Goa Institute of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul

Goa Institute of Management amplasat în Ghatsul de Vest, a devenit un simbol al cunoștințelor de management contemporane, cu un refugiu în dealuri. Este un amestec perfect de păstrare la curent cu vremurile și totuși de a reflecta asupra valorilor pe care trebuie să le urmeze în viață pentru o creștere durabilă și practici de afaceri etice.

Misiunea Goa Institute of Management (GIM) este de a crea cunoștințe și de a dezvolta lideri pentru o afacere durabilă și o societate incluzivă pentru India și lume, menținând în același timp un angajament puternic și continuu față de Goa. Institutul se străduiește să antreneze manageri pentru a răspunde în mod competent și în mod confident provocărilor economice, sociale și organizaționale generate de progresul rapid al tehnologiei, de o bază economică în schimbare și de o piață globală.

Tara

India este un focar pentru inovare și antreprenoriat cu nenumărate oportunități în domeniul asistenței medicale. Inovațiile inovatoare, cum ar fi cel mai mic set de ECG portabile și Arvind Eye Care, pentru cercetarea de ultimă oră de la AI; de la cea mai mare schemă de asigurări de sănătate din lume până la practicarea diferitelor sisteme de medicină alternativă, India se prezintă ca un loc unic pentru a fi educat în managementul asistenței medicale.

Programul a câștigat o reputație de a fi un far de cunoaștere domeniu într-un interval scurt de timp. Cu activități cum ar fi Know Your Health Provider (KYHP), în care participanții vizitează spitale, centre de sănătate, fabrici farmaceutice, farmacii de vânzare cu amănuntul și ONG-uri în Goa, programul este o îmbinare perfectă a teoriei și practicii. Acest lucru permite studenților să observe problemele de pe teren în sistemele de sănătate publică și să ofere soluții din învățarea lor în management. Studenții HCM au rezolvat de multe ori o problemă din viața reală și au făcut o amprentă asupra sistemelor de sănătate de stat. De altfel, GIM este una din cele 13 instituții din întreaga India alese pentru a înființa un centru ambițios de incubație în campus.

Locații

Panaji

Address
Goa Institute of Management, Poriem, Sattari
403505 Panaji, Goa, India

Acreditări

AACSB Accredited