Citește Descrierea Oficială

Promovarea antreprenorilor de mâine

ISME este un ecosistem academic revoluționar, cu accent pe gândirea creativă și inovarea bazată pe design. Investim în studenți pentru a le ajuta să facă mai mult și să le provoace mințile antreprenoriale.

Cu facilitățile noastre de ultimă oră, apropierea de industrie și alianțele internaționale puternice, oferim studenților cea mai bună șansă de a reuși.

ISME a promovat un ecosistem de resurse, programe academice, incubatoare și experți pentru a vă stimula inovația și compania ultra-modernă. În fiecare an studenții sunt încurajați să-și aducă ideile vizionare la viață de către grupul nostru de cadre didactice și de mentori cu experiență.

A inspira

Prin intermediul curriculum-ului nostru academic, al atelierelor și al cazinourilor, asiguram că studenții sunt echipați cu abilități antreprenoriale și cunoștințe de inovare pentru a-și lansa startul.

cloci

La ISME veți găsi acces la resurse excelente cum ar fi 3 acceleratoare de pornire de nișă, parteneri precum Google și Microsoft, rețea de investitori și alte resurse pentru lansarea unei afaceri de succes.

Aprinde

Rețeaua noastră vastă de cadre didactice și de îndrumători cu experiență îi ajută pe elevi să își dezvolte și să testeze ideile inovatoare și afacerea lor.

Filosofia noastră academică

Programul nostru academic unic îmbină fundamentele afacerilor cu învățarea experiențială și un spirit de conducere relevant pentru economia de astăzi.

Oferim programe universitare și postuniversitare bazate pe abordarea Business Learning and Entrepreneurial Led Learning (BELL), oferind programe curriculare inovatoare

Energia unui centru de afaceri

Situat în cartierul Lower Parel Innovation din centrul orașului Mumbai, ISME se află în centrul start-up-urilor și acțiunilor corporatiste.

Cu expunere extinsă la industrie și acces la propriile incubatoare, ISME permite motorului antreprenorial.

Campus Iconic într-o locație strategică urbană

Un campus ultra-modern situat în cartierul central de afaceri și în hotspotul Innovation din Lower Parel, Mumbai, cu spații elegante cu atenție, construite pentru a învăța, a se angaja, a colabora și a transforma.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Indian School of Management & Entrepreneurship

Doriți să vă avansați cariera în management și antreprenoriat? Ești dornic să aplici cele mai recente instrumente și cadre de management organizației, inițiativei de afac ... [+]

O lume a oportunităților

Doriți să vă avansați cariera în management și antreprenoriat? Ești dornic să aplici cele mai recente instrumente și cadre de management organizației, inițiativei de afaceri sau afacerii familiale?

Este timpul să vă loviți! PGMBE la ISME este un program de 11 luni care vă oferă un amestec dinamic de cunoștințe și abilități în patru subiecte critice: management, finanțe, strategie și antreprenoriat. ISME's facultate cu experiență, conexiuni corporative și globale, infrastructură de ultimă generație și locație centrală vă va oferi un avantaj fenomenal. Cursul permite studenților să exploateze pe deplin creativitatea, să obțină beneficii sociale și economice prin intermediul asociațiilor antreprenoriale, afacerilor de familie și plasamentelor corporative.... [-]

India Parel
Iulie 2020
Engleză
La zi
11 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Indian School of Management & Entrepreneurship

Scopul acestui program este de a insufla participanților competențele manageriale, de afaceri și de leadership relevante, favorizând astfel inovația, sustenabilitatea, ef ... [+]

Scopul acestui program este de a încuraja participanții cu abilitățile de management, afaceri și leadership relevante, favorizând astfel inovația, durabilitatea, eficiența

Despre ISME

ISME este o platformă pentru profesioniștii corporativi, oferindu-le posibilitatea de a învăța și de a-și îmbunătăți cunoștințele despre lumea profesională, dar și de a le încuraja să devină lideri remarcabili care aduc o schimbare remarcabilă în lumea concurențială rapidă. ISME este un punct de sprijin pentru idei, colaborare ISME a câștigat recent premiul "Economic Times Best Brands 2018" pentru că este unul din ecosistemul de inovare urbană Pathbreaking urban.

Despre program... [-]
India Parel
Iulie 2020
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Indian School of Management & Entrepreneurship

Programul îi echipează pe studenți să exploreze și să se imerseze în noi oportunități în Data Age, ... [+]

Despre ISME

ISME este o instituție de învățământ de vârstă nouă, al cărei obiectiv este de a furniza cunoștințe de vârf și de a crea soluții inovatoare pentru provocările lumii. Situat în inima Corporate Mumbai, ISME investește în transformarea studenților în antreprenori, factori de schimbare și inovatori.

Despre WNS

WNS este o companie consultativă de procesare a proceselor de afaceri de vârf, care permite transformarea afacerii prin procese inteligente,

Despre PG DSE

Programul îi echipează pe studenți să exploreze și să se imerseze în noi oportunități din Epoca de date.

Cu colaborări din industrie, facultate de renume mondial și facilități de inspirație, programul vă va accelera cariera spre a fi un lider de gândire în domeniul științelor datelor. Obiectivul programului este de a crea antreprenori de date și oameni de știință de date care au capacități de gândire critică, margine creativă și un mod de gândire de proiectare.... [-]

India Parel
Iulie 2020
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

ISME Campus Virtual Tour