Read the Official Description

Bine ati venit la # 1 Business School din Germania

o

Ca parte prestigioasa Universitatea din Mannheim, oferim educație de management de clasă mondială pentru toate etapele carierei - atât la nivel individual si organizational.

Educație de afaceri "Made in Germany". De la fondarea sa în 2005, Mannheim Business School (MBS) a devenit una dintre instituțiile de conducere pentru educație de management în Europa. Este o parte din Business School de la Universitatea din Mannheim, a cărei istorie urme înapoi la începutul secolului 20 și care este de necontestat # 1 în Germania atunci când vine vorba de educarea viitorilor lideri de afaceri. Este această fundație care a făcut Mannheim Business School poveste de succes extraordinar că este. învățarea pe tot parcursul vieții - acest lucru nu mai este o simplă lozincă în lumea afacerilor, ci un imperativ absolut. Mannheim Business School unește activitățile Universității din Mannheim și școala sa de afaceri sub o singură umbrelă de organizare. Cu cei aproximativ 50 de angajați, este responsabil pentru organizarea și comercializarea programelor de educație de management al școlii. Responsabilitatea academică revine profesorilor Business School de la Universitatea din Mannheim. Grade sunt acordate de Universitatea din Mannheim.

Mannheim Business School este o organizație non-profit, Ltd. Corporation (gGmbH) deținută de Universitatea din Mannheim (25%) și Fundația Prechel (75%), din care toți profesorii din Business School de la Universitatea din Mannheim sunt părți interesate.

Ceea ce este important să ne

Mannheim Business School întruchipează diversitatea în moduri în care puține organizații pot potrivi. În același timp, suntem uniți printr-o misiune comună, viziune, obiective și valori. Ele formează baza muncii noastre de zi cu zi și de devotamentul nostru pentru îndeplinirea celor mai înalte standarde în toate domeniile.

declarația noastră de misiune acționează ca un ghid. Împreună, angajații Mannheim Business School au definit, de asemenea, cinci valori corporative centrale, care joacă un rol important în modul în care vom selecta, evalua și pentru a favoriza dezvoltarea membrilor personalului. Am loc o importanță deosebită asupra valorii responsabilității. Este o temă centrală în cadrul organizației noastre și informează acțiunile noastre, de cercetare și de predare, precum și acțiunile participanților noștri.

Misiune

Privind înapoi la mai mult de 100 de ani de experiență în cercetare și educație în afaceri, Business School de la Universitatea din Mannheim, sa angajat la următoarea misiune:

Facultatea de Cercetare &

Ca instituție de cercetare-concentrat, suntem dedicati pentru a produce cercetare inovatoare, vizibile pe plan internațional cu cel mai mare impact posibil asupra bursei, educație și practică.

Educație și Studenți

În calitate de furnizor de servicii complete care oferă întregul spectru de programe solicitante (BSc etc., M.Sc., Ph.D., MBA, EMBA, și Executive Education), ne-am pregăti studenții noștri pentru o carieră în afaceri și mediul academic, oferindu-le cunoștințe și abilități. Noi le expune la provocările intelectuale și personale, în scopul de a promova personalitatea lor mature și independente.

Academic & Corporate Mondială

În calitate de membru al unei rețele de instituții academice și parteneri corporative profilate, vom îmbogăți cercetarea și învățătura noastră printr-o interacțiune strânsă între teorie și practică, și, astfel, să asigure relevanța pentru afaceri și societate.

În toate cele trei domenii de mai sus, ne străduim pentru cele mai înalte standarde posibile, nu numai la nivel național, ci din ce în ce, de asemenea, la nivel internațional.

Viziune

Școala își propune să avanseze în mod continuu activitățile sale de bază - cercetare, predare, și transferul de cunoștințe - prin următoarele mijloace:

 • Pentru a dezvolta în continuare Școala prin extinderea consecventă a facultății și printr-o creștere selectivă a corpului nostru de student și a infrastructurii
 • Pentru a obține o autonomie suplimentară și flexibilitatea de a dezvolta în continuare și internaționalizeze School
 • Pentru a îmbunătăți eficiența și punerea în aplicare școlară a structurii de guvernare și a procesului de strategie

Valorile

Următoarele valori sprijine și să ne ghideze în realizarea misiunii noastre și viziunea noastră:

 • libertatea academică și ambiție
 • Inovare și gândire critică
 • Calitate și integritate
 • Rigor și relevanță

Pentru a asigura cel mai bun mediu de cercetare și de învățare posibil, vom avea un comportament:

 • Corectitudinea
 • Respect
 • Responsabilitate

Execuţie

Școala noastră de afaceri își propune să realizeze misiunea, viziunea și valorile prin următoarele acțiuni:

Facultatea de Cercetare &

 • Recrutarea și păstrarea facultate de înaltă calitate
 • Încurajarea cercetării interdisciplinare, profitând de a fi o școală de afaceri bazate pe universitate

Educație și Studenți

 • Atragerea celor mai talentați studenți și motivați
 • Lărgirea potențialul studenților noștri de
  • Dezvoltarea cunoștințelor lor specifice și raportarea la disciplinele învecinate
  • Îmbunătățirea abilităților lor personale precum și competența interculturală și gândirea critică
  • Care să le permită "să învețe cum să învețe", adică, modul de abordare și de a rezolva problemele viitoare
  • Creșterea gradului de conștientizare și înțelegerea lor de responsabilitate socială

Academic & Corporate Mondială

 • Menținerea și extinderea unei rețele internaționale de profil înalt al instituțiilor partenere academice și contacte individuale pentru a oferi un mediu de cercetare și predare la nivel mondial
 • Colaborarea indeaproape cu partenerii companiei, în scopul de a îmbogăți dialogul fructuos Școala între academic și lumea afacerilor
Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și: