Globsyn Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

În ultimele două decenii, Globsyn Business School (GBS) s-a poziționat în mod unic drept singura „școală corporativă B” din India, cu o diplomă postuniversitară în management (PGDM) de doi ani, aprobată de Consiliul tehnic All India Educaţie.

Cu un edificiu construit pe Inovație, Cercetare și Tehnologie, GBS este pe drumul său de a stabili un sistem de educație de management, bazat pe cercetare, la nivel global, bazat pe cercetare, care creează „manageri relevanți din industrie” - un grup agil de profesioniști echipați pentru a opera mediul de afaceri actual condus de tehnologie. Drept urmare, de-a lungul anilor, peste 360 de organizații ne-au absorbit peste 3000 de absolvenți, care au câștigat premii bogate pentru realizările lor și sunt interpreti vedeta în cadrul organizațiilor lor. Globsyn Business School a primit din când în când numeroase lauri de la frăția de educație și a fost clasată printre primele 5 școli B din India de Est conform celui mai bun sondaj B-Schools 2019 din Business India și i-a fost conferit titlul de „Most B-Școala preferată a anului - estul ”la apreciatele 12 premii EduShine Excellence Awards 2019, organizate de Camerele de comerț și industrie asociate din India - cea mai mare asociație industrială din India . Inițiativa „Care for Society” a Globsyn Business School, realizată de studenții B-School din verticala Beyond Education din Kalyani Youth Leadership Forum , este recunoscută de Consiliul All India pentru Educație Tehnică drept „Cele mai bune practici” la nivel național de către instituțiile aprobate în India, și a fost menționat în buletinul de bune practici al All India Council for Technical Education .

Studierea la Globsyn Business School este o experiență care schimbă viața. Cu accent pe descoperirea intelectuală și gândirea critică, studenților noștri li se oferă un mediu atât pentru discursul intelectual, cât și pentru experiența vieții corporative. Profesorii noștri sunt descoperitori și profesori-cărturari care nu se mulțumesc să pună întrebări ușoare, ci angajează în mod constant comunitatea de cursanți să urmărească obiectivele academice și de carieră cu rigoarea pe care o merită.

Locații

Bowbazar

Address
743503 Bowbazar, Vestul Bengalului, India

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: