Berlin School Of Business & Innovation

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Doriți să deveniți un lider de afaceri excepțional în domeniul dvs. ales? Școala de Business și Inovare din Berlin (BSBI) vă va ajuta să dezvoltați abilitățile cheie de management de care aveți nevoie pentru o carieră de succes.

Programele de studii BSBI au trei concepte în centrul său:

Intreprindere | Leadership | Succes

Tu vei:

  • Îmbunătățiți abilitățile de afaceri prin metode practice de predare
  • Aflați despre industria aleasă de dvs. de la cadre universitare orientate spre carieră, la vârful domeniului lor
  • Obțineți avantaje competitive prin achiziționarea de instrumente și tehnici profesionale cheie
  • Aflați cum să aplicați conceptele asupra afacerilor reale

Scopul nostru este succesul dvs .: atunci cand absolviti, in curand veti putea intra pe piata locurilor de munca ca un profesionist de inalta calificare si dupa absolvire veti fi eligibili sa aplicati un permis de sedere de 18 luni dupa studiul de studii * pentru a profita de cariera în Germania.

În timp ce studiați gradul dvs. ...

Metode de predare

Beneficiați de o abordare de predare orientată spre carieră și practică, utilizând metode precum:

  • Studii de caz
  • Vizite la expoziții și afaceri
  • Ateliere și invitați
  • Discuții de grup
  • prezentări
  • Proiecte de grup

Flexibilitate & suport de studiu online

Bucurați-vă de un program de studiu conceput astfel încât să se potrivească angajamentelor dvs. profesionale și personale.

Profitați de mediul virtual de învățare (VLE) și de a accesa sălile de curs "virtuale", ceea ce înseamnă că puteți studia din casă.

Campusul din Berlin central

BSBI a creat un mediu de studiu minunat, oferind un campus modern, recent modernizat, situat în inima Berlinului.

Orașul a fost recent clasat ca cea mai populară alegere pentru studenții internaționali care doresc să studieze în Europa **.

** Pe baza unui sondaj anual realizat de ICEF în 2018.

Conexiuni și oportunități pentru industrie

În calitate de capital de pornire al Europei, Berlinul este locul perfect pentru a învăța despre afaceri și a câștiga experiență valoroasă - orașul este un centru pentru antreprenorii care se întorc la Berlin pentru a profita de investiții și oportunități economice.

Serviciu de carieră dedicat

Experții BSBI pe carieră din campus sunt dedicați să vă ajute să vă antrenați pentru succes. Serviciile de carieră sunt adaptate nevoilor dvs. specifice și sunt concepute pentru a vă dezvolta într-un candidat excelent la absolvire.

După absolvire…

Diplomă universitară recunoscută la nivel global

Veți primi o calificare de la principalul partener academic al Università Telematica Internazionale Uninettuno - BSBI.

Autorizație de ședere post-studiu

După finalizarea cu succes a cursului dvs., veți putea să aplicați pentru un permis de ședere post-studiu de până la 18 luni. Acest lucru vă va oferi ocazia de a profita de oportunitățile economice din Germania.

112194_110926_BSBI.png

În urma anunțurilor privind interdicțiile de călătorie, curfews și limitările circulației publice, BSBI a răspuns rapid și a început să introducă măsuri pentru a se asigura că studenții își pot continua învățarea, în ciuda faptului că nu au putut accesa campusul din Berlin. Începând cu 12 martie, tutorii predau cursuri online.

BSBI recunoaște că multe țări sunt acum blocate pentru a preveni răspândirea virusului. Acest lucru poate însemna că nu veți putea să vă obțineți viza sau să zburați în Germania. Ca atare, am creat o dată de sosire cu întârziere (3 iulie) pentru aportul nostru din mai 2020. În mod alternativ, dacă nu puteți obține o viză din cauza crizei, veți putea amâna pentru intrările ulterioare: octombrie 2020 sau februarie 2021. Site-ul Q&A

Locații

Berlin

Address
Potsdamer Straße 180-182
10783 Berlin, Berlin, Germania