Citește Descrierea Oficială

Scoala de afaceri fondata de afaceri.

ESMT - Școala Europeană de Management și Tehnologie, situat în inima de la Berlin, Germania, este o scoala de afaceri privat , fondata de 25 de corporații multinaționale. Expertiza școlilor se concentrează pe dezvoltarea de lideri antreprenoriale, cu un accent la nivel mondial cu privire la responsabilitatea socială și managementul tehnologiei. ESMT este una dintre primele clasate scoli de afaceri din Germania, cu o retea globala de absolventi in peste 50 de tari.

ESMT oferă trei programe de studii:

  • Master în Management
  • MBA full-time
  • Executive MBA (EMBA) precum și de educație executiv

Toate programele ESMT beneficia de relații strânse cu ESMT rețeaua corporativă și scoala de afaceri founders.The oferă o platformă interdisciplinară pentru discursul printre factorii de decizie politica, cadre universitare, și lideri de afaceri.

ESMT este cea mai scoala de afaceri internaționale în Germania, peste 80% din membri ai facultăților ESMT au un fundal de bază non-germană și în fiecare program clasele sunt de 70% până la 90% internațional.

Școala a intrat recent mai multe clasamente. Programul EMBA ESMT a fost clasat pe locul 30 în clasamentul mondial Financial Times Executive MBA 2015. Programul EMBA a fost clasat numărul unu în ultimii cinci ani consecutivi pentru progres în carieră. În The Economist "Care MBA?" Clasament din primele 100 de programe globale MBA full-time, ESMT este pe locul 49-lea, plasând două în Germania și al 13-lea în Europa.

ESMT este o școală de afaceri privat acreditat de stat, ale cărui programe sunt acreditate de AACSB, AMBA, equis și FIBAA.

Misiunea Școala lui

ESMT dezvoltă lideri antreprenoriale care cred la nivel global, acționează în mod responsabil, și să respecte individul. Cu un patrimoniu înrădăcinată în valorile europene și potențialul tehnologiei, ESMT dezvoltă și dă noi cunoștințe pentru a stimula o creștere economică durabilă.

Există o suprapunere considerabilă între aceste domenii de cercetare, precum și mulți dintre membrii facultății lucrează pe mai multe domenii de cercetare sau interfețe lor. În plus, cercetarea-comportament teoretic este apt de a lega în continuare cele trei domenii de competență.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA 1-an

ESMT Berlin

ESMT Master of Business Administration este un an, cu normă întreagă program de MBA concentrându-se pe managementul internațional. Cursurile sunt predate la campusul prin ... [+]

ESMT Master of Business Administration este un an, cu normă întreagă program de MBA concentrându-se pe managementul internațional. Cursurile sunt predate la campusul principal al ESMT din Berlin, Germania. ESMT acceptă până la 65 de profesioniști talentați în fiecare an pentru a se alătura unui program intens, care evidențiază inovarea, tehnologia, durabilitatea și dezvoltarea personală. Elevilor li se oferă oportunități de neegalat pentru auto-îmbunătățire și crearea de rețele în timp ce învață să stăpânească administrarea afacerilor globale din cea mai mare facultate de afaceri din Germania.

ESMT tari

Curriculum: Programul redesignat, cu durata de un an ESMT Berlin MBA aduce Berlinul în clasă, în Berlin vă pregătiți pentru o carieră în Germania. Bazându-ne pe nevoile pieței germane de muncă, am creat piese în Analiza Managerială, Inovare... [-]

Germania Berlin
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESMT European School of Management and Technology GmbH
Address
European School of Management and Technology Schlossplatz 1
10178 Berlin, Berlin, Germania
Website
Număr de telefon
+49 30 212310