Citește Descrierea Oficială

MIBM a fost un lider distinctiv distinct în cursurile de management online din toată India de mai mulți ani, care conferă educație de calitate și îndeplinește standardele internaționale.

Noi, la MIBM, avem o listă de programe de calitate care oferă programe MBA și Fast Track care sunt cele mai potrivite pentru studenți și profesioniști pentru a-și modela cariera ca pe tendințele globale actuale. Noi credem că excelența educației este împărtășită, astfel încât studenții noștri să fie în fața competiției. Misiunea noastră este de a spori statura actuală a unui individ pentru a-și atinge scopurile cu perfecțiune.

MIBM oferă diverse programe online MBA care sunt obișnuiți cu mediul de piață în continuă schimbare. Programele sunt cele mai potrivite pentru studenții și profesioniștii din domeniul muncii care înțeleg constrângerile legate de timp. Cursurile au fost concepute și dezvoltate de experți de vârf din domeniul educației din întreaga lume. Profesorii noștri din învățământ au proiectat cele mai bune metodologii și modele de formare a educației pentru a crea profesioniști de top din industrie. Facultatea noastră de învățământ este evaluată ca fiind cea mai bună industrie în furnizarea de educație online.

Programe predate în:
Engleză