Aachen University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

FH Aachen University of Applied Sciences

Aachen Universitatea de Stiinte Aplicate FH a fost fondată în 1971 după fuziunea mai multor colegii tehnice și a centrelor de formare profesională. Astfel, se pare o tradiție educațională orientată spre practică veche de 100 de ani, mai mult.

Teoria și practica sunt strâns legate de sus pe parcursul întregului curs de studiu. Legătura strânsă cu practica profesională, că mai mult de 230 de profesori și aproximativ 700 de angajați să mențină în procesul de predare și de cercetare, garantează un curs profesional de calificare și sunet științific de studiu.

Mai mult de 12.000 de studenți beneficiază de acest lucru. FH Aachen Universitatea de Stiinte Aplicate le oferă o educație de prim rang în meserii moderne și trendsetting. Strânse colaborări cu întreprinderile regionale și internaționale de afaceri, precum și instituții de cercetare de renume, cum ar fi centru de cercetare Jülich (FZJ) se reflectă în calitatea cursurilor oferite: La FH Aachen, noile cerințe de locuri de muncă sunt văzute ca o șansă de a ajusta în mod constant și extinde curriculum-ului în ceea ce privește conținutul.

În prezent, potențialii studenți pot alege din 53 22 de programe universitare de masterat în domeniul științelor inginerești, studii de afaceri și de design de licență și. În plus, unele programe de gradul sunt oferite ca programe duale și suplimentare de studiu la locul de muncă.

Un adăugat, avantajul special al Aachen Universitatea de Științe Aplicate FH este locația Euroregional din Aachen și Jülich, în imediata apropiere a Belgiei și Țările de Jos. Acest lucru internaționalitate în procesul de predare și de studii este o caracteristică esențială și unică a FH Aachen. Ne permite studenților noștri să se pregătească pentru cerințele unei lumi de lucru globalizată și să dezvolte capacitatea de colaborare inter-culturale. În acest scop, vom sprijini mobilitatea studenților noștri și a cadrelor didactice pe parcursul studiului și în proiecte comune precum și prin grade internaționale, în cooperare cu universitățile partenere. In acest moment, procentul de elevi din străinătate se adaugă până la mai mult de 19%.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Germană

Vedea MBA Part Time »

Programe

Această școală oferă și:

MBA Part Time

Frontierele deschise mba

Campus Cu jumătate de normă 2 anii September 2019 Belgia Eupen Liège Germania Stolberg (Rhineland) + 3 mai mult

Euregional OpenBordersMBA este oferit la HEC-ULg Liège, în cooperare cu FH Aachen și Universitatea din Hasselt. [+]

OpenBordersMBA

Euregional OpenBordersMBA este oferit la HEC-ULg Liège, în cooperare cu FH Aachen și Universitatea din Hasselt.

Executive MBA pentru manageri cu experiență

Cu împreună mai mult de o sută de ani de experiență în domeniul educației de afaceri academice, au FH Aachen, HEC-ULg Liège si Universitatea Hasselt au combinat expertiza lor de a oferi un program multilingv, The OpenBordersMBA (OBMBA).

Scopul OpenBordersMBA este de a sprijini directori să se bazeze pe experiența și abilitățile lor de a dezvolta, folosind avantajele locației geografice în cadrul Rin-Maas Euregio, continuă. Participanții au venit în principal din Germania, Olanda și Belgia, dar și din țări din întreaga lume.... [-]


Videoclipuri

Tauch' ein ins BWL-Studium