Coburg University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Profil

Universitatea Coburg este o universitate publică finanțată de Ministerul bavarez de Stat al Educației, Științei și Artelor. Traducerea sa în limba engleză "University of Applied Sciences și Arte" sugerează, un Hochschule se caracterizează prin predare și cercetare legate de practică, precum și o prejudecată practică puternică. Filosofia sa educațională este conceput pentru a permite studenților săi să aplice cunoștințele teoretice și de know-how-ul metodologic pentru rezolvarea problemelor concrete în cariera profesională. În timpul studiilor studenții de la Universitatea din Coburg sunt instruiți în mod sistematic pentru a dezvolta aceste competențe. Pentru a fi siguri că elevii nu-și piardă din vedere relevanța practică a ceea ce învață, sunt necesare atât full-time și part-time facultate au dobândit o vastă experiență în poziții de afaceri și de administrare de conducere.

Cu excepția programelor legate de artă, lungimea standard a programelor universitare de licență este de șapte semestre, dintre care unul este, de regulă, într-un stagiu.

Abordarea orientată spre practică a predării este demonstrată de

un stagiu necesar dimensiunea redusă a claselor care permit o atenție individuală să fie acordată studenților excursii de laborator și de teren, jocuri de simulare, învățământ centrat pe proiect și pe teren gamă largă de experiență practică facultății

Câteva numere

Organizare

6 departamente academice Centrul Academic 1 pentru Științe și umaniste 5 instituții științifice

Programe academice

20 de programe de licență, inclusiv 8 programe duale 16 programe de master, inclusiv programele de master 2 internaționale 97 universități partenere internaționale

Studenții

5.000 de elevi (50% femei, 50% bărbați) 100 de beneficiari de burse 900 absolvenți (pe an)

Personal

120 profesori 2 profesorale înzestrate 500 de membri ai personalului în procesul de predare, cercetare și administrație

Experiența practică în timp ce studia

În ceea ce studiile recente asupra carierei absolvenților de invatamant superior care arata, numai cei care s-au combinat teoria cu practica în timp ce studia sunt pregătite pentru un start pozitiv in cariera lor.

La Universitatea Coburg toate programele de licență includ un stagiu obligatoriu. Munca de proiect - de multe ori dincolo de granițele disciplinare - face parte din viața de student. Și, seminarii și proiecte cu companii și instituții sociale sunt componente comune ale programelor noastre de studiu.

Universitatea Coburg este în contact intensiv cu profesioniști. În plus, toți profesorii trebuie să fi lucrat timp de mai mulți ani în domeniul lor, înainte de a fi numit la universitate. Experiența practică a profesorilor în beneficiul studenților, în special în proiectele și tezele lor, în care trebuie să rezolve probleme cu un grad ridicat de relevanță practică.

Imaginea de ansamblu

Nucleul însuși al științei și educației sunt curiozitatea și bucuria de explorare. Cu cât este mai câmpul vizual, cu atât mai mult se poate descoperi: Universitatea Coburg face partea sa pentru a se asigura că studenții se pot dezvolta la potențialul lor. Centrul Academic de Științe și umaniste oferă o gamă largă de cursuri și seminarii în diverse domenii academice, cum ar fi filosofia, istoria, științele naturale și umane, și limbi. Experți și periodic un raport privind domeniile lor. Despre cultura - și învățarea prin cultură în sine - este ceva ce studenții noștri fac într-o varietate de inițiative. Printre acestea se numără ofranda culturală "Atenție Senzație", corul universitar, grupul de cabaret și cerc de discuții.

Interdisciplinare și individuale - modul Coburg

Cererile de studiu sunt în creștere: Tinerii sunt de asteptat sa inceapa studierea mai devreme, pentru a dobândi o mare de cunoștințe într-un timp scurt și să își dezvolte abilitățile sociale. În opinia noastră, acest lucru este posibil numai într-un model integrat. Grupuri de elevi dintr-o varietate de programe cooperează pentru a finaliza proiecte interdisciplinare care sunt integrate în programele de studiu, honuire astfel abilitățile lor moi, cum ar fi comunicarea și munca în echipă. Ei învață să recunoască ceea ce este important în rezolvarea problemelor și să folosească cunoștințele lor în mod eficient.

În același timp, sprijinul individual al studenților devine din ce în ce mai importantă. Acest lucru se datorează faptului că accesul la învățământul superior este acum foarte diversă. Elevii vin la universitate cu diferite puncte tari și puncte slabe: unul a finalizat un program de învățământ profesional fără pregătire academică în învățământul secundar, o alta are o bază de cunoștințe teoretice, dar puțină experiență practică. Pentru a compensa acest lucru, noi oferim studenților noștri servicii complete de consiliere individuală. Acest program interdisciplinar cu atenție individuală oferă studenților este piatra de temelie a "Coburg Way". Acest proiect a fost finanțat în întregime de către Ministerul Federal al Educației și Cercetării pe parcursul mai multor ani.

Familie prietenos Universitatea

"Ca oameni, avem nevoie de o familie prietenoasă." Acest aspect al declarația misiunii noastre este reflectată în "Familie Universitatea prietenos cu" certificat. Fiind una dintre primele universități din Germania, în 2007 Universitatea Coburg a primit certificatul de bază de la berufundfamilie gGmbh, o inițiativă a Fundației Hertie. O reaudit a avut loc în 2014.

Studenții, profesorii și angajații sunt implicați în mod egal în procesul de audit. Tematica "Compatibilitatea familiei și a studiilor sau locul de muncă" este o preocupare centrală a Universității Coburg. Prin îmbunătățirea condițiilor, studenții și personalul universitar care își asumă responsabilități familiale sunt sprijinite în mod egal. ușurința de familie nu are ca scop doar familiile cu copii. Mai degrabă include, de asemenea, proporția tot mai mare de familii care își asumă responsabilitatea pentru îngrijirea rudelor. Studenții și personalul beneficiază de sprijin în cadrul Oficiului Familiei al universității.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

Management Financiar Mba

Campus Cu normă întreagă 4 semestre October 2018 Germania Coburg

Programul de MBA de Management Financiar este un program de management general, cu o specificație privind principiile fundamentale ale finanțe, contabilitate și de control bugetar. Următoarele domenii sunt examinate: rolul piețelor monetare și financiare, analize financiare, [+]

Profil

Programul de MBA de Management Financiar este un program de management general, cu o specificație privind principiile fundamentale ale finanțe, contabilitate și de control bugetar. Următoarele domenii sunt examinate: rolul piețelor monetare și financiare, analize financiare, funcția piețelor de investiții și a tehnicilor de luare a deciziilor (inclusiv instrumentele comportamentale și de gestionare a informațiilor) necesare pentru gestionarea eficientă a resurselor la un Companys. Scopul programului este de a oferi studenților cu setul de competențe necesare pentru o poziție de CFO.

Numărul tot mai mare de "campioni ascunse" în germană - companiile mici și mijlocii, de multe ori familia deținut - cu mediul de afaceri din ce în ce internaționale și oportunitățile și problemele corespunzătoare acestora este un element suplimentar al programului. În plus față de conținuturile teoretice și practice ale programului cu privire la sarcinile financiare ale companiilor, un accent puternic se acordă dezvoltării competențelor sociale și a abilităților interculturale studentului.... [-]


Contactează

Hochschule Coburg

Adresă, linia 1 Friedrich-Streib-Straße 2
96450 Coburg, Bavaria, Germania
website http://www.hs-coburg.de/
Telefon +49 9561 3170