Kellogg-WHU Executive MBA Program

Introducere

Citește Descrierea Oficială

WHU - Otto Beisheim School of Management, o universitate privată situată în apropiere de Koblenz Vallendar, a fost prima scoala din Germania pentru a oferi o mai mare în administrarea afacerilor subliniind conducerea strategică a corporațiilor. Școala vede principala misiune în educarea managerilor generale și antreprenorii care pot maestru o varietate de locuri de muncă. WHU este cu adevărat internațional. În ultimii douăzeci de ani, WHU a creat o rețea de cooperare la nivel mondial, unic, cu mai mult de 140 de universități de pe toate continentele. Aceasta a fost prima universitate germană pentru a primi acreditare equis (1998).

Kellogg School of Management de la Universitatea Northwestern este larg recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune scoli de afaceri absolvent în Statele Unite. Fondată în Chicago în anul 1908, Kellogg pionier teoria că principiile de management de afaceri pot fi aplicate la orice tip de organizație. Kellogg se angajează să mențină standardele sale ridicate de excelență academică. Kellogg este una dintre primele scoli de afaceri absolvent de a dezvolta programe educaționale cuprinzătoare pentru mijlocul carierei și a directorilor executivi.

Programul Executive MBA Kellogg-WHU este clasat în mod constant unul dintre primele programe de EMBA din Europa. Gradul este oferit în comun de către WHU-Otto Beisheim School of Management, Vallendar și Kellogg School of Management, Statele Unite ale Americii. Acest program de gradul de prestigiu integreaza toate disciplinele manageriale, concentrându-se pe o sinteză a stilurilor americane și europene de management.

Locații

Baden-Baden

Address
WHU - Otto Beisheim School of Management
Burgplatz 2,

56179 Baden-Baden, Baden-Württemberg, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited