Ilia State University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce Ilia State University ?

Ilia State University găzduiește anual aproximativ 5000 de bătrâni la toate nivelurile învățământului superior. ISU se străduiește să răspundă nevoilor fiecărui student și să-i ajute să-și atingă potențialul. Ilia State University echipează studenții cu o experiență de ansamblu pentru a le oferi cunoștințele, aptitudinile și încrederea necesare pentru a atinge obiectivele viitoare ale carierei. ISU oferă o comunitate academică avansată și dedicată, unde studenții pot învăța de la experți și pot obține calificarea pe care o caută.

Noi oferim:

Studierea centrată pe studenți - Relațiile vibrante dintre profesori și studenți contribuie la colaborarea și dezbaterile academice pline de viață. Elevii sunt încurajați și sprijiniți de facultate să-și găsească interesele individuale de cercetare în timpul studiilor.

Curriculum bazat pe practici - ISU colaborează cu organisme guvernamentale și organizații internaționale, precum și cu entități publice și private, creând oportunități pentru studenți de a integra cunoștințele teoretice în lume sau în muncă.

Schimburi și oportunități de program dublu - Începând cu 2012, ISU oferă programe de schimb studenților și personalului său din numeroase instituții internaționale de învățământ superior. ISU oferă studenților săi oportunitatea exclusivă de a obține o diplomă de diplomă dublă cu diferite universități din Austria și SUA.

Taxe de școlarizare competitivă - ISU oferă educație de vârf cu taxe de școlarizare competitive și opțiuni flexibile de plată în țară și în regiune.

Studioul de neuitat, care nu poate fi uitat la viața elevilor, unde studenții se pot angaja într-o varietate de activități academice, sociale și culturale.

Alăturați-vă la Ilia State University și începeți-vă experiența uimitoare de viață cu noi!

Ilia State University într-o minte

  • Fondată: 2006
  • Locația: Tbilisi, Georgia
  • Angajați: 301 de profesori și peste 1000 de profesori, cercetători și alți angajați.
  • 4 școli: Școala de Arte și Științe, Școala de Științe și Inginerie Naturală, Școala de Afaceri, Școala de Drept
  • Studenți: 15 763
  • Programe de studii: Până la 80 de programe acreditate pe licență, masterat și doctorat. niveluri
  • Facilități de cercetare și învățare în multe regiuni ale Georgiei
  • Școala de Afaceri: # 1 destinație de studiu a bobocilor georgieni din 2015

ILIAUNI.edu.ge/uploads/photo/original/36/36946.png?w=836&f=png?w=753&" alt="" />

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri » Vedea BBA-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Master of Business Administration

Campus Cu normă întreagă 4 semestre Înscriere Deschisă Georgia Tbilisi

Scopul programului de Master in Business Administration este de a pregăti profesional, care poate funcționa în mediul internațional de afaceri în schimbare rapidă; este competitivă pe piața locală cât și la nivel mondial. Informații detaliate despre procedurile aplicabile sunt disponibile aici: http://iliauni.edu.ge/en/international/HOWTOAPPLY, structura taxelor și bursă de oportunități pot fi obținute aici: http://iliauni.edu.ge/en/international/tuition- taxele de-și-burse [+]

De ce să alegeți Master of Business Administration de la Universitatea de Stat Ilia?

Universitatea de Stat Ilia School of Business este o destinație 1 studiu al bobocilor din Georgia începând cu 2015 Posibilități de internship în diverse entități publice și întreprinderi private Elevii devin experți în managementul strategic al unei companii Universitatea de Stat Ilia oferă facilități moderne, biblioteca excelenta si viata de student vibrante Studenții noștri au ocazia de a petrece semestru de schimb în mai mult de 30 de universități europene în cadrul programului Erasmus +.

Descriere: Scopul programului de Master in Business Administration este de a pregăti profesional, care poate funcționa în mediul internațional de afaceri în schimbare rapidă; este competitivă pe piața locală cât și la nivel mondial. După ce au dobândit cunoștințe teoretice, empirice și practice profunde și cuprinzătoare în management, un absolvent va fi capabil să acționeze ca un expert de încredere, independent în procesul de elaborare a strategiei unei companii / organizații, evaluarea și dezvoltarea acesteia; identificarea problemelor folosind instrumente de luare a deciziilor și de a le rezolva în mod eficient; deveni un membru eficient al unei echipe de o organizație / companie; să se implice în mod eficient / cooperează într-un mediu multidisciplinar bazat pe strategia unei companii / organizații; să participe la dezbateri profesionale și academice și de avocat pentru o strategie / decizii ale unei companii.... [-]


Videoclipuri

Welcome to Ilia State University

Contactează

Ilia State University

Adresă, linia 1 Kakutsa Cholokashvili Ave 3/5
0162 Tbilisi, Tbilisi, Georgia
website http://iliauni.edu.ge/en/iliauni/AcademicDepartments/biznesis-skola-268
Telefon +995 322 20 00 09