Darmstadt University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Hochschule Darmstadt University of Applied Sciences

Darmstadt University of Applied Sciences Darmstadt (Hochschule Darmstadt, h_da) pune știința în acțiune. Cu un corp de studenți de aproximativ 17.000, acesta este unul dintre cele mai mari și mai distinse universități de științe aplicate din Germania. Reputația excelentă a acestuia este rezultatul unei abordări științifice, fundamentate în lumea reală a învățământului superior și a succesului profesional al absolvenților săi.

Absolvenții Darmstadt University of Applied Sciences din Darmstadt University of Applied Sciences sunt deosebit de populari cu managerii de resurse umane din companiile germane. Acest lucru este confirmat de clasamentul anual "Wirtschaftswoche". Pentru clasamentul universitar 2019, furnizorul de servicii de personal Universum Global a analizat 650 de companii mici, mijlocii și mari la nivel național. Din totalul de 216 de universități de științe aplicate din Germania, aceștia au putut selecta pe cei ale căror absolvenți și-au întâlnit foarte bine așteptările. În consecință, h_da se situează printre primele 10 locuri din Germania în domeniile ingineriei mecanice (rangul 3), al științei informaticii (clasa 8), al ingineriei electrice (clasa 7) și al ingineriei industriale (clasa a 4-a).

În clasamentul universitar al Centrului pentru Dezvoltarea Învățământului Superior (CHE) din 2019, h_da se deosebește foarte bine în ceea ce privește relevanța practică și pregătirea pentru profesie. În consecință, studenții cursurilor de studii, Inginerie Civilă, Inginerie Electrică și Tehnologia Informației, Inginerie Mecanică și Ingineria Mediului laudă echipamentele foarte bune ale laboratoarelor de practică. H_da este aici în grupul național de top. Același lucru este valabil și pentru calitatea excursiilor pe care studenții de arhitectură și inginerie de mediu le consideră foarte bune. H_da este, de asemenea, de top la nivel national, atunci când vine vorba de contacte la practica profesionala. Clasamentul CHE listează Universitatea de Științe Aplicate Darmstadt în cursurile de studiu în inginerie electrică și tehnologia informației, inginerie mecanică și mecatronică în grupul național de vârf.

Reputația înaltă a cursurilor de studiu h_da se bazează pe un raport bun de supervizare cu grupuri ușor de gestionat și o orientare practică clară. Aici, știința și practica se intersectează într-un mod vizat. Acest lucru se datorează faptului că profesorii de la h_da știu ce fac ei: toți vin din practica profesională și cunosc viitoarele cerințe profesionale asupra elevilor lor. În fazele profesionale practice ale programelor de studiu, studenții pot testa și extinde ceea ce au învățat cu angajatorii în afaceri și în societate.

administrare

  • Președinte Prof. Dr. Ralph Stengler
  • Vicepreședinte pentru predare, învățare și afaceri colective Prof. Dr. Manfred Loch
  • Vicepreședinte pentru cercetare și infrastructură științifică Prof. Dr. Arnd Steinmetz
  • Grefierul Norbert Reichert

Elevi

  • Aproximativ 17.000
  • Aproximativ 18% studenți străini

Angajați

  • Aproximativ 900

117853_117804_01LuisenplatzvonobenAfWSAlexDeppert.jpg

Orașul științei Darmstadt

Luisenplatz de sus

Foto: Alex Deppert

Locații

Darmstadt

Address
Haardtring 100
64295 Darmstadt, Hesse, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră