Citește Descrierea Oficială

Istorie

Colegiul își are rădăcinile în centrul de formare emblematic al Ghanei Telecom , unul dintre ele în Africa de Vest. A fost folosită pentru prima oară ca școală de formare a forțelor aeriene Royal Air Force (RAF) în timpul celui de-al doilea război mondial și ulterior a fost înmânată companiei Cable and Wireless pentru a pregăti tehnicienii de telecomunicații pentru țările britanice din Africa de Vest (Ghana, Nigeria, Sierra Leone și Gambia).

Centrul de instruire a progresat rapid prin dereglementare și privatizare pentru a deveni principala sursă de predare și certificare în Ingineria Telecomunicațiilor pentru angajații Ghanei Telecom, precum și alte instituții din Ghana și Africa de Vest.

În 2005, managementul companiei Ghana Telecom a modernizat infrastructura și echipamentele la standarde moderne, în vederea pregătirii pentru transformarea centrului de formare într-o universitate de telecomunicații și inginerie multimedia

Misiune

GTUC este un centru de excelență academică care oferă un mediu favorabil pentru predarea și învățarea de calitate, cercetare, creativitate intelectuală, inovație și servicii pentru comunitate. Universitatea va promova tehnologii de ultimă oră relevante, dezvoltarea de leadership și o cultură a întreprinderii pentru a oferi valoare Ghanei și lumii.

Cercetare

În rolul său de universitate de cercetare, GTUC promovează descoperirea și studierea problemelor critice în domenii de studiu academic și profesional. Evaluările și revizuirile riguroase sunt esențiale pentru avansarea programelor sale de cercetare și a activităților creative, la fel ca participarea și conducerea în disciplinele academice naționale și internaționale.

Angajament public

În rolul său de contribuitor la viața publică, GTUC promovează reflecția asupra valorilor și scopurilor societății. Universitatea își dezvoltă propriile programe și îmbogățește comunitatea mai largă cu bibliotecile, expertiza, facilitățile și alte activități.

Facultatea, personalul și studenții universității sunt încurajați să contribuie cu timp și expertiză la serviciul comunitar și profesional.

Viziune

GTUC aspiră să fie o universitate de clasă mondială care promovează bursă de cercetare inovatoare, tehnologie de varf, antreprenoriat și dezvoltarea de studenți și personalul de restante pentru dezvoltarea națională și globală.

Valorile de bază

GTUC este construit pe baza unui angajament esențial față de studenți, învățare, slujire și respect față de toate persoanele. Suntem mândri de valorile noastre și de angajamentul pe termen lung pentru:

  • Excelenta
  • -Elev
  • Academic Freedom
  • Inovaţie
  • Integritate
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Ghana Technology University College

Programul MBA International își propune să ofere studenților oportunități de carieră într-un context internațional. De asemenea, se asigură că studenții au expunere la af ... [+]

Programul MBA International își propune să ofere studenților oportunități de carieră într-un context internațional. De asemenea, se asigură că studenții au expunere la afacerile internaționale printr-un curs intensiv de management strategic, care în cele din urmă îmbunătățește dezvoltarea personală și a carierei. Pentru a facilita acest lucru, elevii vor folosi, vor împărtăși și vor reflecta asupra experiențelor lor alături de ceilalți în echipele lor de învățare respective.

Conținutul cursului

MBA Internațional oferă studenților cu o cunoaștere aprofundată în managementul internațional prin integrarea principalelor domenii funcționale ale afacerii prin aplicarea managementului strategic global.... [-]

Ghana Accra
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză