Steinbeis School Of International Business And Entrepreneurship (SIBE)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Testul ȘCOALA DE AFACERI INTERNAȚIONALE ȘI ANTREPRENORIAT (Sibe) este International Business & Law School de la Universitatea din Berlin Steinbeis (SHB) și este condus de Prof. Dr. Werner G. Faix și Stefanie Kisgen. Sibe este transferul de cunoștințe de succes și sistematice De consolidare a competențelor între știință și industrie. Acesta este axat pe companii, organizații și administrațiile publice și de gândire competente, antreprenoriale și care acționează la nivel global potențiale ridicate.

Noi asiguram proiectele noastre de inovare și potențialele noastre ridicate în companiile noastre partenere pentru creștere economică și globalizarea - și pentru un management competent și directori de juniori. Ne-am angajat la succesul companiilor noastre partenere și, prin urmare, succesul participanților noștri. Succesul tau este succesul nostru!

Cu programe de master din 1994, în prezent are aproximativ 600 de studenți, mai mult de 3.000 de absolvenți de succes și peste 350 de companii partenere care Sibe este cea mai bună resursă pentru creșterea economică și globalizarea în rețeaua Steinbeis.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Online MA » Vedea Law LLM »

Programe

Această școală oferă și:

Contactează

Steinbeis Hochschule Berlin

Adresă, linia 1 Kalkofenstr. 53
D-71083 Herrenberg, Baden-Württemberg, Germania
website https://sibe-edu.com/programs/
Telefon +49 (0) 7032 / 94 58 0.