Citește Descrierea Oficială

ALBA Graduate Business School cadrul Colegiului American al Greciei a fost înființată în 1992 și operează sub auspiciile comunității de afaceri, o asociație de corporații și organizații instituționale, care numără în prezent peste 90 de membri.

Alba se străduiește pentru excelență, calitate și inovație continuă în cercetare și predare. Alba oferă programe universitare universitare, dintre care majoritatea sunt acreditate la nivel internațional de AMBA sau EFMD . Este cea mai importantă Școală de Afaceri din Grecia, bazată pe îndrumări în domeniul carierei, educație antreprenorială, programe interne executive la companii de vârf și înregistrări de absolvire a absolvenților săi.

115520_CF110834.jpg

Profesorii lui Alba provin din cele mai bune universități din întreaga lume, cum ar fi Yale, London Business School, IMD etc. Aproximativ 20% din studenții cu normă întreagă provin din țări precum Franța, India, Rusia, Serbia, Nigeria etc. În plus, a partenerilor din întreaga lume prin programe de schimb oferă studenților posibilitatea de a construi rețele internaționale de contacte profesionale și sociale și de a beneficia de schimbul de cunoștințe, de experiență și de cunoștințe culturale.

În fiecare an, Alba oferă o serie de burse candidaților care demonstrează o performanță academică puternică și / sau o pistă profesională excelentă. Oficiul de carieră din Alba oferă studenților și absolvenților asistență de clasă mondială. Prin coaching personal, mai mult de 10 ateliere focalizate, panouri de carieră, umbră de locuri de muncă, stagii și nenumărate vizite ale companiilor, studenții se pregătesc să caute cele mai bune locuri de muncă pe plan internațional. Forumul anual de carieră atrage peste 100 de recrutorii și reprezintă terenul pentru mai mult de 1500 de interviuri în mai puțin de o săptămână. Alba subscrie și oferă studenților și absolvenților toate cele mai importante servicii internaționale de recrutare / plasare.

Bursele sunt disponibile pentru studenții internaționali. Dacă doriți să vedeți dacă sunteți eligibilă, completați acest site de formular.

115515_22179953_10155784170836810_6043486379086959257_o.jpg

956_img2.jpgÎn plus față de programele sale academice, Alba oferă o educație executivă de înaltă calitate pentru a răspunde nevoilor unor clienți corporativi interni și internaționali mari. Aceste programe variază de la seminarii deschise de înscriere la soluții personalizate. Mai mult de 11000 de directori au participat la programele de dezvoltare executive la burse sunt disponibile pentru studenții internaționali. Dacă doriți să vedeți dacă sunteți eligibilă, completați acest site de formular ..

958_img3.jpgCorpul absolvenților Alba cuprinde aproximativ 3.000 de indivizi distinși care formează un grup de manageri tineri și dinamici în procesul de construire a carierelor provocatoare, în același timp mărind reputația lui Alba în comunitățile de afaceri grecești și internaționale.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Greacă

Această școală oferă și:

MBA

ALBA Graduate Business School

Programul MBA ALBA începe în fiecare an în septembrie și are o durată de 12 până la 48 de luni. Participanții care doresc să participe la un program cu normă întreagă își ... [+]

MBA

Programul MBA ALBA începe în fiecare an în septembrie și are o durată de 12 până la 48 de luni.

Participanții care doresc să participe la un program cu normă întreagă își vor încheia studiile în 12 luni și vor participa la cursuri în fiecare zi, în timpul săptămânii.

Profesioniștii care doresc să participe într-un program cu fracțiune de normă își vor încheia studiile în cel mai scurt timp de 24 de luni (durata programului poate fi extinsă la 48 de luni) și va frecventa cursuri de obicei de două ori pe săptămână, în timpul săptămânii de la 18: 00 până la 22:00. Curriculumul de bază oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a înțelege profund fundamentele managementului. Cursurile elective sunt dedicate dezvoltării unei înțelegeri cuprinzătoare a diferitelor funcții ale unei afaceri și consolidării competențelor specializate în concordanță cu diferitele aspirații de carieră ale fiecărui student.... [-]

Grecia Athens
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ALBA Graduate Business School

Printr-o combinație de rigoare academică cu cunoștințele practice, MBA ALBA în Programul de transport oferă studenților cu abilitatea de a lua decizii solide și în timp u ... [+]

MBA în transport maritim

Printr-o combinație de rigoare academică cu cunoștințele practice, MBA ALBA în Programul de transport oferă studenților cu abilitatea de a lua decizii solide și în timp util și de a face față sub presiune în schimbarea rapidă a mediului de transport maritim. Mai mult decât atât, programul investește puternic în competențe de leadership și management strategic, care sunt deosebit de relevante atât ca avantaje personale, cât și ca resurse esențiale pentru companiile din acest sector.

MBA ALBA în Programul de transport este conceput pentru:

Profesioniști foarte motivați, cu scopul clar de a-și promova cariera în poziții de conducere în industria maritimă mai largăAntreprenorii și antreprenorii aspiranți, cu o viziune de creare a valorii în transportul maritimMembrii întreprinderilor familiale se pregătesc să-și asume o responsabilitate crescândă în companiile lorProfesioniști cu hotărârea de a intra în industria maritimă... [-]
Grecia Athens
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
12 - 48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alba Graduate Business School
Address
ALBA Graduate Business School 6-8 Xenias Str.
115 28 Athens, Central Athens, Grecia
Website
Număr de telefon
+30 21 0896 4737