Citește Descrierea Oficială

Despre Henley

Henley Business school Germany sprijină oamenii în conturarea secolului XXI cu alții.

Secolul XXI oferă o gamă largă de oportunități și multe persoane le observă cu un amestec de entuziasm și scepticism. Se întreabă? Ce ar trebui sa fac? Ce oportunități pot profita? Care nu? Și care este baza deciziei mele?

Mulți oameni nu pot răspunde la aceste întrebări. Nu au învățat asta la școală sau la universitate.

Noi, la Henley, sprijinim aceste persoane în a răspunde la aceste întrebări în mai multe moduri:

  • Susținem managerii și liderii în co-modelarea viitorului, combinând expertiza lor tehnică, know-how-ul de afaceri al lui Henley și concentrarea noastră asupra elementului uman. Facem acest lucru în MBA-ul nostru executiv - Global.
  • Dezvoltăm abilitățile reflectante și interpersonale ale managerilor, specialiștilor în resurse umane și a antrenorilor cu experiență pentru utilizare în coaching și alte moduri de construire a relațiilor în certificatul nostru profesional de coaching din Munchen și Köln.
  • Susținem învățarea directă la locul de muncă prin utilizarea abordării noastre de învățare reflectivă în programele Henley Business Insights.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

Henley Business school Germany

Triplu acreditat de AMBA, EQUIS și AACSB, și printre cele mai renumite MBA-uri din lume, Henley Executive MBA - Global este conceput pentru a vă ajuta să obțineți cele ma ... [+]

MBA Henley Executive - Global In A NutshellÎnceput: octombrie și martieDurata: 21 de luni (cu opțiunea de extindere de 9 luni)Ateliere: 61 de zile, mai ales joi până duminicăLocațiile atelierului:32 de zile de atelier la Munchen cu grupul regional de 15 manageri cu experiență29 de zile de atelier în Marea Britanie, Danemarca, Africa de Sud și China / Statele Unite cu grupul dvs. european de 60 de manageri cu experiențăe-Resources: baze de date online de e-learningECTS: 90Limba: englezăFacultate: Marea Britanie InternationalTutori: profesori din zona de sprijin Suport personal pentru îndrumătoriTaxa: 46.500 €, Early Bird pentru ofertele acceptate cu două luni înainte de începerea programului: 39.000 € - excluzând întotdeauna costurile de călătorie.Fii liderul pe care vrei să fii... [-]
Germania Munich
Octombrie 2019
Engleză
Part time
21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Vision of Henley | Managing Director Felix Müller of Henley Business School Germany

Address
Maximilianstraße 40
80539 Munich, Bavaria, Germania