Citește Descrierea Oficială

De ce ISM?

International School of Management este una dintre cele mai bune International School of Management afaceri din Germania. Acest lucru este dovedit de numeroase clasamente ale organizațiilor independente. Printre altele, va fi respectată orientarea internațională și relevanța practică, calitatea predării și micile grupuri de învățare.

10 motive temeinice pentru a studia ISM

Internaționalitatea în toate domeniile

Studierea la ISM este aliniată la cele mai înalte standarde internaționale și vă pregătește optim pentru o carieră globală. Vei petrece cel puțin un semestru integrat în străinătate sau modul în una dintre cele 199 de universități partenere de renume. Stagiile în străinătate, care sunt integrate în ciclul de licență cu normă întreagă, asigură experiența practică internațională în timpul studiilor. Posibilitatea - uneori chiar și fără pierderi de timp - de a face studii superioare de master la universitățile partenere selectate este folosită de jumătate din studenții noștri. Pregătirea intensivă în limbi străine vă echipează pentru comunicarea la nivel mondial.

Învățături moderne

Folosind metode moderne de predare, conținutul de la profesorii noștri, toți practicanții condamnați, este predat în dimensiuni mici. În practică, proiectele, atelierele sau companiile partenere, cunoștințele învățate sunt implementate direct. ISM Net permite o pregătire și o urmărire bună a cursurilor și conține, printre altele, scripturile digitale ale cursurilor.

Remarcabile în clasament

Nu numai organizațiile de acreditare certifică calitatea înaltă a ISM. De asemenea, am fost în grupul de top în clasamentele naționale și internaționale pentru mai mult de două decenii - performanța este certificată de studenți, absolvenți și personal. Clasamentul actual al CHE confirmă excelentul raport de sprijin cu o notă de 1.3 și, de asemenea, în Barometrul Trendence 2016 ISM primește cel mai bun FH în calitatea lectorilor săi. Acest lucru afectează, de asemenea, salariul: Studiul Universum Professional a constatat că absolvenții ISM ating un salariu semnificativ mai mare decât media absolvenților de afaceri doar cinci ani după absolvire.

119133_rsz_adobestock_250661602.jpg

Lucrați cu marci mari

Studenții noștri nu numai că dobândesc experiență intensă de muncă în stagii și stagii de practică în Germania și în străinătate, dar, de asemenea, lucrează în mod constant pe proiecte cu branduri importante și companii bine-cunoscute în cursuri. Fie Procter

În apropierea economiei

ISM este strâns legată de economie în mai multe moduri. Companiile membre din Consiliul de Administrație fac schimb de informații în mod regulat pentru a adapta în mod optim programele noastre de studii la nevoile și cerințele pieței muncii. Ofertele de locuri de muncă sau de stagiu sunt transmise exclusiv studenților noștri. Chiar și prelegerile nu sunt doar orientate spre practică cu studii de caz și ateliere de lucru cu companii reale. Programele de studii sunt toate încorporate în economie.

Studiu compact

Conceptul de studiu sofisticat și organizarea optimă a examenelor vă permit să studiați într-o manieră compactă, care poate fi, de asemenea, finalizată realist în timpul perioadei obișnuite de studiu. În ciuda duratei scurte de studiu, stagiile în străinătate și experiența practică intensă sunt ferm integrate în curs. Oferta ISM merge mult dincolo de furnizarea de cunoștințe de specialitate. Învață să elaboreze prezentări, să le prezinte, să se prezinte în mod optim și să folosească o varietate de tehnici de retorică. Opțional, pot fi luate alte limbi și alte cursuri IT.

Suport complet

Fie ca este vorba de un secretar al studenților, un birou internațional, un centru de carieră, un loc de muncă sau o bibliotecă - ușile facilităților noastre de servicii sunt deschise întrebărilor și sugestiilor. Există doar 30 de studenți la ISM la ISM, astfel încât să vă putem ajuta și să vă sfătuiască cu privire la toate aspectele legate de studiile dumneavoastră. Nu contează dacă este semestrul dvs. în străinătate, aplicația perfectă sau cercetarea literară corectă.

Atmosferă personală

Teatrele de conferințe supraaglomerate și lecțiile anonime nu pot fi găsite la ISM. Atmosfera personală a grupurilor mici (32 de studenți în programele de licență, 25 în programele de masterat și 15 în MBA) stimulează coeziunea comunității și oferă spațiu pentru coaching individual la nivel înalt. În lecțiile de limbă, numai 15-18 participanți își antrenează abilitățile, asigurând o componentă activă de vorbire. Acordăm o mare importanță dezvoltării personale a studenților noștri. Politica politică deschisă de 100% acceptă schimburi profesionale și personale periodice între profesori, angajați și studenți.

119134_rsz_adobestock_126228815.jpg

O rețea puternică - pentru o viață întreagă

Din prima zi sunteți ISMler și ne lași nu numai cu un studiu recunoscut pe plan internațional, ci cu o rețea puternică în spate. Cursuri specializate, cursuri de aplicații și evenimente de absolvire vă permit să vă contactați într-un stadiu incipient cu companii și foști studenți ai ISM. Deci, nimic nu împiedică începerea cu succes a vieții profesionale. Stăm în contact!

Acreditat, testat

ISM este recunoscută permanent de către Ministerul Științei și Culturii din Renania de Nord-Westfalia. Diplomele obținute la ISM sunt astfel absolut egale cu cele obținute la universitățile publice. Calitatea studiilor la ISM este, de asemenea, revizuită în mod regulat și confirmată de organismele externe de monitorizare. De exemplu, în iunie 2016, prima școală privată de afaceri la nivel național, ISM a fost acreditată de Consiliul Științific pentru al doilea an consecutiv pentru o perioadă maximă de zece ani.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

International School of Management

Cu MBA cu normă întreagă, vă puteți extinde în mod special cunoștințele de administrare și gestionare a afacerilor și de a crea premisele ideale pentru o poziție de lider ... [+]

Profil de studiu MBA Management General

Cu MBA cu normă întreagă, vă puteți extinde în mod special cunoștințele de administrare și gestionare a afacerilor și de a crea premisele ideale pentru o poziție de lider în afaceri .

teorie

Calificarea într-un context internațional

Programul MBA oferă o imagine de ansamblu cuprinzătoare a tuturor domeniilor de management cu combinația de administrare a afacerilor și cunoștințe funcționale în domenii precum marketing, finanțe sau antreprenoriat.

Programul în limba engleză îi motivează pe elevi să-și petreacă cunoștințele și abilitățile într-un context internațional printr-o ședere de o săptămână în străinătate în Spania.... [-]

Germania Munich
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MBA General Management at ISM