Kalinga University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Kalinga

Kalinga University , o instituție premier de predare și cercetare în țară, este înființată în temeiul Actului Universitar Chhattisgarh privat (Constituție și operațiuni) din 2005 și al secțiunii 2 (f) din Legea UGC din 1956.

Studiile dvs. academice vor fi provocatoare. Oferim experiență academică de cea mai înaltă calitate și vă așteptăm să excelați cu accent pe originalitate. Serviciile noastre de asistență remarcabile și receptive vor fi disponibile în mod activ de la începutul tranziției la viața universității până la sfârșitul gradului dumneavoastră.

Standardele noastre academice sunt ridicate. Campusul nostru glorios cu frunze, care este, fără îndoială, de neegalat în țară, oferă un fundal pentru viața de zi cu zi și de studiu. Programele din cadrul Universității se concentrează pe construirea adâncimii înțelegerii, a capacității de învățare interdisciplinară și a cercetării, a competențelor analitice, a gândirii critice și a comunicării într-o atmosferă de libertate și integritate academică.

Misiune

Scopul principal al Kalinga University este de a oferi un mediu de învățare în care facultatea, personalul și studenții pot descoperi, examina critic, păstra și transmite cunoștințele, înțelepciunea și valorile care vor asigura supraviețuirea generațiilor viitoare și vor îmbunătăți calitatea vieții pentru toți . Universitatea își propune să îi ajute pe elevi să dezvolte o înțelegere și o apreciere pentru lumile culturale și fizice complexe în care trăiesc și să-și realizeze cel mai înalt potențial de dezvoltare intelectuală, fizică și umană.

Viziune

Kalinga University își propune să fie o instituție remarcabilă pentru dezvoltarea talentului și crearea de cunoștințe pentru o societate vibrantă și incluzivă.

De ce Kalinga University ?

Infrastructură

 • Amplasarea campusului de 35 Acres wi-fi
 • Tehnologii IT bine dotate, inginerie, știință, laboratoare de informatică
 • Binecunoscută Bibliotecă
 • Camere de clasă multimedia
 • Spațiu spațios de parcare
 • Hostel
 • Separate camere comune pentru fete și băieți

Facilități pentru studenți

 • Cantină
 • Jocuri în interior și în aer liber
 • Informațiile academice activate pe Web și mobil
 • Transportul universitar128666_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Dincolo de sala de clasă

Către o creștere holistică - A merge la universitate nu înseamnă doar obținerea unui grad. Este vorba de a încerca lucruri noi și de a învăța noi abilități, de asemenea.

KU crede în creșterea generală a studenților săi. Oferă nenumărate facilități extracurriculare și oferă platforme variate pentru ca elevii să învețe, să practice, să se distreze, să se bucure, să-și desfășoare, să concureze și să-și folosească în mod fructuos timpul. La Kalinga învățarea este o conversație, nu pur și simplu o prelegere. Experiența universității implică mult mai mult decât gradul tău.

Oferim o mulțime de oportunități de a dezvolta abilități și de a accepta noi experiențe și provocări în afara cursului. Elevii se pot implica în grupuri, în societăți și în activități de voluntariat pentru a se distra, pentru a realiza ceva și pentru a face diferența. Există, de asemenea, beneficii suplimentare pentru aderarea la grupuri și voluntariatul, dintre care multe pot îmbunătăți CV-ul. Experiențele care completează studiul dvs. academic vor adăuga valoare realizărilor dvs. academice, vor spori șansele de angajare și vor dezvolta abilități care vor fi utile în întreaga viață.

Avantaj Kalinga

Condițiile de viață și învățare sunt strâns legate între ele la Kalinga. Activitățile co-curriculare, spectacole, conferințe, ateliere, seminarii, evenimente sportive reprezintă o parte integrantă a vieții studenților. Oferim studenților libertatea de neegalat de a trece frontierele departamentale și de a descoperi pasiunea intelectuală și personală. Gândirea creativă, rezolvarea problemelor și cercetarea sunt esențiale pentru programele academice.

Lucrăm în colaborare pentru a ne asigura că fiecare elev are cea mai bună educație posibilă și luăm inițiative continue și oferim resurse care îmbogățesc experiențele academice ale studenților la Kalinga, avansând diversitatea, pregătindu-și liderii și plasând Kalinga în fruntea inovației din învățământul universitar.

Noi împingem limitele cunoașterii

 • Formăm viitorul: oferim o mulțime de oportunități de a dezvolta abilități și de a îmbrățișa noi experiențe și provocări în afara cursului, pentru a vă face pregătiți pentru industrie. Veți primi o experiență excelentă de învățare aici.
 • Noi oferim cea mai bună învățătură: Prelegeri sunt în cazul în care veți asculta experți care își împărtășesc cunoștințele și descoperirile în căi provocatoare și provocatoare. În calitate de student KU, veți face parte din elita academică și veți învăța de la experți de vârf. Studiile vor fi provocatoare și inspirate. Facultățile noastre asigură că învățarea este o conversație, nu pur și simplu o prelegere.
 • Oferim oportunități pentru cele mai bune minți: Salutăm studenții dintr-o mare varietate de medii sociale și culturale și credem în promovarea gânditorilor originali, cultivarea și stimularea minții curioase pentru a crea elevii cu idei, perspective și abordări inovatoare.

Locații

Naya Raipur

Address
Kalinga University Kotni Near Mantralaya
SLT Water Front First Floor 301-303
Naya Raipur– 492101 (CG) India

Naya Raipur, Chhattisgarh, India