Universitas Gadjah Mada

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Considerată una dintre cele mai vechi universități din Indonezia, Universitas Gadjah Mada servește ca un pilon al trezirii educaționale în Indonezia și pretinde a fi un apărător și diseminator al Pancasilei.

La Universitas Gadjah Mada , studenților li se oferă o gamă vastă de oportunități de dezvoltare a creativității și inovării pe tărâmul lor, prin sprijinul infrastructurii moderne și al tehnologiei informației. Ca universitate de cercetare de talie mondială, UGM a acordat o mare atenție activităților de cercetare motivând membrii facultății, precum și studenții să conducă și să publice cercetările. Mai mult, acest efort este revigorat prin dezvoltarea a 25 de centre de studiu pe diverse domenii științifice. UGM este dotat cu resurse de 3.608 de membri ai facultății și 4.324 de angajați, care sunt ferm angajați să facă din UGM cea mai bună universitate și referință educațională importantă din Indonezia.

Introducerea UGM

Universitas Gadjah Mada este o universitate publică indoneziană de cercetare a Ligii Ivy situată în Yogyakarta, Indonezia, fondată la 19 decembrie 1949. UGM este cea mai mare și cea mai mare instituție de învățare superioară din Indonezia. Situată în Yogyakarta, Indonezia, universitatea pe 360 de acri cuprinde 18 facultăți, 68 de programe de studii universitare, 23 de programe de studii de diplomă, 104 programe de studii de masterat și de specialitate și 43 de programe de doctorat.

Are aproximativ 55.000 de studenți, 1.187 de studenți străini și 2.500 de membri ai facultății în prezent. Universitas Gadjah Mada a fost considerată una dintre cele mai prestigioase universități din Indonezia.

UGM implementează o zonă educativă, un pas făcut de universități în crearea unui mediu favorabil pentru continuitatea procesului de învățare. Aceste eforturi sunt urmărite în contextul dezvoltării unor colaborări multidisciplinare și a răspunsului la problemele ecologice pentru a atinge viziunea universității. Câțiva pași sunt reducerea emisiilor de poluare și de evacuare a vehiculelor, dezvoltarea pietonilor, limitarea vehiculelor care intră în campus, construirea de noi dormitoare în campus, dezvoltarea de buzunare de parcare, plantarea copacilor verzi și multe altele.

Regiunea specială Yogyakarta, unde se află UGM, este una dintre cele mai mici provincii din Indonezia și a fost cunoscută ca un centru al culturii javaneze, precum și un centru de învățare. Are 3.400.000 de locuitori, dintre care 511.000 locuiesc în orașul Yogyakarta. Desemnarea sa ca centru de învățare este marcată de existența a 120 de instituții de învățământ terțiar de stat și private, cu o populație de studenți de peste 300.000.

Viziune

A fi o universitate excelentă și inovatoare de clasă mondială, impregnată de valorile culturale ale națiunii bazate pe Pancasila ca ideologie de stat și dedicată interesului și omenirii națiunii.

Misiune

Să realizeze educație, cercetare și servicii în folosul comunității, precum și conservarea și dezvoltarea cunoștințelor care sunt excelente și utile pentru societate.

Locații

Yogyakarta

Address
Bulaksumur
55281 Yogyakarta, Regiunea specială din Yogyakarta, Indonezia