Renewables Academy AG (RENAC)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Renewables Academy AG (RENAC), cu sediul în Berlin, Germania, este unul dintre principalii furnizori internaționali de servicii de instruire și construire a capacităților în domeniul energiei regenerabile și al eficienței energetice. De la fondarea noastră în ianuarie 2008, peste 4.500 de participanți din peste 135 de țări din întreaga lume au beneficiat de expertiza noastră în tehnologia, finanțarea, managementul și dezvoltarea pieței de energie verde.

Serviciile noastre includ:

  • Diplome de masterat
  • Face-to-face și de formare deschise online
  • Pregătire personalizată
  • Servicii de construcție a capacităților: Evaluarea nevoilor de capacitate, materiale de instruire, Train-the-Trainer, centre de training la cheie, asigurarea calității
  • Consultanță: Experți pentru misiuni internaționale și organizarea delegațiilor

Diplome de masterat

În cooperare cu Universitatea Beuth pentru Științe Aplicate din Berlin, RENAC desfășoară două programe de studii la distanță: MBA Renewables și M.Sc. Eficiența energetică și a resurselor (ERE International) .

Universitatea Beuth din Berlin este o universitate de stat care oferă peste 70 de programe de diplomă acreditate în inginerie, științe și administrarea afacerilor. Are peste 30 de ani de experiență recunoscută în realizarea programelor de învățare la distanță.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA »

Programe

Această școală oferă și:

Contactează
Adresa locaţie
Renewables Academy AG
Schönhauser Allee 10-11

Berlin, Berlin Regiune, 10119 DE