International School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce ISM?

Focus internațional

ISM oferă studenților săi o educație internațională cuprinzătoare. Astfel, studenții de licență internaționali trebuie să își combine studiile de afaceri cu o a doua limbă străină, fie germana, franceza sau spaniola. Studenții finalizează unul sau două semestre de studiu în străinătate într-o țară europeană sau de peste mări .

În funcție de specializarea lor, studenții ISM aleg o instituție din cele 199 de universități partenere ale ISM. Semestrul în străinătate este conceput pentru a-și dezvolta și extinde competențele interculturale și lingvistice și pentru a-și îmbunătăți și aprofunda cunoștințele profesionale într-un context internațional. În plus față de studiul lor în străinătate semestrul, de asemenea, completează cel puțin zece săptămâni din perioada lor de 20 de săptămâni de stagiu la o companie din afara Germaniei. Toate programele de licență includ cursuri susținute în engleză și germană, cu excepția B.Sc. International Management English Trail, care este predat în întregime în engleză.

Programele de master includ, de asemenea, un studiu în străinătate semestru. Studenții petrec al treilea semestru al programului lor în străinătate la una dintre universitățile partenere ISM specializate în domeniul lor de studiu. Mai mult, toate programele includ prelegeri susținute în engleză, M.Sc. Management internațional, M.Sc. Finanțe, Management strategic de marketing, MA Lux, moda

La fel ca programele de licență și de master, programele part-time ale ISM au și un accent internațional. Toate programele includ module în străinătate. În plus, programul de management general MBA este predat în întregime în engleză.120859__MG_4759.jpg

Orientare practică

Toate programele ISM sunt orientate riguros către nevoile lumii reale de afaceri. Acest obiectiv este favorizat de experiența practică a lectorilor ISM, dintre care mulți au deținut sau dețin în prezent funcții de conducere în lumea afacerilor. Mai mult, fazele de stagiu cuprinzător, precum și o teză practic orientată constituie baza programelor ISM. Reprezentanții corporativi influențari care slujesc în Consiliul de administrație ajută la modelarea conceptului educațional al ISM. Aceștia oferă studenților oportunitatea de a face stagii și proiecte de consultanță pentru creditele de clasă la companiile lor.

Profitând de aceste oportunități, studenții ISM obțin o experiență vastă în rezolvarea problemelor practice din viața profesională de zi cu zi. În plus, studenții ISM au contact direct cu reprezentanții companiei prin participarea la prezentările companiei, târguri de carieră și studii de caz . Studenții pot discuta oportunitățile lor de carieră cu acești reprezentanți într-o atmosferă personală. Numărul tot mai mare de absolvenți ISM îmbogățește, de asemenea, rețeaua ISM.

Atmosfera personala

Spre deosebire de anonimatul tipic al marilor săli de conferințe din multe universități, ISM oferă studenților o atmosferă personală datorită dimensiunilor mici , a unui mediu interactiv de învățare și a unui număr mare de activități de agrement . Dimensiunea mică a clasei le permite instructorilor să acorde atenție individuală elevilor și formează fundamentul pentru un mediu interactiv în clasă. În același timp, colegialitatea dintre elevi este foarte încurajată. Acest lucru este subliniat de numeroasele studii de caz și proiecte ale echipei de consultanță . Obiectivul activității de grup și de proiect este de a învăța cum să construiți și să organizați echipe pentru a obține un rezultat pozitiv. Activitățile extracurriculare, cum ar fi grupurile de lucru ale studenților și petrecerile îi ajută pe elevi să-și extindă rețeaua personală.

În plus, studenții au o platformă de comunicare digitală sub forma Intranetului ISM. Acesta este un forum online pentru studenți pentru a discuta prelegeri, pentru a raporta din semestrul lor în străinătate și pentru a accesa sau posta oferte de stagiu. În sfârșit, studenții petrec o parte din timpul lor liber în societățile studențești care sunt oferite independent de programa standard.120857_BEBA_LOG_b_MG_1768.jpg

Aptitudini profesionale și sociale

Primele trei semestre ale tuturor programelor de licență ISM oferă studenților elementele fundamentale ale managementului afacerilor. În funcție de programul de studiu ales, această educație de bază este completată de prelegeri în domeniul comunicațiilor, turismului, psihologiei, managementului modei, managementului sportului, dreptului de afaceri sau finanțelor. În plus față de cursurile fundamentale de management, studenții iau și două cursuri specifice programului în fiecare din primele trei semestre. În al cincilea și al șaselea semestru, studenții de licență combină module specifice programului cu cele elective. Pe lângă aceste abilități academice și soft și limbi străine sunt, de asemenea, instruite. Cursul obligatoriu de etică în afaceri este completat suplimentar de formarea competențelor sociale, inclusiv de gestionare a jocurilor sau de gestionare interculturală , permițând studenților să dezvolte sensibilitatea culturală necesară pentru conducerea responsabilă și corectă a echipelor internaționale.

Programele de master sunt concepute pentru a oferi studenților cunoștințe profesionale vaste într-o perioadă scurtă de timp. În primul și al doilea semestru, studenții dobândesc noțiuni de bază avansate și cunoștințe specifice pentru a răspunde cerințelor specializării lor. Pe lângă obținerea cunoștințelor profesionale, studenții practică, de asemenea, abilități soft, precum tehnici de comunicare și negociere . Studiile de caz și proiectele hands-on garantează că studenții au șansa de a-și aplica cunoștințele teoretice pentru utilizare practică într-o etapă foarte timpurie, precum și de a favoriza cooperarea și munca în echipă.120864_B_D_TEM_a_ISM_HH_0402.jpg

Programul compact de studiu

Studenții ISM dobândesc abilități profesionale, dobândesc experiență practică și au șansa de a fi cufundați în alte culturi - toate într-o perioadă scurtă de timp. Această experiență educativă diversă și interesantă este posibilă printr-un program de studiu bine structurat. În timp ce studenții din alte universități se bucură de pauzele semestriale, studenții ISM câștigă experiență profesională din viața reală . În căutarea viitorilor lor manageri, companiile caută absolvenți care și-au încheiat cu succes studiile într-o perioadă scurtă de timp, obținând în același timp experiență practică și abilități interculturale la universități și companii internaționale . Studenții de la ISM dobândesc aceste abilități în șase semestre (European Track) sau șapte semestre (Global Track). Ei au apoi opțiunea de a finaliza o masterat în trei semestre suplimentare, plus timpul petrecut în scrierea tezei de master. Un program bine structurat face posibil acest curs de studiu eficient . Atât programele de licență, cât și cele de master au un interval de timp stabilit pentru stagiile sau etapele practice necesare. În mod similar, programele part-time ale ISM se bazează și pe un concept strict structurat.

Locații

Munchen

Address
Karlstraße 35, D-80333 München
Munchen, Bavaria, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră