University of Cologne Executive School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

UNIVERSITATEA

O Universitatea din Köln (UOC) a fost fondată în 1388 și este unul dintre cele mai vechi și prestigioase universități din Europa. Numărare mai mult de 49.000 de studenți și șase facultăți care acoperă un spectru larg de discipline, UOC este al treilea cel mai mare universitate din Germania. Mai mult, UOC este un membru de temelie a CEMS - Alianța Globală în Educație Management și a fost onorat de către Inițiativa de Excelență al guvernului german. 


Scoala de Afaceri

La Universitatea din Köln Executive Scoala gGmbH este responsabil pentru educație executiv de la Universitatea din Köln. Ea a fost fondată în 2015 și cooperează cu partenerii naționali și internaționali pentru a oferi excelenta de formare avansate de management atât pentru tinerii profesioniști și manageri de top internaționale. 


Principalele noastre avantaje:

Educație de management premium: Ultimele descoperiri din cercetare și practică de afaceri de top, a predat la Universitatea din Köln, care este cunoscut ca un excelent Universitatea cu o facultate restante pentru educație de management și de cercetare.

Cooperarea cu partenerii naționali și internaționali extrem de respectat: Printre altele, cooperarea cu Școala de Management din Rotterdam, Universitatea Erasmus pentru a stabili triplu încoronat programul Executive MBA din Köln.

Situat în Köln: În inima unuia dintre cele mai mari centre economice din Germania.

Formate convenabile: Un program program de care vă permite să echilibru între muncă și viața privată săptămânii cu imbunatatirea abilitatilor tale profesionale.

Networking: Mare rețea absolventi si colegii cu diversitate de medii îmbogățește rețea și lărgește orizontul.

Carieră de promovare: O calificare academică foarte respectat, care vă va permite să ia cariera ta la nivelul următor.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea EMBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

EMBA

Koln Executive MBA Rotterdam

Campus Cu normă întreagă 24 luni September 2018 Germania Koln

Un grad dublu EMBA în cooperare cu triplu-coroana acreditate Rotterdam School of Management, Universitatea Erasmus (RSM). [+]

Programul Cologne-Rotterdam, Executive MBA a fost stabilit în cooperare cu triplu-coroana acreditate Rotterdam School of Management, Universitatea Erasmus (RSM). Cologne-Rotterdam EMBA este un grad dublu, astfel, finalizarea cu succes a programului de studii conduce la atribuirea de 2 grade MBA distincte: un MBA de la Universitatea din Köln și un MBA de la RSM.

Este un fapt bine stabilit că Rotterdam School of Management, Universitatea Erasmus (RSM) este una dintre școlile de afaceri de top din Europa. În ultimii 45 de ani, reputația sa pentru calitatea cercetării și învățătura sa a dus la legaturi puternice și reciproce cu întreprinderile multinaționale cu sediul în orașul-port Rotterdam.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Universitätsstraße 24, Köln
Cologne, Renania de Nord Westfalia, 50931 DE