ALBA Graduate Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ALBA Graduate Business School cadrul Colegiului American al Greciei a fost înființată în 1992 și operează sub auspiciile comunității de afaceri, o asociație de corporații și organizații instituționale, care numără în prezent peste 90 de membri.

Alba se străduiește pentru excelență, calitate și inovație continuă în cercetare și predare. Alba oferă programe universitare universitare, dintre care majoritatea sunt acreditate la nivel internațional de AMBA sau EFMD . Este cea mai importantă Școală de Afaceri din Grecia, bazată pe îndrumări în domeniul carierei, educație antreprenorială, programe interne executive la companii de vârf și înregistrări de absolvire a absolvenților săi.

115520_CF110834.jpg

Profesorii lui Alba provin din cele mai bune universități din întreaga lume, cum ar fi Yale, London Business School, IMD etc. Aproximativ 20% din studenții cu normă întreagă provin din țări precum Franța, India, Rusia, Serbia, Nigeria etc. În plus, a partenerilor din întreaga lume prin programe de schimb oferă studenților posibilitatea de a construi rețele internaționale de contacte profesionale și sociale și de a beneficia de schimbul de cunoștințe, de experiență și de cunoștințe culturale.

În fiecare an, Alba oferă o serie de burse candidaților care demonstrează o performanță academică puternică și / sau o pistă profesională excelentă. Oficiul de carieră din Alba oferă studenților și absolvenților asistență de clasă mondială. Prin coaching personal, mai mult de 10 ateliere focalizate, panouri de carieră, umbră de locuri de muncă, stagii și nenumărate vizite ale companiilor, studenții se pregătesc să caute cele mai bune locuri de muncă pe plan internațional. Forumul anual de carieră atrage peste 100 de recrutorii și reprezintă terenul pentru mai mult de 1500 de interviuri în mai puțin de o săptămână. Alba subscrie și oferă studenților și absolvenților toate cele mai importante servicii internaționale de recrutare / plasare.

Bursele sunt disponibile pentru studenții internaționali. Dacă doriți să vedeți dacă sunteți eligibilă, completați acest site de formular.

115515_22179953_10155784170836810_6043486379086959257_o.jpg

956_img2.jpgÎn plus față de programele sale academice, Alba oferă o educație executivă de înaltă calitate pentru a răspunde nevoilor unor clienți corporativi interni și internaționali mari. Aceste programe variază de la seminarii deschise de înscriere la soluții personalizate. Mai mult de 11000 de directori au participat la programele de dezvoltare executive la burse sunt disponibile pentru studenții internaționali. Dacă doriți să vedeți dacă sunteți eligibilă, completați acest site de formular ..

958_img3.jpgCorpul absolvenților Alba cuprinde aproximativ 3.000 de indivizi distinși care formează un grup de manageri tineri și dinamici în procesul de construire a carierelor provocatoare, în același timp mărind reputația lui Alba în comunitățile de afaceri grecești și internaționale.

Locații

Atena

Alba Graduate Business School

Address
ALBA Graduate Business School
6-8 Xenias Str.

115 28 Atena, Atena centrală, Grecia
Număr de telefon
+30 21 0896 4737

Acreditări