Touro College Berlin

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre colegiul Touro

Colegiul Touro a fost fondat în New York în 1970 de Dr. Bernard Lander în calitate de colegiu de arte liberale. Începând cu anii 1970, expansiunea colegiului a ajuns în California, Nevada, Israel, Rusia și Germania.

În 2001, dr. Lander ia cerut lui Sara Nachama să lucreze împreună și să înființeze Colegiul Touro din Berlin. Decizia de a alege capitala Germaniei drept noul campus pentru colegiul Touro sa bazat pe istoria profundă a evreilor din colegiu și pe unificarea comunităților din Berlin. În semestrul de toamnă 2003, Touro Berlin a deschis o clasă de 18 studenți care studiază programul Bachelors in Business International, care a devenit în cele din urmă diploma de licență în managementul afacerilor.

În 2005, dr. Lander a fost inspirat de o vizită la Memorialul Holocaustului din Berlin și a dorit să înființeze un Institut al Holocaustului la Touro. Institutul Lander de Comunicare și Toleranță a fost înființat în campusul Touro College din Berlin în 2006. În semestrul de toamnă 2007, departamentul a salutat personalul didactic al programului de masterat în comunicarea despre Holocaust. Programul de MBA a fost introdus la scurt timp după anul 2010, iar în 2013 a fost înființată Bachelor's of Arts in Psychology.

La Touro College Berlin, ne propunem să punem capăt decalajului dintre sistemele academice americane și germane și să creăm un mediu multicultural care să conducă la învățare.

Misiune

Colegiul Touro este o instituție independentă dedicată transmiterii și perpetuării patrimoniului evreiesc, precum și pentru a servi comunitatea generală, în conformitate cu angajamentul lor față de cercetarea intelectuală, transmiterea cunoștințelor, justiția socială și slujirea societății.

Touro College Berlin oferă programe universitare și postuniversitare în domeniul managementului afacerilor, psihologiei și studiilor privind Holocaustul. Aceste programe servesc diverselor componente ale comunității Touro și societății mai mari, în special a celor care au fost deservite în trecut. Touro Berlin este un colegiu în care studenții sunt pregătiți pentru lumea profesională și li se dă curajul și instrumentele necesare pentru a se angaja într-o carieră de succes.

Ne străduim să oferim o oportunitate unică pentru o educație internațională în întregime în limba engleză în campusul nostru pitoresc din Berlin. La Touro, misiunea și viziunea noastră sunt conduse de valorile noastre internaționale, americane și evreiești. Îmbrățișăm studenți din întreaga lume și ne străduim să oferim învățământ de înaltă calitate.

Istoria noastră - campusul "Am Rupenhorn"

Campusul nostru este situat în cartierul fermecător Charlottenburg din Berlin. Touro College Berlin a fost înființată în 2003 într-o vilă istorică Bauhaus cu o istorie profundă. Locuința campusului nostru a aparținut inițial familiei Lindemann și a fost proiectată de arhitectul german Bruno Paul. Atunci când naziștii au preluat puterea în anii 1930, casa Lindemann din Am Rupenhorn a devenit reședința oficială a lui Hanns Kerrl, ministrul Reichskirchsminister. Când războiul sa încheiat în 1945, casa a fost predată forțelor aliate și a fost folosită ca centru de învățare pentru militarii britanici în anii care au urmat războiului. În cele din urmă, a fost înapoiată guvernului de la Berlin și a fost folosită ca centru pedagogic și educațional în anii 1950. Campusul a fost dobândit de Colegiul Touro în 2003, cu o clasă de doar 18 studenți în primul program de licență în afaceri.

Locații

Berlin

Address
Am Rupenhorn 5
Berlin, Berlin, Germania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră