Leuphana University of Luneburg

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Realinierea Leuphana a implementat un nou model pentru Germania Universitatea ca o caracteristică unică a universității începând din 2007. Până în primăvara anului 2009, au fost restabilite la Universitatea:

COLLEGE: Licentiat excelentã cu mai multe perspective

Un colegiu pentru primul grad, pot fi studiate în ca parte a unui studiu interdisciplinar unificat de model interdisciplinar, organizat Leuphana de licență (din 2007). Colegiul Leuphana este pentru persoanele care doresc să lucreze în mod independent și responsabil și să nu se mulțumească cu cunoștințele sale.

Scoala Postuniversitara: MASTER INTERDISCI cu promovarea CONNECT

oferă Graduate School în domeniile educației, guvernare

SCOALA PROFESIONALA: FORMARE INOVATOARE ȘI COOPERARE PRACTIC PENTRU LUCRU ȘI COMPANIE

O școală profesională, care reunește sub un singur acoperiș de formare și transfer de cunoștințe și crearea și condiții optime, astfel, pentru învățarea pe tot parcursul vieții permite (din 2009). Școala profesională se adresează profesioniștilor care doresc să obțină calificări suplimentare - de către începători profesie până la directori.

SCOALA DIGITAL: TERAPIE INTENSIVA ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR ONLINE

Leuphana School Digital prezentat 2012 public va LegaŃi cursurile online oferite Universitatea Leuphana și să se extindă. Ca urmare a succesului cursului-pilot „Think Tank - Orașul ideal al secolului 21“, sub conducerea arhitectului Prof. Daniel Libeskind Leuphana Scoala digitala se extinde oferta online si ofera cursuri individuale Mentored Deschideți Online, de asemenea, de predare on-line în contexte de afaceri. Toate oportunitățile de învățare on-line este un concept educațional unic al Școlii digitale, format din profesori, mentori și tutori pe baza carora vor fi completate de învățarea reciprocă și utilizarea unei platforme on-line sofisticate. Catalogul on-line al Școlii Digital este deschis participanților din întreaga lume, fără licență și gratuit.

INITIATIVE STIINTA: EDUCAȚIE, cultura, economie si dezvoltarea durabila in FOCUS Facultatilor

Leuphana își concentrează activitățile de cercetare pe patru inițiative științifice transdisciplinare. La aproximativ 60 de profesorale au fost completate între 2007 și 2012. Ei consolida apoi aproximativ 150 de profesori în domeniile Educației Cercetării / Profesor Educație, Management

Locații

Lüneburg

Address
Leuphana University of Lüneburg
Universitätsallee 1

D-21335 Lüneburg, Saxonia Inferioară, Germania