Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1989, API - Ingolstadt Școala de Management este una dintre cele mai tinere și cele mai de succes afaceri din Germania scoli. Viitorii studenți sunt atent selectate pe baza de fundal de învățământ, capacitățile lor intelectuale și competență socială. WFI este cunoscut pentru raportul său profesor-elev foarte favorabil, care să permită cadrelor didactice să ofere experiențe de învățare extrem de interactive și intensive. Parteneriate cu universități de renume din întreaga lume și două programe de studii duble oferi studenților noștri cu oportunități excelente de studiu internaționale. Strânsă cooperare cu companiile partenere atent selectate asigură orientarea de piață a programelor noastre de studii. Acest lucru permite studenților noștri să câștige experiență practică importantă deja în timpul studiilor lor. Rezultat program cuprinzător de studiu este o combinație unică de cercetare științifică riguroasă și predare cu gândire practică și de acțiune reflectorizante. Prin urmare, absolvenții noștri sunt foarte competitive pe piața locurilor de muncă. Universitatea Catolică Universitatea Catolică din Eichstätt-Ingolstadt este singurul de acest gen din zona de limbă germană. Acesta oferă de 4.000 de elevi de toate confesiunile privilegiile unei universitate mică în întreținere liber, fără perceperea taxelor de școlarizare. Opt facultăți oferă recunoscut pe deplin cursuri de studiu. Acestea toate conduc la un grad fie ca "Diplom", de licență sau masterat. Baza de zboruri este că de cunoștințe și competențe sociale specializate sunt predate pe baza valorilor creștine. Din Ingolstadt School of Management Fondată în 1989, Școala de Management Ingolstadt este cel mai tanar dintre cele opt facultăți ale CU de Eichstätt-Ingolstadt, cu aproximativ 900 de elevi înscriși. În ciuda istoriei sale scurte Școala Ingolstadt de Management este una dintre cele mai importante locuri pentru educație de management de afaceri. Numeroase destinații de plasare de top în clasamentul universitare confirma acest lucru. Misiune Din Ingolstadt Școala de Management a definit profilul specific și poziția sa în competiția academică într-o declarație de misiune:

Din Ingolstadt School of Management pregătește studenții sale pentru viața lor profesională viitoare învățându-i teoriile de afaceri inovatoare și promovarea de experiență practică. Elevii sunt activate pentru a îndeplini sarcini de conducere și de specialitate într-un context interne și internaționale într-un mod responsabil, competent social și profesional. În acest sens, Școala de Management Ingolstadt urmează a stabilit tradițiile educaționale catolice păstrând în același timp pasul cu vremurile. Din Ingolstadt School of Management necesită performanță cele mai inalte standarde din toate didactic și de cercetare a personalului său academic.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

EMBA

WFI - Catholic University of Eichstätt-Ingolstadt, Ingolstadt School of Management

Executive MBA: perspectiva executivă! Directori se confruntă astăzi mai mult ca oricând, provocări profesionale și personale speciale cu care se confruntă. Cu executive.m ... [+]

Executive MBA: perspectiva executivă!

Directori se confruntă astăzi mai mult ca oricând, provocări profesionale și personale speciale cu care se confruntă. Cu executive.mba WFI are - Ingolstadt School of Management a creat un curs care vă oferă instrumentele la îndemână pentru a face față cu succes acestor provocări și pregătite pe o conducere eficientă și responsabilă.

Calificarea pentru cariera ta:

Dezvoltarea atât abilitățile tehnice și personale Medierea cunoștințe eco-funcționale și o înțelegere holistică a proceselor de afaceri Integrarea într-o rețea tot mai mare de persoane în poziții de top în companii naționale și internaționale Reuniunea celor mai înalte standarde de calitate în procesul de predare și de supraveghere ... [-]
Germania Ingolstadt
Octombrie 2019
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză