Citește Descrierea Oficială

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg ( H-BRS ), înființată în 1995, este o universitate dinamică și puternică, cu aproximativ 8.000 de studenți, 155 de profesori și 260 de cadre științifice. Acestea sunt susținute de aproximativ 400 de lectori de înaltă calificare din știință și practică. Există încă 200 de persoane angajate în administrație, bibliotecă și centru lingvistic. Campusul său acoperă cele trei locații Hennef, Rheinbach și Sankt Augustin. În Bonn, conduce Academia B-IT împreună cu Universitatea și RWTH Aachen University. În planul său de dezvoltare universitară, ea descrie obiectivele strategice pe care ar dori să le atingă până în 2020 și citează măsuri specifice pentru atingerea acestor obiective. Motivul orientativ este sustenabilitatea.

Studiu la Hochschule Bonn-Rhein-Sieg ( H-BRS )

La H-BRS , studenții se așteaptă la un studiu orientat spre practică pe baza rezultatelor actuale ale cercetării în prezent în 33 de programe de studiu. Aici, profesorii au atât experiență în afaceri, cât și în știință. O infrastructură tehnică excelentă și laboratoare bine dotate sunt la fel de naturale ca numeroasele piscine pentru PC, Wi-Fi la nivel universitar, o bibliotecă universitară modernă și district și o viață activă a campusului.

Istoria H-BRS

Odată ajuns în Germania, H-BRS din inițiativa comună a Bundestagului și a guvernului federal, Landtag și guvernul de stat și a regiunii, ca parte a acordului de compensare de la Bonn-Berlin din 1994. Misiunea lor specială este de a crea noi capacități de predare și cercetare academică și de a contribui la dezvoltarea structurală a zonei economice prin proiecte practice și cooperare cu industria. În vara anului 1999, primii 26 de absolvenți primesc diploma de FH. Deja în anul 2002, ea se încadrează în scopul inițial de 2500 de studenți și trebuie extinsă. Hochschule Bonn-Rhein-Sieg ( H-BRS ) de astăzi a fost eliberată din fonduri speciale federale și creează condiții proprii excelente de predare, învățare și cercetare.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


Hochschule Bonn-Rhein-Sieg

Desigur, FIBAA acreditat Master oferă o conducere unică și program de management, pentru a pregăti studenții pentru o carieră într-un ONG. ... [+]

csr & ngo-Management (MBA)

Bine ați venit în CSR și Managementul ONG Programul de MBA de la Hochschule Bonn-Rhein-Sieg

Desigur, FIBAA acreditat Master este conceput ca un program de tip sandwich. Cursurile se desfasoara în serile de vineri si sambata, flancat de două săptămâni de curs intensiv, care să permită studenților să obțină o diplomă de master în termen de 18 luni. Dezvoltarea conceptuală a programului a fost realizat în colaborare cu reprezentanții de rang înalt ai numeroase ONG-uri bine-cunoscute, Națiunile Unite, orașul Bonn, ministerele federale precum și companii internaționale.... [-]

Germania Rheinbach
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Sankt Augustin campus
Grantham-Allee 20

Sankt Augustin, North Rhine-Westphalia, 53757 DE
Location address
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Rheinbach campus
von-Liebig-Strasse 20

Rheinbach, North Rhine-Westphalia, 53359 DE
Location address
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Hennef campus
Zum Steimelsberg 7

Sankt Augustin, North Rhine-Westphalia, 53773 DE