Renewables Academy AG (RENAC)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Renewables Academy (RENAC) AG , cu sediul la Berlin, Germania, este unul dintre principalii furnizori internaționali de servicii de formare și consolidare a capacităților în domeniul energiei regenerabile și al eficienței energetice. De la înființarea noastră în ianuarie 2008, peste 19.000 de participanți din peste 160 de națiuni din întreaga lume au beneficiat de expertiza noastră în tehnologia, finanțarea, gestionarea și dezvoltarea pieței energiei verzi.

Serviciile noastre includ:

  • Diplome de masterat
  • Cursuri de formare gata pregătite față în față și online
  • Pregătire personalizată
  • Servicii de construcție a capacităților: Evaluarea nevoilor de capacitate, materiale de instruire, Train-the-Trainer, centre de training la cheie, asigurarea calității
  • Consultanță: Experți pentru misiuni internaționale și organizarea delegațiilor

Diplome de masterat

În cooperare cu Universitatea Beuth pentru Științe Aplicate din Berlin , RENAC desfășoară din 2011 programul de învățare la distanță: MBA Renewables .

Universitatea Beuth din Berlin este o universitate de stat care oferă peste 70 de programe de diplomă acreditate în inginerie, științe și administrarea afacerilor. Are peste 30 de ani de experiență recunoscută în realizarea programelor de învățare la distanță.

Locații

Berlin

Address
Renewables Academy AG
Schönhauser Allee 10-11

10119 Berlin, Berlin, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe