Leonard de Vinci Group

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Leonard de Vinci Group

Grupul Léonard de Vinci este o instituție privată de înaltă reputație de învățământ superior, situată la Paris. De Vinci este alcătuit din trei școli care acordă diplome acreditate de înaltă calitate : EMLV (Business School), ESILV (Absolvent School of Engineering) și IIM (School of Web Design and Multimedia). Gama unică de materii predate în acest campus creează o atmosferă stimulantă interdisciplinară și interculturală.

Campusul

Situate în inima celui mai mare cartier de afaceri din Europa, școlile lui Léonard de Vinci sunt subliniate în ceea ce privește profesionalizarea, iar obiectivul lor principal este integrarea profesională reușită a studenților.

Campusul modern este situat lângă Grande Arche, în inima celui mai mare cartier de afaceri din Europa - La Défense. Situat în centrul plin de viață, Campusul de Vinci este unic pentru a asigura o legătură strânsă cu lumea corporativă. Campusul este înconjurat de numeroase atracții, inclusiv sculpturi moderne, centre comerciale, cinematografe, cafenele și restaurante. Clădirile sunt sigure și foarte securizate. Campusul este mai presus de toate un loc optim de învățare pentru combinația sa de resurse tehnologice moderne (cursuri online, baze de date, wifi) și săli de clase și săli de clasă tradiționale, pe lângă accesul la centru de învățare, FabLab, săli de sport, restaurante și numeroase agrement. zone.

Social Open-mindedness și diversitatea profilului

Social deschidere, sport și cultură pentru toți sunt unii dintre fondatorii Pôle. Aceste valori sunt susținute atât în ​​programe, cât și în timpul procedurilor de admitere. Pôle salută și ajută studenții cu dizabilități în programele noastre.

Servicii pentru studenți

Pôle Léonard de Vinci dispune de facilități pedagogice excepționale, care contribuie la ambiția studenților. Elevii beneficiază, de asemenea, de îndrumări în timpul activităților lor pedagogice și extra-curriculare într-un mediu personal.

O abordare transversală unică

Școlile de la Pôle Universitaire Léonard de Vinci au dezvoltat o abordare pedagogică transversală care îmbină diferitele specializări, permițând studenților să lucreze în echipe multidisciplinare (manageri, ingineri, designeri), progresând în studiile lor și dobândind cunoștințe digitale. Această organizație, care este susținută de un incubator multi-școală, conduce la posibilitatea dublării gradului de antreprenoriat, finanțe și marketing digital.

Locații

Paris

Pôle Universitaire Léonard de Vinci

Address
12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 Paris, Île-de-France, Franţa
Număr de telefon
+33 1 41 16 70 86

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră