emlyon business school MBA programs

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

EMLYON este un Business School la nivel mondial, digital și antreprenoriale de conducere, cu tripla acreditare (AMBA, equis, AACSB).

EMLYON este o experiență de învățare ca nici o alta. De peste 140 de ani ne-am dota studenții noștri cu abilitățile antreprenoriale, valorile și atitudinile de care au nevoie pentru a reuși în calitate de lideri în mediu global provocator de astăzi.

Misiunea noastră este de a crește managerilor de afaceri și lideri de performanță la nivel mondial, datorită soluțiilor de formare și dezvoltarea de soluții inovatoare și eficiente competențe.

EML Experiență să urmeze un program de formare în dezvoltarea competențelor este o experiență pedagogică, precum și posibilitatea de a intra într-un centru de informații, în cazul în care conferințe, ateliere de lucru, întâlniri cu lideri, dezbateri cu profesori sunt oferite permanent ... care sunt ocazii de a extinde cunoștințele și îmbogăți viziunea de carieră.

Pentru a proiecta și implementa experiențe creative pedagogice pentru manageri și lideri

Misiunea noastră este de a dezvolta manageri agil și de încredere într-o lume în schimbare pentru un impact pozitiv asupra performanței companiei și asupra ecosistemului la nivel internațional:

care se bazează pe rigoarea academică EMLYON, în contact direct cu realitățile de afaceri, precum și o tradiție a inovației pedagogice și a unei abordări de management antreprenorial. susținută de o strategie de dezvoltare ambițioasă numită "Nouveaux TERRITOIRES 2020» ( "Noi teritorii 2020"), în conformitate cu nevoile actuale / viitoare ale participanților și companiilor.

Soluții globale și inovatoare

EMLYON iese în evidență pentru a oferi un program unic de MBA cu orientări internaționale. MBA nostru este livrat în 2 piese: mba executive și full-time MBA. Programele noastre beneficiază de generalizarea progresivă a Blended Learning și din integrarea noilor metode pedagogice bazate pe acțiune de învățare și de design de gândire.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea EMBA-uri » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

EMBA

Executive MBA

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 10 - 20 luni September 2019 Franţa Écully Paris Maroc Casablanca China Shanghai Lyon + 7 mai mult

Beneficii pentru tine

 • Pregătiți-vă pentru o funcție executivă (VP, SVP, C-suite).
 • Dobândi o viziune strategică de probleme corporative pentru a intari luarea unei decizii în mod eficient
 • accelera cariera ta
 • [+]

  Step up ca un lider de antreprenoriat pentru organizația dumneavoastră

  Un Executive MBA pentru a reuși ca lideri în mediu global provocator de astăzi.

  Beneficii pentru tine

  Pregătiți-vă pentru o funcție executivă (VP, SVP, C-suite). Să dobândească o viziune strategică asupra problemelor corporative pentru a consolida în mod eficient de luare a deciziilor dumneavoastra accelera cariera ta Dezvoltarea competențelor dvs. în conformitate cu așteptările dumneavoastră companiei personal și de Primi un MBA de la o școală de afaceri de lider în Europa Infrunta și să împărtășească idei și practici cu cele ale altora.

  Propunerea noastra Valoare:... [-]


MBA

International MBA

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Franţa Lyon Écully Paris China Shanghai Maroc Casablanca + 6 mai mult

A 12 luni, programul de MBA full-time predate în limba engleză. Prin integrarea cerințele, așteptările și nevoile comunității de afaceri, EMLYON ofera un unic internațional de MBA, care dezvoltă în mod activ abilitățile dumneavoastră de conducere antreprenoriale și de management. [+]

MBA internațional

Ești un antreprenor de la inimă? Iată de MBA potrivit pentru tine!

Potrivit participanților noștri, aceasta este combinația de puternic accent pe spiritul antreprenorial, proiectul de consultanta pe tot parcursul anului și diversitatea mare în organism de student și de facultate , care face 12 luni programul nostru de MBA International , astfel unic potrivite pentru a răspunde nevoilor lor.

Ia cariera ta la nivelul următor și de a beneficia de:

învățarea bazată pe proiecte cu Leadership Proiectul antreprenorial Explorarea modelelor de afaceri alternative prin călătorii de învățare Specializarea pe ramuri de activitate (de lux de afaceri sau Inovație în Life Sciences), sau în funcție de tipul firmă (MNE sau New Ventures) Lecții de la intrapreneurs corporatiste și sociale, precum și de la antreprenorii care au început propriile lor companii Dimensiunea mică cohorta / mare diversitate de cohorta Un accent clare de cariera prin Cariere Servicii continua O gamă largă de cursuri elective adaptate nevoilor dumneavoastră oportunități de schimburi internaționale ... [-]