Citește Descrierea Oficială

Hochschule Darmstadt University of Applied Sciences

Darmstadt University of Applied Sciences Darmstadt (Hochschule Darmstadt, h_da) pune știința în acțiune. Cu un corp de studenți de aproximativ 17.000, acesta este unul dintre cele mai mari și mai distinse universități de științe aplicate din Germania. Reputația excelentă a acestuia este rezultatul unei abordări științifice, fundamentate în lumea reală a învățământului superior și a succesului profesional al absolvenților săi.

Absolvenții Darmstadt University of Applied Sciences din Darmstadt University of Applied Sciences sunt deosebit de populari cu managerii de resurse umane din companiile germane. Acest lucru este confirmat de clasamentul anual "Wirtschaftswoche". Pentru clasamentul universitar 2019, furnizorul de servicii de personal Universum Global a analizat 650 de companii mici, mijlocii și mari la nivel național. Din totalul de 216 de universități de științe aplicate din Germania, aceștia au putut selecta pe cei ale căror absolvenți și-au întâlnit foarte bine așteptările. În consecință, h_da se situează printre primele 10 locuri din Germania în domeniile ingineriei mecanice (rangul 3), al științei informaticii (clasa 8), al ingineriei electrice (clasa 7) și al ingineriei industriale (clasa a 4-a).

În clasamentul universitar al Centrului pentru Dezvoltarea Învățământului Superior (CHE) din 2019, h_da se deosebește foarte bine în ceea ce privește relevanța practică și pregătirea pentru profesie. În consecință, studenții cursurilor de studii, Inginerie Civilă, Inginerie Electrică și Tehnologia Informației, Inginerie Mecanică și Ingineria Mediului laudă echipamentele foarte bune ale laboratoarelor de practică. H_da este aici în grupul național de top. Același lucru este valabil și pentru calitatea excursiilor pe care studenții de arhitectură și inginerie de mediu le consideră foarte bune. H_da este, de asemenea, de top la nivel national, atunci când vine vorba de contacte la practica profesionala. Clasamentul CHE listează Universitatea de Științe Aplicate Darmstadt în cursurile de studiu în inginerie electrică și tehnologia informației, inginerie mecanică și mecatronică în grupul național de vârf.

Reputația înaltă a cursurilor de studiu h_da se bazează pe un raport bun de supervizare cu grupuri ușor de gestionat și o orientare practică clară. Aici, știința și practica se intersectează într-un mod vizat. Acest lucru se datorează faptului că profesorii de la h_da știu ce fac ei: toți vin din practica profesională și cunosc viitoarele cerințe profesionale asupra elevilor lor. În fazele profesionale practice ale programelor de studiu, studenții pot testa și extinde ceea ce au învățat cu angajatorii în afaceri și în societate.

administrare

  • Președinte Prof. Dr. Ralph Stengler
  • Vicepreședinte pentru predare, învățare și afaceri colective Prof. Dr. Manfred Loch
  • Vicepreședinte pentru cercetare și infrastructură științifică Prof. Dr. Arnd Steinmetz
  • Grefierul Norbert Reichert

Elevi

  • Aproximativ 17.000
  • Aproximativ 18% studenți străini

Angajați

  • Aproximativ 900

117853_117804_01LuisenplatzvonobenAfWSAlexDeppert.jpg

Orașul științei Darmstadt

Luisenplatz de sus

Foto: Alex Deppert

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Darmstadt University of Applied Sciences

Programul de MBA full-time la Darmstadt Business School este adaptat pentru a răspunde provocărilor unei economii globale dinamice. Este un program clasic de management g ... [+]

Profilul programului

Programul de MBA full-time la Darmstadt Business School este adaptat pentru a răspunde provocărilor unei economii globale dinamice. Este un program clasic de management general, subliniind strategiile, finanțele, marketingul și învățăturile de management. În urma conceptului de Științe Aplicate, ne concentrăm asupra unei legături strânse între teorie și aplicare practică.

MBA Darmstadt este o alegere excelentă pentru oricine dorește să se pregătească pentru o carieră în management. Oferă pregătire intensă, relevantă și eficientă pentru provocările cu care se confruntă directorii întreprinderilor naționale și internaționale. Absolvenții din disciplinele non-economice sunt grupul țintă primar, precum și cei care au studiat economia și doresc să-și extindă abilitățile în domeniile de luare a deciziilor și de orientare în management. MBA h_da este clasat printre primele 20 de programe MBA în Europa.... [-]

Germania Darmstadt
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Haardtring 100
64295 Darmstadt, Hesse, Germania