Nordakademie

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Științe Aplicate finanțate de afaceri

NORDAKADEMIE este prima universitate privată recunoscută de stat care este fondată și finanțată direct de întreprinderi (Hochschule der Wirtschaft). Oferă cursuri de studii bazate pe practică și condiții excepționale și rate de succes ridicate. Cu peste 2000 de studenți și peste 300 de companii partenere, este de asemenea una dintre cele mai mari universități privat din Germania.

În martie 2012, NORDAKADEMIE a fost prima universitate din nordul Germaniei care a obținut acreditarea instituțională.

În 2015, NORDAKADEMIE a fost prima universitate din Germania care a fost certificată de "Rat für Nachhaltige Entwicklung (RNE)", Consiliul German pentru Dezvoltare Durabilă și, prin urmare, este conformă cu Codul German pentru Durabilitate.

DESPRE NOI

Două locații - o poveste de succes: numeroase povesti de succes al absolvenților oferă dovezi - cursuri de studii bazate pe practică și condiții deosebite pentru învățare, deschizând căi de carieră impresionante la nivel mondial pentru absolvenții NORDAKADEMIE. Mai mult, cooperarea se plătește, de asemenea, pentru companiile implicate. Datorită "Hochschule der Wirtschaft" (Universitatea de Științe Aplicate finanțate de industrie), ei sunt capabili să recruteze cei mai buni cursanți din rândul lor.

Există mulți factori care dovedesc că suntem una dintre cele mai importante universități private din Germania:

  • NORDAKADEMIE a fost una dintre primele universități din Germania care a obținut acreditarea instituțională (2012)
  • Cursul nostru de MBA a fost primul la o universitate din Germania care urmează să fie acreditat cu sigiliul premium al FIBAA timp de 5 ani (2008)
  • NORDAKADEMIE a fost clasificată în mod constant printre primele universități
  • Avem o componentă cuprinzătoare "Studium Generale" cu peste 200 unități de curs pe an.

Cu aproximativ 1.700 de studenți și peste 300 de întreprinderi care cooperează, NORDAKADEMIE este una dintre cele mai mari universități private din Germania.

Programele de studiu dublu sunt oferite în campusul din Elmshorn, Schleswig-Holstein, în timp ce programele de masterat și cursurile de formare se desfășoară în Dockland, o clădire special proiectată la râul Elba, cu o vedere spectaculoasă asupra zonei portuare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA Part Time »

Programe

Această școală oferă și:

MBA Part Time

Mba

Campus Cu jumătate de normă 24 luni October 2018 Germania Hamburg

O diplomă de MBA este modul clasic de pregătire pentru rolurile de lider în afacerile globale. Grupul nostru țintă este non-economiști (ingineri, oameni de știință, avocați, oameni de știință de calculator etc.), precum și economiști cu cel puțin un an de experiență profesională, care au nevoie de expertiză de afaceri cu aspect internațional pentru avansarea în management superior. [+]

Business Administration (MBA)

O diplomă de MBA este modul clasic de pregătire pentru rolurile de lider în afacerile globale. Grupul nostru țintă este non-economiști (ingineri, oameni de știință, avocați, oameni de știință de calculator etc.), precum și economiști cu cel puțin un an de experiență profesională, care au nevoie de expertiză de afaceri cu aspect internațional pentru avansarea în management superior.

Povești de succes impresionante de la absolvenții programului demonstrează: acest curs practic de MBA va pune cariera în overdrive.

Durata studiului

24 luni cu fracțiune de normă (3 faze de studiu)

Organizația de studiu Studiile de sine și fazele de clasă sunt coordonate în schimb. 12 - 13 faze de participare (2,5 - 3 zile fiecare) pentru fiecare modul în grupuri mici din Dockland Înainte de fiecare modul de auto-studiu, care este susținută de mass-media și literatura electronică puse la dispoziție Suport personal și online de la Master și Facultatea Lecții în limba germană și engleză ... [-]

Contactează
Adresa locaţie
NORDAKADEMIE
Hochschule der Wirtschaft
Köllner Chaussee 11

Elmshorn, Schleswig-Holstein, D-25337 DE
Adresa locaţie
NORDAKADEMIE Graduate School
Van-der-Smissen-Straße 9

Hamburg, Hamburg, D-22767 DE