Citește Descrierea Oficială

SRH Hochschule Berlin - fiind la fel de internațional ca și locația - este și acreditat de consiliul consultativ științific aprobat de stat. Tu va studia în centrul de la Berlin, la Ernst-Reuter-Platz numit dupa primul primar guvernare de la Berlin. SRH Hochschule Berlin oferă și se așteaptă ca un standard de înaltă performanță în studii, instruire și cercetare. Noi integra teorie și practică la cursuri de studiu nou-dezvoltate și a pus un accent deosebit pe co-determinare activ de studenții noștri. Angajate și cosmopolit Vrei să fi angajate la nivel internațional în funcții de conducere? Cu standardele noastre ridicate în studiu, de instruire și de cercetare, ne uităm pentru studenți talentați și obiectiv orientate. Scopul nostru clar este de a pregăti personalitati care sunt responsabili, capabili de a lucra într-o echipă și intercultural educate pentru sarcinile viitoare. Lectori de renume, cum ar fi Dieter Kronzucker transmite conținut real de prima mana. Studentii nostri câștiga experiență și cunoștințe valoroase de degreveze un semestru de schimb de la universitățile partenere din Dublin, Paris, Bordeaux, Ankara, Istanbul și Wilna. Pe scurt: Educația noastră excelentă oferă șanse extraordinare pentru viitorul tau. Filozofie & MISIUNEA La SRH Hochschule Berlin, calificări de specialitate, deschidere interdisciplinară și responsabilitatea socială aparțin împreună. Excelență Intercultural La universitatea noastră, studenții din 14 de națiuni diferite participa la cursurile lor. Aproximativ 30 la suta din profesori noastre și cadre didactice folosesc trecutul lor internaționale de a promova abordarea noastră interactivă și multinaționale didactic. Cu puternice caracteristici de comunicare si de rezolvare a problemelor transformăm teoria academic în cunoștințe aplicabile și implementat de management. Unele exemple includ proiectele noastre complex exclusivist și stagii de intens antrenați.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

SRH Hochschule Berlin

Pregătiți-vă pentru sarcini dificile în managementul de top în sectorul asistenței medicale! ... [+]

MBA - Focus pe Care Management International Health

Cursul se adresează în principal profesioniștilor din sectorul sănătății și sociale care doresc să dobândească mai multe cunoștințe aprofundate de afaceri, în scopul de a se califica pentru poziții de conducere.

În sectorul asistenței medicale există o presiune tot mai mare pentru a menține costurile în jos. Executivii care au cunoștințe în ambele domenii medicale și economice sunt în cerere mare. În MBA cu accent pe programele de management al Sănătății Care International vă puteți dobândi cunoștințele necesare pentru afaceri , fără a lua o pauză de la locul de muncă și cariera ta.

... [-]
Germania Berlin
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SRH Hochschule Berlin

Programul MBA pregătește profesioniști pentru provocarea sarcinilor de management într-o lume a afacerilor dinamice. În trei semestre, dobândiți cunoștințe generale de ma ... [+]

Dezvoltați expertiza dvs. de afaceri

Programul MBA pregătește profesioniști pentru provocarea sarcinilor de management într-o lume a afacerilor dinamice. În trei semestre, dobândiți cunoștințe generale de management și dezvoltați strategii și abilități durabile pentru a satisface cerințele unei economii globale, pentru a înțelege piețele complexe și pentru a-și asuma responsabilitatea socială.

Conținutul, obiectivul și structura cursului

Acest program de MBA de la SRH Hochschule Berlin pregătește studenții pentru sarcini exigente în toate tipurile de poziții de conducere. Oferă studenților o bună înțelegere a domeniilor clasice de management, cum ar fi finanțele, resursele umane și marketingul. Abordarea inovatoare pune accentul pe luarea deciziilor durabile, pe inteligența interculturală și pe etica managementului. Curriculum-ul se axează pe abilitățile de comunicare și negociere - abilități care sunt esențiale pentru a reuși în lumea afacerilor de astăzi.... [-]

Germania Berlin
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
SRH Hochschule Berlin
Ernst-Reuter-Platz 10

Berlin, Berlin, 10587 Berlin DE
Social Media