Vishwakarma Institute of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

VIM dintr-o ochire

Vishwakarma Institutul de Management (VIM), este nava amiral B Scoala de Bansilal Ramnath Agarwal Charitable Trust (bract). VIM a fost înființată în anul 2001 și a făcut progrese rapide în ultimul deceniu.

VIM este aprobat de către AICTE New Delhi, recunoscut de Guvernul din Maharashtra & permanent afiliat la Universitatea din Pune. Acesta oferă doi ani - program de MBA cu normă întreagă în afiliere la Universitatea din Pune. Acesta oferă, de asemenea, programul de doctorat. Este ISO 9001 - 2008 Certified și Programul de MBA este evaluat ca "MH-A" de către Crisil începând cu 2011 AY.

VIZIUNE:

Pentru a dezvolta VIM ca instituție premier de educație de management prin crearea capitalului uman prin excelenta, imbogatirea, experiențe de învățare, flexibile de-a lungul vieții.

MISIUNEA:

Pentru a dezvolta social conștiente, responsabile, antreprenoriale, lider-manageri pentru societate globalizată. Pentru a încuraja absolvenți gata să-și asume rolurile, responsabilitățile și provocările disponibile în mediul de afaceri, industrie, guvern, servicii publice și societate. Pentru a oferi programe care să reflecte cunoștințele și practicile actuale și emergente relevante pentru elev și în regiune. Pentru a instituționaliza un ecosistem de excelență în educație de management, formare și cercetare și se extind continuu frontierele cunoașterii în domeniul managementului. Pentru a fi un centrată pe oameni, orientată spre rezultate, durabilă, instituție de învățământ superior care promovează și protejează demnitatea, egalitatea, dreptatea socială și drepturile omului pentru toți.

VALORI:

Vom depune eforturi pentru a dezvolta și susține următoarele valori pentru a asigura cadrul pentru toate programele și activitățile Pedagogie care este participativă și experiențială, dialogul promovând, învățarea reciprocă și reflecție critică Care să permită mediului care promovează munca în echipă, cooperare și sprijin reciproc. Rigoarea, creativitate și inovare Încurajarea aprecierii și a respectului pentru libertatea de exprimare și a diversității culturale, ideologice și intelectuale Excelență Perspective eco-funcționale și multidisciplinare care să conducă la inter-legături în întreaga predare, practică, cercetare și extensie Transparență și responsabilitate

Practicile inovatoare și următorii @ VIM

Provocările complexe ale societății și ale întreprinderilor pot fi abordate numai prin procese de gândire inovatoare și din soluțiile de cutie. La VIM, ne hrăni inovarea în toate aspectele funcționării noastre. Punerea în aplicare a celor mai bune practici și următoare este o cultură pentru noi.

Leadership și Guvernare curriculum de imbogatire Predare procese de învățare Evaluarea academică Recompense și distincții Etică și Valori Serviciu de protecție comunitară Formare Destinații de plasare Consilierea carierei industria Connect Cercetare & FDP Servicii de consultanta părților interesate din domeniul Focus Relații cu alumni

Locații

Pune

Address
S.No. 3/4, Laxmi Nagar, Kondhwa Budruk,
Pune - 411 048.

Pune, Maharashtra, India

Programe

Această școală oferă și: