International Graduate Center (IGC)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Absolvent Centrul Internațional

Inspirat de diversitate.

Graduate Center International (CIG) are grijă de lideri de afaceri viitoare. Noi oferim programe full-time absolvent de studenti si tineri profesionisti din intreaga lume part-time și. Cu o retea bogata de parteneri în afaceri și știință oferim educație de înaltă calitate la un nivel de masterat.

Profil

Graduate Center International (CIG) a fost fondat de către Universitatea de Științe Aplicate din Bremen ca o școală absolvent interdisciplinare pentru management si leadership. Pentru solicitanții cu un grad prima universitate Graduate Center International ofera mai multe MBA și de master de grade în domeniul afacerilor și managementul internațional și european. Cu șase trei programe de masterat part-time full-time, iar CIG are printre cea mai largă gamă de masterat și de MBA cursuri internationale de toate școlile absolvent în Germania. Toate cursurile full-time sunt predate în întregime în limba engleză.

CIG garantează o educație postuniversitară, care satisface cerințele academice și de locuri de muncă în egală măsură. Cursuri și seminarii orientate spre echipă în grupuri mici, cu un maxim de 25 de elevi facilita dialog constructiv între o membrii. CIG are în prezent aproximativ 200 de elevi din peste 40 de țări. Rețeaua internațională este întărită prin vizitarea lectori de la multe dintre universitățile noastre partenere internaționale care oferă cursuri, prelegeri și contribuie la competența culturală altele de studenții noștri. Multe dintre lectori noastre provin din managementul companiilor de top din Europa și vă va oferi o imagine de ansamblu în diferite companii și domenii de activitate. CIG este parte a Alianței International Business School (IBSA), cu șase universități partenere (situat în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Spania, Franța, Rusia, Malaezia), care ofera cu succes un dublu program unic gradul de MBA.

Relevanță practică

Cu structura sa de studiu flexibil și opțiunea de a studia part-time, Graduate Center International este deosebit de potrivit să se adapteze învățământul universitar la cerințele în schimbare ale lumii de lucru. Combinația de internaționalitatea și conținutul practic permite Absolvent Centrul International de educare a managerilor în funcție de nevoile lor, precum și acordarea de sprijin semnificativ pentru dezvoltarea personalului din întreprinderi.

Caracter internațional

Fler internațional CIG este baza pentru un schimb intercultural de experiență. Acest lucru oferă studenților cu abilități interculturale alături de cunoștințele profesionale și cunoștințele metodele pe care le obține de la studiile lor. În plus față de corpul său student international din întreaga lume, jumătate din lectori CIG provin de la universități partenere și afacerile internaționale. La seminarii lor, lectori invitați să o contribuție importantă la competențele interculturale ale elevilor și, prin urmare, subliniază rețeaua internațională CIG lui.

Calitate și a inovării prin cooperarea la nivel mondial cu universități partenere.

În plus, CIG este parte a Alianței Business School Internaționale (IBSA). Internațional de MBA este un curs comun oferit în cadrul acestei rețele. Șase universități partenere din SUA, Marea Britanie, Spania, Franța, Rusia, Germania și Malaysia în comun abilitățile lor de bază în studii postuniversitare, care să permită studenților să profite de calitatea și direcția internațională a curriculum-ului. Acest concept inovator studiu (a cărui absolvenții primesc o diplomă dublă de masterat, sau dual grad, într-un an) pregătește studenții pentru a fi capabil să se deplaseze independent în ca-încă un teritoriu necunoscut. CIG încurajează students' know-how interculturală într-un mod cu totul nou - acest know-how a devenit o calificare cheie de conducere în lumea noastră globalizată.

Standarde de calitate

Ca centru Absolvent Internațional al Universității de Științe Aplicate publice Bremen, care a primit deja o serie de premii de prestigiu pentru calitatea predării sale internaționale și orientată spre practică, noi am obligat să ne un standard ridicat de calitate. Am, prin urmare, în mod regulat au curricula noastră acreditate de un agențiile de acreditare externe (ZEvA, AQAS, AACSB *). Evaluarea Agenția Centrală (ZEvA) este parte a Rețelei Europene de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ENQA). Toate gradele de Graduate Centrul International de master (MBA) sunt grade oficiale ale o universitate publică germană. Prin urmare, acestea sunt acceptate de către universități și guverne în și în afara Europei.

Studentii nostri sunt, de asemenea, implicați activ în evaluarea programelor noastre. Pe cursurile de gradul, participanții evalua fiecare curs individual de prelegeri. Acest feedback direct cu privire la conținutul cursului și predarea duce la management concentrat și dinamic de calitate.

De asemenea, da premii pentru cel mai bun profesor și student CIG timpul ceremoniei nostru anual de absolvire. Prin urmare, am dori în plus pentru a încuraja și sprijini predare de înaltă calitate și de a studia la CIG.

Hochschule Bremen

Cu aproximativ 8.000 de elevi din aproape 100 de țări și peste diferite 60 cursuri oferite, la Universitatea de Științe Aplicate Bremen este printre universitățile mai mari de Stiinte Aplicate din Germania. Rădăcinile Universității reveni la prima facultate în anul 1799 și astăzi la Universitatea de Științe Aplicate din Bremen se poate baza pe o rețea de peste 250 de universități partenere din întreaga lume.

Deja în 2005 și, prin urmare, de cinci ani înainte de termenul limită stabilit de Ministerul Educației European, la Universitatea din Bremen și-a reorganizat gama de cursuri complet, bazându-le pe licență și de master în structura conformitate cu standardele internaționale obligatorii. Acreditarea tuturor cursurilor asociate cu aceste schimbări se asigură că elevii primesc o educație de cea mai buna calitate, combinate cu cele mai bune posibil mobilitatea în timpul studiilor lor. Mai mult decât atât, în două treimi din toate cursurile, stagii și termeni de studiu petrecute în străinătate sunt o parte obligatorie a planului de învățământ. Cursuri care conduc la o diplomă de master se bazează pe primul nivel de examene universitare finale care se califică elevii pentru profesii sau vocații * (cursuri de studiu intermediare).

Universitatea de Științe Aplicate din Bremen prezintă studenților oportunități atractive la cursuri de studiu structurare nu numai practica orientate, dar și pe plan internațional compatibil. Conținutul cursului inovatoare viitor orientat și, precum și de licență și masterat de calificare - care sunt recunoscute peste tot în lume - ofera posibilitati de carieră excelente în și în afara Europei.

Alumni

Rețea globală absolventii Graduate Center International este acum răspândit pe cinci continente și cuprinde aproape 1000 de absolventi din mai mult de 70 de națiuni. Această rețea are o contribuție substanțială la viitorul succes a fiecare absolvent.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri Globale » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea MBA-uri » Vedea MA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MBA

MBA în Management European / Asiatic

Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2018 Germania Orașul Bremen Franţa Paris Regatul Unit Hatfield Malaysia Kuala Lumpur Rusia Moscova Spania Valencia Statele Unite ale Americii Wilmington + 12 mai mult

Programul este conceput pentru a modela talente de top pentru poziții de conducere în Europa și Asia. Se adresează în special tinerilor profesionisti cu o primă diplomă în inginerie, sociale sau științe naturale și cel puțin un an de experiență de lucru profesionale. [+]

Programul este conceput pentru a modela talente de top pentru poziții de conducere în Europa și Asia. Se adresează în special tinerilor profesionisti cu o primă diplomă în inginerie, sociale sau științe naturale și cel puțin un an de experiență de lucru profesionale.

Bogăția Programul se bazează pe conceptul unic de a combina o fundație în disciplinele de bază de afaceri, cu un accent pe afaceri, fie european sau asiatic. Curriculum-ul cuprinde șase module de bază care vă va oferi o perspectivă de management general pe funcțiile de afaceri și modul în care acestea pot fi integrate cu o economie globală în schimbare rapidă, și două module în specializarea zona "Europa" sau "Asia". În plus, două module electivă vă va oferi posibilitatea de a adapta programul de la obiectivele carierei tale individuale sau interese organizaționale înainte de teza finală maestru. Programul este însoțit de vizite de companie, prelegeri clienților, consiliere în carieră și de mentorat personal.... [-]


MBA în Management Turism Internațional

Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2018 Germania Orașul Bremen Franţa Paris Regatul Unit Hatfield Malaysia Kuala Lumpur Rusia Moscova Spania Valencia Statele Unite ale Americii Wilmington + 12 mai mult

MBA în Management International de Turism este un curs de trei semestru full-time care să conducă la un Master de specialitate de Business Administration (MBA) de grade. [+]

Program

MBA în Management International de Turism este un curs de trei semestru full-time care să conducă la un Master de specialitate de Business Administration (MBA) de grade.

Programul oferă competențe de resurse, antreprenorial, inovator și la nivel mondial de rețele.

Acest lucru este realizat prin personal didactic calificat, un organism internațional și diverse de student, o facultate care oferă un mediu unic pentru schimbul intelectuală, cercetarea comună, combinate cu excelență academică, orientare practică și un stagiu în cadrul companiei. Cursul oferă studenților cu un avantaj competitiv în asigurarea o carieră în industria turismului.

Fundal ... [-]

MBA 1-an

Mba Internațional

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Spania Valencia Rusia Moscova Statele Unite ale Americii Wilmington Regatul Unit Hatfield Malaysia Kuala Lumpur Franţa Paris Germania Orașul Bremen + 12 mai mult

Internaționale MBA este programul german gradul acreditat programului de IBSA dublă Master, care este oferit de Alianța Business School Internaționale (IBSA). [+]

Internaționale MBA este programul german gradul acreditat programului de IBSA dublă Master, care este oferit de Alianța Business School Internaționale (IBSA).

Participarea la programul înseamnă că ați terminat studiile postuniversitare, cu 2 grade in-un singur an: Un MBA de la Bremen, plus un alt grad, în funcție de alegerea dvs. de universitatea parteneră.

De asemenea, înseamnă că locuiți în două țări diferite și de a studia cu un corp student foarte diverse. Primul semestru este format din module de bază întotdeauna. Puteți fie studia module de bază în Bremen, Germania și alegeți 1 din 6 specializari de afaceri partener. Sau să înființeze gradul dvs. dublu-un alt mod în jurul valorii de: Specializati in Logistica si Supply Chain Management și încep de la una din universitățile partenere. Pe termen treilea va scrie teza de master despre subiect specializare.... [-]


MBA Global

MBA în Management La Nivel Mondial

Campus Cu normă întreagă 3 semestre October 2018 Germania Orașul Bremen Franţa Paris Regatul Unit Hatfield Malaysia Kuala Lumpur Rusia Moscova Spania Valencia Statele Unite ale Americii Wilmington + 12 mai mult

Cursul nostru de MBA își propune să ofere posibilitatea de a managerilor juniori pentru a obține competențe specifice, care sunt esențiale pentru afaceri la nivel global de succes de azi. [+]

Un an cu normă întreagă curs diplomă de studii postuniversitare

Lumea este în proces de globalizare și suntem în mijlocul de ea!

Acest fapt necesită un profil de schimbare de abilități de management. Cursul nostru de MBA își propune să ofere posibilitatea de a managerilor juniori pentru a obține competențe specifice, care sunt esențiale pentru afaceri la nivel global de succes de azi. Vă felicit pentru a lua oportunitatea și provocarea de a învăța împreună cu oameni care împărtășesc aceleași valori, deși provin din medii diferite. La sfârșitul studiilor vă veți simți mai încrezător și pregătit să facă față provocărilor unui mediu de afaceri multinațional de pe glob. Alegerea vă face astăzi va face o diferenta pentru viitorul tău.... [-]


Videoclipuri

10 Year IGC Anniversary