ISMS Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ISMS Bangalore

Cursuri oferite

Global MBA

Durată totală - 2 ani

Master of Business Administration

Durată totală - 2 ani

Taxe INR 6,80 Lakhs timp de doi ani

Îmbunătățiți abilitățile manageriale globale

ISMS Bangalore MBA este unul dintre cele mai bune programe din țară. Cursul global de MBA este un program de doi ani în campus, care oferă un studiu aprofundat al economiei politice globale, leadership, strategie, negocieri și abilități de comunicare interculturală necesare pentru a conduce cu succes echipe internaționale, funcții și organizații.

Acesta cuprinde un pachet de MBA PGPM 3 Global Certifications

 • Leadership Global Business din Olanda
 • Proiecte live din Germania

Programul Global de MBA

 • Programul de Leadership Global Business
 • Proiecte live din Germania
 • ERP de la Microsoft USA
 • MBA - afiliată la Universitatea din Mysore
 • PGPM - Program postuniversitar în Management: Industrie Aliniere
 • MBA PGPM: Diplomă dublă cu 3 certificări internaționale

La ISMS toti studentii completeaza simultan programele MBA si PGPM (conducand la certificarea duala) impreuna cu cursurile internationale de certificare

Despre Institut:

ISMS Bangalore se numără printre cele mai bune B-școli din India cu acreditări internaționale. ISMS Bangalore-India, cea mai mare scoli B globale și cea mai bună Școală B pentru expoziții și plasamente internaționale a fost demarată sub egida "Empowerment și încredere umană" în legătură cu o decadă înapoi (2010). Scopul a fost de a conferi o educație de management de înaltă calitate la nivel internațional. ISMS este o școală de afaceri înființată ca un consorțiu între mediul academic și lumea sistemului antreprenorial. În ultimul deceniu, munca noastră grea ne-a oferit clasamente lăudabile pe mai mulți parametri:

 • Acreditat la nivel internațional pentru programe globale de către SUA, Australia
 • Prima Școală B din India pentru Proiecte Live din Germania (Silicon Valley, SUA)
 • Clasat pe locul 14 la cea mai bună expunere internațională
 • Clasificat la 4 stele B pentru programul global
 • Clasat ca cea mai bună Școală B în martie 2015 De Silicon Valley, Statele Unite ale Americii
 • Topul celor mai bune 24 de școli pentru program
 • A 25-a cea mai bună Școală B pentru Programul aprobat de industrie

Programul MBA în școlile ISMS B:

Predăm teoria stării de artă, îmbogățim studenții în experiențele internaționale și le conectăm la cele mai bune practici în afaceri. Elevii care vin la programele noastre învață mult mai mult decât teoria și practica managementului; ei dobândesc noi moduri de gândire care își pot schimba profund viața și succesul organizării lor. Doar ISMS echipează studenții cu abilitățile de a conduce pe piața volatilă la nivel mondial. Cu programul Global MBA care merge mult dincolo de curriculumul tipic de afaceri-școală, ISMS are o facultate pasionată și cu experiență, oferind cursuri de zi cu zi, în lumea reală, în complexitatea activității de a face afaceri în economia mondială interconectată. Fiecare element din experiența academică de la ISMS - de la munca de proiect pe bază de echipă și de la oportunități de învățare experiențiale la nivel global la cursuri de caz și studii independente - este conceput pentru a împinge pe studenți mai departe decât credeau cu putință, cu scopul de a dezvolta afaceri curioase lideri.

Programul ISMS de doi ani cuprinde un pachet de MBA PGPM 3 Global Certifications din Europa și SUA

 • Leadership Global Business din Olanda
 • Proiecte live din Germania
 • ERP de la Microsoft USA

Trei programe internaționale de certificare

Programul de Leadership Global Business: din Italia, Olanda, Elveția

Împreună cu MBA veți face GBL. Acesta este conceput pentru profesioniștii interesați să își extindă viziunea globală și rețeaua lor mondială. Fiecare modul de aici este predat dintr-o perspectivă globală, care te pregătește să conduci și să gestionezi oamenii dincolo de frontiere și la toate nivelurile unei organizații. Acest program merge dincolo de gradul de afaceri tradițional, oferindu-vă instruire cuprinzătoare în disciplinele de management la nivel mondial, precum și comunicări inter-culturale, negocieri și leadership de afaceri internaționale

GBL este un program de 80 de ore de credit pe campus care oferă un studiu aprofundat al economiei politice globale, leadership, strategie, negocieri și abilități de comunicare interculturală necesare pentru a conduce cu succes echipe internaționale, funcții și organizații.

Proiecte Corporate Live din Germania

Proiecte live din Germania: Proiectul Real Business este o experiență reală de învățare într-o zonă de afaceri concentrată și într-o anumită regiune a Germaniei, compusă din formare online, procese de afaceri, transcrieri, vizite la fața locului, întâlniri la nivel înalt și prezentări cu companii locale , liderii culturali să învețe ceea ce face să facă afaceri în regiune unică.

Proiectele din Germania vă echipează cu ingineria proceselor de afaceri și cunoștințele software

Instruirea ERP: Domeniul bazat pe instruirea de către Microsoft Certified Consultants

Module cheie ERP: Oferim cursuri de formare elevilor pe unele dintre cele mai comune module ERP include cele pentru planificarea produselor, achiziționarea de materiale, controlul inventarului, distribuție, contabilitate, marketing, finanțe și resurse umane. O afacere va utiliza în mod obișnuit o combinație de module diferite pentru a gestiona activitățile și sarcinile back-office, inclusiv următoarele:

Managementul proceselor de distribuție, managementul lanțului de aprovizionare, configurarea prețurilor, îmbunătățirea preciziei, facilitarea planificării mai bune a proiectelor, automatizarea ciclului de viață al angajaților, standardizarea procedurilor critice de afaceri, reducerea sarcinilor redundante, evaluarea nevoilor afacerii, contabilitatea, costurile de achiziție mai mici, Modulele ERP ajută administratorii unei organizații să monitorizeze și să gestioneze lanțul de aprovizionare, achizițiile, inventarul, finanțele, ciclul de viață al produsului, proiectele, resursele umane, relațiile cu clienții, inteligența afacerilor și alte componente critice ale unei afaceri printr-o serie de tablouri de execuție interconectate.

ISMS reprezintă o educație de calitate

01: RĂZBOIUL MARE. GLOBAL RECUNOAȘTERE

ISMS MBA a fost clasat pe locul 24 (2012-2014) de către The Pioneer, revista Sun, Silicon Valley 2015 Bschool Survey. ISMS Business School este prima din India de Sud și printre un grup select pentru a primi cele mai recunoscute două programe de MBA prin SUA, Australia și Noua Zeelandă.

02: CERTIFICARI INTERNAȚIONALE

Cu un program riguros și intens de 2 ani, ISMS MBA este un fast-track la un grad de MBA de top, permițându-vă să obțineți un grad de MBA cu Global Business Leadership Programul, și Managementul Inovației de la Phillips, Olanda.

03: MBA GLOBAL CU PACHET ERP

Elevii pot alege pachetul global de programe MBA cu cinci programe cu valoare adăugată, împreună cu modulul total de dezvoltare a personalității.

04: FACULTATEA EXCELENTĂ

Participanții la ISMS Business School câștigă intuiții din partea a 20 de membri ai facultății cu experiență din întreaga India ca bază, vizită și adjunct. Acești membri ai facultății sunt cadre universitare de vârf, consilieri de afaceri și cercetători din domeniile lor respective cu doctori din universități de conducere.

05: ÎNVĂȚĂMÂNT DE DIVERSITATE

Veți face parte dintr-un grup select de indivizi de înaltă calibru din mai mult de 25 de state și diverse medii educaționale. Extindeți orizonturile dvs. și obțineți perspective noi pentru a deveni un lider eficient într-un mediu de afaceri global.

06: PROIECTE LIVE INTERNAȚIONALE

Toți participanții la MBA vor lucra la un proiect de consultanță "live" cu o companie sponsor care poate veni dintr-o varietate de sectoare industriale. Cu îndrumare de la supervizorii facultăților, veți ajunge să aplicați lecții de clasă la proiectele din lumea reală, de la analiza oportunităților de piață adăugate la benchmarking-ul de bune practici din industrie și inteligența clienților.

07: FOCUS PE LEADERSHIPUL GLOBAL DE AFACERI

Faceți parte din programul Leading People Global, un curs integrat prin două semestre. Îngrijim liderii care sunt capabili să îmbrățișeze incertitudinea, să accepte ambiguitatea și să recunoască diversele naturi ale organizațiilor și ale piețelor.

08: EXPUNERE INTERNAȚIONALĂ

Prin intermediul călătoriilor opționale internaționale, cunoscută și sub numele de misiuni de studiu de afaceri (BSM), precum și programe de schimb și de vară cu multe școli B din întreaga lume.

09: REȚEA ALUMNI LARGE ȘI DIVERSE

Fii parte dintr-o familie de absolvenți ISMS plasați în Global MNC în întreaga India care lucrează în poziții de top. Puteți participa la activitățile de absolvire și vă puteți bucura de o serie de privilegii, pe care le veți găsi utile și benefice dezvoltării carierei dvs. și dincolo de ea.

10: Una dintre cele mai bune rețele corporative.

Pedagogie în ISMS Bangalore:

Instruirea pe bază de cazuri este principala metodă de predare la ISMS - și în concordanță cu filozofia noastră de colaborare - sunt proiecte de echipă.

Interacțiunea activă este încurajată, astfel încât conferințele tradiționale să se transforme în discuții deschise. Și discuțiile pot duce la feedback față-în-față între profesori și colegi.

Jocul rolurilor și simulările împărtășesc lumina reflectoarelor cu sesiuni de rezolvare a problemelor. Sau studenților li se poate cere să reflecteze asupra experienței lor de viață și să discute despre sursa stilurilor lor de conducere.

Auto-analiza riguroasă se află în centrul abordării ISMS pentru dezvoltarea leadershipului. Combinând feedbackul din partea colegilor și colegilor noștri cu instruirea și coaching-ul de la egali, studenții noștri obțin cunoștințe pe care metoda tradițională de predare a cazurilor nu le poate oferi.

Studiu independent Sub îndrumarea unui membru al facultății, studenții își explorează propriile interese, creând noi cunoștințe de o importanță deosebită pentru propria lor carieră. Indiferent de formatul, predarea și alte activități academice de la ISMS este centrat în jurul profesorilor de lideri de gândire. Fiecare învață în programul MBA, ceea ce înseamnă că învățați direct de la cei mai buni. Mărimea noastră de clasă mică înseamnă că te vor cunoaște ca individ.

Programul european de schimb de studenți este un program în care studenții de la ISMS Bangalore merg la o instituție partenere a instituțiilor lor din străinătate pentru finalizarea proiectelor, efectuând un semestru în străinătate, vizitele industriale sau participarea la orice activități interculturale.

Un program de schimb de studenți poate implica călătorii internaționale, dar nu presupune neapărat studenților să studieze în afara țării lor de origine.

Programele noastre de schimb european oferă studenților posibilitatea de a studia într-o altă țară și într-un mediu diferit, care se confruntă cu istoria și cultura unei alte țări.

Termenul de "schimb" din ISMS Bangalore înseamnă că o instituție parteneră acceptă un student, dar nu înseamnă neapărat că studenții trebuie să găsească un omolog de la cealaltă instituție cu care să facă schimb. Studenții de schimb valutar locuiesc cu o familie gazdă sau într-un loc desemnat, cum ar fi o pensiune, un apartament sau o căsuță pentru studenți.

Programul de schimb de studenți ISMS contribuie la creșterea înțelegerii și toleranței participanților la alte culturi, precum și la îmbunătățirea competențelor lingvistice și la lărgirea orizontului lor social. Schimburile studenților au crescut și mai mult după extinderea economiei globale. Un student de schimb valutar se află în mod obișnuit în țara gazdă timp de 4 săptămâni, iar studenții străini sau cei care studiază în străinătate pot rămâne în țara gazdă timp de mai multe luni.

Studenții noștri au vizitat: Singapore, Franța, Germania, Austria, Italia și Olanda.

Mentoring @ Scoala ISMS B

Noi, cei de la ISMS, credem că "mentoratul este o relație de învățare colaborativă între studenții noștri care împărtășesc responsabilitatea reciprocă și răspunderea pentru a ajuta muncitorul să-și îndeplinească obiectivele clare și bine definite de învățare. Mentorizarea este utilizată pentru a ajuta indivizii în anumite etape de dezvoltare sau de tranziție și durează o perioadă susținută, dar definită. Relația de mentorat oferă o oportunitate de dezvoltare pentru ambele părți și poate astfel să fie de avantaj reciproc.)

Mentoring este un parteneriat de dezvoltare prin care o persoană împărtășește cunoștințe, abilități, informații și perspectivă pentru a încuraja dezvoltarea personală și profesională a altcuiva. Cu toții avem nevoie de o înțelegere care este în afara vieții noastre normale și a experienței noastre educaționale. Puterea îndrumării este că ea creează o ocazie unică de colaborare, realizare a obiectivelor și rezolvare de probleme. Persoana personalizată a îndrumării înseamnă că puteți decide să aflați despre subiectele și aspectele cele mai relevante pentru dvs.

Modul în care mentorul sprijină dezvoltarea individuală @ ISMS Bangalore

Intenția mentoratului este de a sprijini dezvoltarea individuală atât prin carieră, cât și prin funcții personale în următoarele moduri:

Funcțiile carierei

Plasamente în ISMS Bangalore: la ISMS Plasamentele reprezintă principala forță a programelor noastre. Celula de plasare ISMS a fost creată special pentru a consolida legătura dintre industrie și instituție și este foarte unică în operațiunile sale. Oferă asistență de plasare și sprijină serviciile studenților. De asemenea, include consilierea studenților în domeniul cadrelor universitare, cariere, locuri de muncă, studii suplimentare, activități extra și co-curriculare, sport, jocuri, festivități, activități de interfață industrială etc., pentru a scoate la iveală cele mai bune talente din partea studenților. Înregistrările de plasare au înregistrat o creștere foarte accentuată în ultimii cinci ani.

Programele de pregătire pentru plasarea la locul de muncă sunt realizate de formatorii interni, precum și de experții din industrie. Alegem formatorii noștri de la diverse organisme profesionale și mulți alții care ar putea să-și formeze personalitatea elevilor și să le facă să se potrivească nevoilor industriei. Executivii din industrie organizează programul de orientare în carieră și programul de pregătire pentru plasarea în prealabil, iar celula de plasare actualizează studenții despre locurile vacante. Elevii sunt, de asemenea, informați despre punctele cruciale de succes. De exemplu, Infosys și Deloitte insistă ca elevii să exceleze în testele de limba engleză; Mahindra Satyam insistă ca elevii să exceleze în echipele de pregătire pentru aptitudini și raționament pentru a vizita campusul și să-i educe pe elevi în procesul de selecție și să-i instruiască în mod eficient pentru a face față interviurilor. Atelierele de pre-plasare și introducerea abilităților specifice de interviu sunt de asemenea oferite în acest semestru. Pe parcursul întregului proces de plasare, managementul ISMS asigură că fiecare detaliu mic în ceea ce privește dezvoltarea personalității, progresul academic și învățarea practică este asigurat. Până când elevii ajung în al patrulea semestru, ei vor fi pe deplin pregătiți pentru interviul și plasarea în campus.

Prin urmare, toți studenții sunt plasați în companii bune, cu pachete de salarii bune de la început. În anul 2016, 17 au fost plasate 100% înainte de finalizarea semestrului al patrulea, cu o medie de 4,50 l / an.

Facilități de hostel:

Camere spațioase cu pat, masă de studiu, scaun, almirah, bucătărie, cameră de relaxare, cafenea comună pentru micul dejun, prânz și cină.

De asemenea, Wi-Fi, servicii de securitate non-stop și facilități de curățenie

Locații

Bengaluru

Address
ISMS B School
Kanakpura Main Road

560062 Bengaluru, Karnataka, India