Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

WHU - Otto Beisheim School of Management, o universitate privată situată în apropiere de Koblenz Vallendar, a fost prima scoala din Germania pentru a oferi o mai mare în administrarea afacerilor subliniind conducerea strategică a corporațiilor. Școala vede principala misiune în educarea managerilor generale și antreprenorii care pot maestru o varietate de locuri de muncă. WHU este cu adevărat internațional. În ultimii douăzeci de ani, WHU a creat o rețea de cooperare la nivel mondial, unic, cu mai mult de 140 de universități de pe toate continentele. Aceasta a fost prima universitate germană pentru a primi acreditare equis (1998).

Kellogg School of Management de la Universitatea Northwestern este larg recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune scoli de afaceri absolvent în Statele Unite. Fondată în Chicago în anul 1908, Kellogg pionier teoria că principiile de management de afaceri pot fi aplicate la orice tip de organizație. Kellogg se angajează să mențină standardele sale ridicate de excelență academică. Kellogg este una dintre primele scoli de afaceri absolvent de a dezvolta programe educaționale cuprinzătoare pentru mijlocul carierei și a directorilor executivi.

Programul Executive MBA Kellogg-WHU este clasat în mod constant unul dintre primele programe de EMBA din Europa. Gradul este oferit în comun de către WHU-Otto Beisheim School of Management, Vallendar și Kellogg School of Management, Statele Unite ale Americii. Acest program de gradul de prestigiu integreaza toate disciplinele manageriale, concentrându-se pe o sinteză a stilurilor americane și europene de management.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Germană

Această școală oferă și:

EMBA

Kellogg-WHU Executive MBA Program

Programul Kellogg-WHU Executive MBA este conceput pentru manageri care se străduiesc să devină lideri mai eficienți și responsabili în mediul concurențial de înaltă presi ... [+]

Programul Kellogg-WHU Global Executive MBA este un program bine stabilit și prestigios, care și-a menținut poziția dominantă în primele 20 de programe EMBA din întreaga lume și în Top 10 programe EMBA din Europa în clasamentul Financial Times. Programul beneficiază atât de know-how atât din SUA, cât și din Europa, prin parteneriatul dintre Școala de Management Kellogg, Universitatea Northwestern din SUA și Școala de Management WHU Otto Beisheim din Germania. Scopul programului este de a oferi viitorilor manageri de nivel înalt instrumentele necesare pentru a conduce cu succes organizațiile într-un mediu de afaceri complex. Programul pune un accent puternic pe conducerea echipei, dezvoltarea personală și internaționalitatea prin munca în grup, coaching și module globale. Absolvenții câștigă o diplomă de MBA comună de la Școala de Management Kellogg, Universitatea Northwestern și Scoala de Management WHU Otto Beisheim, și beneficiază de o rețea puternică de absolvenți globali chiar și mult timp după absolvire. Structura programului Kellogg-WHU Global Executive MBA permite directorilor să continue să lucreze în timp ce participă activ la program. Elevii au ocazia să-și aplice imediat competențele dobândite imediat la locul de muncă. Programul cuprinde 30 de cursuri care acoperă o gamă largă de subiecte legate de managementul general. Programul Kellogg-WHU este bazat modular, cu clase care se desfășoară în campusul nostru frumos și liniștit din Vallendar, Germania, la fiecare două luni, cu week-end-uri înapoi (Joi-Soare) pe o perioadă de 2 ani. Oportunitățile noastre globale constau într-un modul obligatoriu de două săptămâni pe campusul Kellogg (Evanston / Chicago) și o... [-]

Germania Vallendar Düsseldorf Baden-Baden
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Kellogg-WHU Executive MBA Program - Distinguish Yourself Globally!