Citește Descrierea Oficială

Proiectul nostru

Localizat în mod ideal în inima districtului de afaceri La Défense, Pôle Universitaire Léonard De Vinci unește peste 5500 de studenți în cadrul celor patru școli care oferă grade care sunt recunoscute de angajatori: Școala de Inginerie Universitară (ESILV), Școala de Management (EMLV) , Institutul de Internet

O abordare transversală unică

Școlile de la Pôle Universitaire Léonard de Vinci au dezvoltat o abordare pedagogică transversală care îmbină diferitele specializări, permițând studenților să lucreze în echipe multidisciplinare (manageri, ingineri, designeri), progresând în studiile lor și dobândind cunoștințe digitale. Această organizație, care este susținută de un incubator multi-școală, conduce la posibilitatea dublării gradului de antreprenoriat, finanțe și marketing digital.

Situate în inima celui mai mare cartier de afaceri din Europa, școlile lui Léonard de Vinci sunt subliniate în ceea ce privește profesionalizarea, iar obiectivul lor principal este integrarea profesională reușită a studenților.

Social Open-mindedness și diversitatea profilului

Social deschidere, sport și cultură pentru toți sunt unii dintre fondatorii Pôle. Aceste valori sunt susținute atât în ​​programe, cât și în timpul procedurilor de admitere. Pôle salută și ajută studenții cu dizabilități în programele noastre.

Servicii pentru studenți

Pôle Léonard de Vinci dispune de facilități pedagogice excepționale, care contribuie la ambiția studenților. Elevii beneficiază, de asemenea, de îndrumări în timpul activităților lor pedagogice și extra-curriculare într-un mediu personal.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA 1-an

Leonard de Vinci Group

MBA în strategia de marketing digital are scopul de a oferi studenților competențele necesare pentru a obține o carieră de succes în sectorul digital. Cursurile de bază a ... [+]

MBA în strategia de marketing digital are scopul de a oferi studenților competențele necesare pentru a obține o carieră de succes în sectorul digital. Cursurile de bază ale MBA se axează pe marketingul digital și comunicarea: strategia de marketing digital și social media, marketingul web, marketingul canalului transversal, comunicarea digitală, e-business-ul internetului Lucrurilor.

Citiți mai multe pe site-ul școlii:

Obiectiv general

Absolvenții de MBA de astăzi pun în prioritate diversitatea sarcinilor, provocările intelectuale și un echilibru între viața profesională și cea personală în cariera lor.

MBA în strategia de marketing digital are scopul de a oferi studenților competențele necesare pentru a trece calea lor spre o carieră de succes în sectorul digital... [-]

Franţa Paris
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Pôle Universitaire Léonard de Vinci
Address
12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 Paris, Île-de-France, Franţa
Website
Număr de telefon
+33 1 41 16 70 86