Indian School of Management & Entrepreneurship

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Promovarea antreprenorilor de mâine

ISME este un ecosistem academic revoluționar, cu accent pe gândirea creativă și inovarea bazată pe design. Investim în studenți pentru a le ajuta să facă mai mult și să le provoace mințile antreprenoriale.

Cu facilitățile noastre de ultimă oră, apropierea de industrie și alianțele internaționale puternice, oferim studenților cea mai bună șansă de a reuși.

ISME a promovat un ecosistem de resurse, programe academice, incubatoare și experți pentru a vă stimula inovația și compania ultra-modernă. În fiecare an studenții sunt încurajați să-și aducă ideile vizionare la viață de către grupul nostru de cadre didactice și de mentori cu experiență.

A inspira

Prin intermediul curriculum-ului nostru academic, al atelierelor și al cazinourilor, asiguram că studenții sunt echipați cu abilități antreprenoriale și cunoștințe de inovare pentru a-și lansa startul.

cloci

La ISME veți găsi acces la resurse excelente cum ar fi 3 acceleratoare de pornire de nișă, parteneri precum Google și Microsoft, rețea de investitori și alte resurse pentru lansarea unei afaceri de succes.

Aprinde

Rețeaua noastră vastă de cadre didactice și de îndrumători cu experiență îi ajută pe elevi să își dezvolte și să testeze ideile inovatoare și afacerea lor.

Filosofia noastră academică

Programul nostru academic unic îmbină fundamentele afacerilor cu învățarea experiențială și un spirit de conducere relevant pentru economia de astăzi.

Oferim programe universitare și postuniversitare bazate pe abordarea Business Learning and Entrepreneurial Led Learning (BELL), oferind programe curriculare inovatoare

Energia unui centru de afaceri

Situat în cartierul Lower Parel Innovation din centrul orașului Mumbai, ISME se află în centrul start-up-urilor și acțiunilor corporatiste.

Cu expunere extinsă la industrie și acces la propriile incubatoare, ISME permite motorului antreprenorial.

Campus Iconic într-o locație strategică urbană

Un campus ultra-modern situat în cartierul central de afaceri și în hotspotul Innovation din Lower Parel, Mumbai, cu spații elegante cu atenție, construite pentru a învăța, a se angaja, a colabora și a transforma.

Locații

Parel

Address
400013 Parel, Maharashtra, India