Professional School of Business & Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Anunț publicitar public

Statutul trebuie să fie publicat de universități în propria lor responsabilitate. Trebuie respectate prevederile Ordonanței privind publicarea statutului universității (HSchBekV) din 4 noiembrie 1993 (GVBl p. 848), modificată prin ordonanța din 15 decembrie 2004 (GVBl p. 580).

Un statut este făcut cunoscut prin demisie, în conformitate cu § 2 HSchBekV. Universitatea de Științe Aplicate Kempten a definit următoarea procedură:

Depunerea se face, respectiv, în sălile bibliotecii (87435 Kempten, Bahnhofstrasse 61) și se poate ajunge la timpul general de deschidere (Mon, Tue

În plus, actul constitutiv va fi publicat pe paginile WEB ale Universității de Științe Aplicate din Kempten.

semnat.
C. Herrmann
- Cancelar -

Notă din partea conducerii universității:

Publicarea acestor reglementări servește la o căutare rapidă a informațiilor. O garanție pentru corectitudine nu poate fi, prin urmare, acceptată. Anunțul oficial nu este înlocuit de aceste pagini web, doar versiunea oficială este autoritară și obligatorie din punct de vedere juridic.

Inspectarea versiunii oficiale poate fi făcută și în bibliotecă. Începând cu 1.1.2005, statutele universitare specifice sunt publicate doar pe Internet, adică pe site-ul universității. Versiunile originale ale statutului pot fi vizualizate în biblioteca Universității de Științe Aplicate din Kempten.

Numere - Date - Fapte

Universitatea de Științe Aplicate Kempten este singura universitate de stat din Allgäu care oferă cadre universitare în domeniile ingineriei, administrării afacerilor și turismului, științelor informatice și multimedia, precum și științelor sociale și de sănătate. De la înființarea sa în 1977 , instituția de învățământ de pe marginea Alpilor a crescut constant.

În fiecare an, câteva mii de candidați depun cerere pentru un loc în Kempten. Aproximativ 6.000 de studenți sunt în prezent înscriși în 18 programe de licență și 14 de masterat . 140 de profesori realizează majoritatea prelegerilor, susținute de aproximativ 200 de lectori din sectorul privat. Pornind de la clădirea de pornire provizorie, la Bahnhofstraße a fost construit un campus universitar de 53.000 m² cu cladiri moderne de predare, laboratoare, bibliotecă și cantină. Aproximativ 200 de angajați ne-științifici țin operațiunile universității în administrație, în facultăți și laboratoare.

Profilul special al Universității de Științe Aplicate Kempten include o educație largă și bine fundamentată în câteva cursuri de licență cu o specializare moderată în cadrul cursului principal. O preocupare specială este relevanța practică și internaționalizarea .

Diverse cooperări de afaceri formează baza pentru un studiu orientat spre aplicații. Mai mult de 80 de universități partenere din întreaga lume permit petrecerea unei părți a studiilor în străinătate.

Facultatea de la Universitatea din Kempten

Universitatea Kempten de Științe Aplicate este împărțită în zona centrală a șase facultăți. Ele formează unitățile organizaționale de bază ale universității și, în special, asigură cursurile oferite. Programele de grad sunt împărțite în domeniile de studiu Business Administration

Locații

Kempten

Address
University of Applied Sciences Kempten
Bahnhofstraße 61

87435 Kempten, Bavaria, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră