Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

De ce HHL?

Nu numai că cea mai veche școală de afaceri din Germania

HHL, de asemenea, continuă să fie una dintre instituțiile de management de conducere ale țării, care oferă educație de afaceri internaționale bazate pe standarde academice de elită.

KClasament / acreditare

 • Clasat pe locul # 21 în întreaga lume pentru Master în programul de management *
 • În primul rând german școală de afaceri privat, pentru a primi acreditare AACSB
 • Acreditate în Germania prin ACQUIN

* Financial Times clasat HHL lui full-time M.Sc. Programul No. 21 la nivel mondial (# 6 pentru salarii la nivel mondial). (Financial Times Global Master în Management Ranking 2016)

Programe de masterat HHL

 • Full-time M.Sc. program
 • Part-time M.Sc. program
 • Program full-time MBA
 • Programul de MBA part-time
 • Programul Global Executive MBA

Calitate în predare

 • Facultatea recunoscută la nivel internațional
 • evaluări excelente pentru calitatea predării
 • clase mici, de înaltă performanță, munca în echipă

Atenție individuală

 • Raport excelent student-facultate
 • Mentoratul de absolventi
 • acces 24/7/365 la campus, bazin de calculator și de bibliotecă
h

Perspective profesionale

 • rețea remarcabilă de profesioniști de afaceri un absolventii din intreaga lume
 • Orientare pentru nivelul de carieră viitoare
 • Peste 150 de start-up-uri fondate de absolvenți HHL

serviciul de carieră

 • sprijin în carieră pentru actualii studenți și absolvenți
 • Modelarea carierei prin consiliere individuala
 • Ramură de mentorat susținut de absolventi HHL

Internaționalitate și rețea

 • Peste 130 de universități de top partenere
 • 35% studenți internaționali de pe 5 continente
 • Lectori și profesioniști de afaceri din întreaga lume

Clasat ca o școală germană de afaceri de top

3

HHL este considerată una dintre școlile de afaceri de conducere. Excelența programelor sale (M.Sc., MBA, EMBA) a fost dovedit de mai multe clasamente, în care școala este frecvent clasat printre cele mai bune.

Misiune & Viziune

"Noi educa lideri eficienți, responsabili și antreprenoriale de afaceri, prin predare restante, cercetare și practică. Suntem conduși prin excelență în predare și de cercetare în beneficiul studenților noștri, părțile interesate și societate. calitatea noastră academică este subliniată de concepția noastră globală și o rețea de servicii de premier și de sprijin pe tot parcursul vieții. "

Ieri

4

HHL a fost locul de nastere al Educației de Management

HHL Leipzig Graduate School of Management, fondata in 1898 ca prima scoala de afaceri din Germania, a fost locul de naștere al educației managementului modern. De la începuturile sale, HHL a fost angajat la instrucțiunea de gestionare riguroasă și de cercetare, și a dezvoltat rapid o reputație internațională. După revoluția din Germania de Est pașnică din 1989, care a început pe străzile din Leipzig, HHL redescoperit spiritul antreprenorial zilelor sale fondatoare și a fost restructurat ca o școală de înaltă performanță de afaceri privat - din nou, cu statut universitar plin.

Astăzi

HHL printre școlile germane de afaceri de top

Filozofia din spatele tuturor programelor noastre este să se concentreze pe student prin oferirea de interacțiune strânsă de student-facultate, în profunzime de afaceri și experiență academică, și în același timp, dezvoltarea potențialului de conducere și de rețele abilitățile elevilor.

5

Mâine

HHL printre primele școli europene de afaceri

Vom continua să se bazeze pe modelul nostru de mare succes și reputația pentru excelență. Noi actualizăm curriculum-ului nostru în funcție de nevoile piețelor globale de muncă pentru a se internaționaliza în continuare expertiza noastră și să păstreze HHL în prim-planul educației de afaceri și de formare profesională. Va invitam sa deveniti parte a viitorului promițător HHL lui.

Campus & Oraș

2

Leipzig este unul dintre cele mai dinamice orașe și vibrante din Europa. The Guardian a descris recent Leipzig ca "boom-oras din Germania" și ziarul german Die Welt a confirmat, de asteptare Leipzig "oraș depășind restul republicii". Situat la intersecția dintre istorice rute comerciale europene, Leipzig se mândrește cu 1000 de ani traditia de vitalitate comerciale și reputația ca un loc de întâlnire pentru știință și artă. Dincolo de infrastructura modernă, ceea ce iese în evidență despre cea mai rapida crestere oras din Germania este economia se extinde rapid cu brandurile sale de renume mondial, cum ar fi Porsche, BMW, DHL și Amazon.

Leipzig este situat în inima Europei și bine conectat rutier, feroviar și aerian. Berlin, capitala Germaniei, este doar o plimbare cu trenul de o oră distanță, iar capitalul financiar din Frankfurt se poate ajunge în termen de trei ore. marile orașe europene precum Londra, Paris sau Praga, sunt, de asemenea, în imediata apropiere.

Campus

În conformitate cu unul-campus-concept, toate clădirile HHL, biblioteca HHL, facilitățile sportive și o cantină sunt situate într-un singur loc. Unele dintre căminele studențești sunt de asemenea situate în apropiere, cum sunt multe alte cafenele și baruri. Campusul este înconjurat de malurile verzi ale râului Weiße Elster și parcuri atractive. Este nevoie de aproximativ cinci minute de centrul orașului, datorită stației de transport public direct în fața HHL.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

HHL Leipzig Graduate School of Management

Global Executive MBA de EADA și HHL pregătește pentru a lucra într-un mediu de afaceri globalizată și extrem de competitivă și vă va ghida la un nivel de cunoștințe, care ... [+]

Global Executive MBA

PROGRAM DE START

Toamna (începutul lui octombrie)

Cerințe de intrare

Gradul întâi în orice disciplină experiență de muncă de cel puțin 5 ani de studii postuniversitare Foarte bune abilitati de limba engleza HHL / EADA test online (sau GMAT / GRE)

Termene de aplicare

31 august - termen regulat 31 ianuarie - rata de inscriere timpurie cu 15% reducere 31 - Rata de înscriere timpurie cu 10% reducere 30 iulie - pentru cererile de burse

Program Lungime

21 luni 8 săptămâni rezidențiale în termen de 3 ani calendaristici (40 de zile din birou)

Studenții

15-20 de elevi pe clasă, vârsta medie: 35 80% studenți internaționali... [-]

Brazilia Morro de São Paulo China Guangzhou Germania Kitzscher India Kolkata Spania Barcelona  + 6 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA

HHL Leipzig Graduate School of Management

Programul flexibil și inovator de MBA HHL este conceput pentru a pregăti lideri și antreprenori de afaceri eficiente și responsabile pentru provocările și oportunitățile ... [+]

Perspective excelente de carieră confirmat de Financial Times și AméricaEconomía

Structura programului

Structura flexibilă: Un MBA adaptat nevoilor dumneavoastră

Programul flexibil și inovator de MBA HHL este conceput pentru a pregăti lideri și antreprenori de afaceri eficiente și responsabile pentru provocările și oportunitățile secolului 21. Programul oferă experiențe internaționale și se concentrează pe dezvoltarea talentelor tale de conducere și abilități de management. Programul nostru vă oferă cea mai mare flexibilitate și aveți două piese pentru a alege.

Track rapid vs avansat Track

De "Fast Track", în special conceput pentru candidații cu experiență în muncă substanțială, vă permite să dobândească cunoștințele și abilitățile esențiale și să se întoarcă la locul de muncă, cât mai curând posibil. De "Track Advanced" vă oferă posibilitatea de a lua electives suplimentare și vă oferă alte opțiuni, cum ar fi un stagiu sau un termen în străinătate, și este cel mai potrivit pentru candidații care doresc să-și petreacă mai mult timp construirea unei rețele profesionale sau se concentreze pe anumite discipline. Track avansat va permite de asemenea sa răspândit programul pentru a permite un mai bun echilibru între studiul și viața privată.... [-]

Germania Kitzscher
Contactează şcoala
Engleză
La zi
15 - 21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

HHL | Innovative. International. Individual. We are HHL. | Spirit Film | Image Film