Citește Descrierea Oficială

Universal Business School a fost stabilită ca parte a Straduiti India Education Foundation în februarie 2009. Universal Business School (UBS) face un salt înainte, prin crearea Indiei primul Green Business School asigurând gândire integrată eco inteligentă și un campus durabil. Ideea pentru înființarea unei școli de afaceri de clasă mondială în Mumbai, sa născut în 2008. Business School este fondat de International Business Leaders, care au experiență de afaceri în toate cele cinci continente și au reușit mai multe miliarde de dolari de afaceri la nivel mondial. Ei au construit o bază de pedagogie experimentală unică de învățare pentru Directori internaționale de afaceri. UBS oferă normă întreagă și absolvent part-time și programe postuniversitare în Management, împreună cu cursuri Executive de dezvoltare a managementului. UBS prin intermediul filialei sale Business Scorecard India va oferi training si consultanta pentru companii de top indiene și multinaționale și va acționa ca o resursă premier pentru organizare de constructii, o creștere de afaceri, Delight clienților și dezvoltarea angajaților.

UBS a fost fondat pe doi piloni principali ai practicilor etice și de sensibilitate pentru mediu. Fondatorii cred că succesul durabil corporativ poate fi realizat, de către organizațiile performante ridicate, care aderă la principiile etice în viața de afaceri.

Viziunea noastra

"Pentru a stabili o scoala de afaceri de clasă mondială, care oferă organizațiilor indiene și internaționale cu talent superioare, care este sensibil la guvernanța corporativă, CSR, preocupările de mediu"

Ethos nostru de învățare

 • Bogatie derivă din diversitate.
 • Aflați cum puteți să exercite o judecată bună.
 • apreciere profundă pentru punctul de vedere al celuilalt.
 • Să învețe să fie orientată spre acțiune.
 • Să înțeleagă implicațiile deciziilor tale.

Date pe scurt

Stabilit: iunie 2008

 • UBS Consiliul guvernatorilor: 57 guvernatorilor: (13 cu domiciliul în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Singapore, HK și Mauritius)
 • CEO - 45 (27 MNC lui, 18 companii indiene)
 • Pedagogii - 6
 • Birocrații - 2
 • Forțele armate - 2 (Army si Air Force)
 • Regulator - 1 (ex-SEBI și RBI)
 • Economist - 1

UBS Consiliul Academic: 12 membri (2 de la Anderson School, UCLA si Universitatea Stanford)

Numar de angajati: 55 angajați

Numărul de Facultatea Membri: 30 de membri Facultatea de lider la nivel mondial și indian B-școli. (LBS, UCLA, Stanford, lui IIM, JBIMS și SP Jain)

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Universal Business School

Vizita industrială: NSE, Coca-Cola, vinurile Sula, DHL, Mapro Foods, MUSCO, Jaguar ... [+]

Vizita industrială: NSE, Coca-Cola, vinurile Sula, DHL, Mapro Foods, MUSCO, Jaguar [-]
India Mumbai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universal Business School

Diplomă de MBA de la INSEEC Business School, Franța + Diploma de MBA de la Scoala de Management din Elveția, Italia + PGDM de la Universal Business School; Acreditat de A ... [+]

[-]
India Mumbai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Universal Business School

Cea mai inovatoare școală B din Mumbai în 2016 (Aaj Tak & India Today) De ce elevul ar trebui să se alăture acestui colegiu specific Diplomă universitară - Curricul ... [+]

Cea mai inovatoare școală B din Mumbai în 2016 (Aaj Tak & India Today) De ce elevul ar trebui să se alăture acestui colegiu specific Diplomă universitară - Curriculum global - Facultatea globală - Studenți internaționali - Plasamente internaționale - Programe de schimb internationale - Consiliul global. Doar B-școală înființată de CEO-i globali care au desfășurat afaceri globale în mai multe mii de miliarde de dolari în peste 100 de țări. UBS este construit de Industria pentru Industrie. Cum este mai bună infrastructura decât alte colegii FIVE STAR UNIVERSITY de India Today Cea mai bună infrastructură și săli de clasă din lume Cele mai bune studențe de c... [-]
India Mumbai
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

India's Most Upcoming Business School

Universal Business School
Address
105, 1st Floor, Runwal & Omkar Esquare, Eastern Express Highway, Sion - East,
400022 Mumbai, Maharashtra, India
Website
Număr de telefon
+91 22 3348 1660