vinci s-au dezvoltat o abordare pedagogică transversală, care îmbină diferitele specializări, care să permită studenților să lucreze în echipe multidisciplinare (manageri, ingineri, designeri), în timp ce progresează în studiile lor și acumularea de cunoștințe digitale. Această organizație care este susținută de un incubator multi-școală, duce la posibilitatea de grade duble în entrepreneuship, finanțe și marketing digital.

Situat în inima celui mai mare cartier de afaceri din Europa, școlile din Léonard de Vinci sunt accentuate pe profesionalizare, iar obiectivul lor principal este de succes integrarea profesională a studenților.

Social deschidere și diversitate Profil

Sociale deschidere, sport și cultură pentru toți sunt unii dintre fondatorii polului. Aceste valori sunt susținute în cadrul programelor, precum și în timpul procedurilor de admitere. Polului salută și ajută studenții cu dizabilități în programele noastre

Student Services

Polului Léonard de Vinci dispune de facilități pedagogice excepționale, care contribuie la ambiția elevilor. De asemenea, studenții beneficiază de îndrumare în timpul activităților pedagogice și extra-curriculare într-un mediu de personal.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri 1-an » Vedea MSc-uri » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

MBA 1-an

Mba în Strategia De Marketing Digital

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Franţa Paris

MBA în strategia Digital Marketing își propune să ofere studenților abilitățile necesare pentru a realiza o carieră de succes în sectorul digital. Cursuri de bază ale MBA se concentrează pe marketing digital si comunicare: strategie digitală și social media marketing, web-marketing, marketing canal cruce, comunicare digitala, e-business a internetului obiectelor. [+]

MBA în strategia Digital Marketing își propune să ofere studenților abilitățile necesare pentru a realiza o carieră de succes în sectorul digital. Cursuri de bază ale MBA se concentrează pe marketing digital si comunicare: strategie digitală și social media marketing, web-marketing, marketing canal cruce, comunicare digitala, e-business a internetului obiectelor.

Citește mai mult pe site - ul școlii: MBA Strategia de marketing digital

obiectiv general

absolventi de MBA de astăzi prioritate diversității sarcină, provocare intelectuală și un echilibru între viața profesională și în cariera lor.

MBA în Strategia Digital Marketing își propune să ofere studenților abilitățile necesare pentru calea drumul lor spre o carieră de succes în sectorul digital,... [-]


Videoclipuri

Study In Paris | Pôle Léonard de Vinci

Contactează

Pôle Universitaire Léonard de Vinci

Adresă, linia 1 12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 Paris, Ile-de-France, Franţa
website http://www.devinci.fr/en/programmes/
Telefon +33 1 41 16 70 86