Talal Abu-Ghazaleh Graduate School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Talal Abu-Ghazaleh Graduate School of Business (TAG-SB) este prima școală de acest gen din lumea arabă, care reprezintă un parteneriat între sectorul public și cel privat. Acesta a fost fondat pentru a oferi oportunități educaționale la cele mai înalte standarde internaționale. Angajamentul nostru de a studenților noștri, pentru excelență academică și la dezvoltarea regiunii este reflectată în misiunea școlii: Noi educăm viitorii lideri de afaceri care vor conduce viitorul economic al regiunii arabe prin:

  1. Implementarea unei combinații disciplinata a valorilor noastre de bază și a strategiilor educaționale.
  2. Reunirea academicieni restante și studenți talentați.

Ne-am angajat sa excelenta, valorile etice și morale înalte, cercetarea academică de afaceri și aplicate, precum și îmbunătățirea continuă să beneficieze de progresele în standardele educaționale internaționale și a tehnologiei digitale. Ne străduim să rămână o școală de afaceri de premier la nivel regional și la nivel mondial.

TAG-SB a fost inaugurată în 2006, ca una dintre facultățile Universității germano-iordanian (ICG), o universitate publică formată în 2004 prin cooperarea dintre guvernele german și iordanian. Acest parteneriat unic aduce expertiza de afaceri a organizației Abu-Ghazaleh Talal (TAG-Org) în lumea academică GJU.

Excelența nu este ușor de realizat. TAG-SB este norocos să aibă sprijinul financiar și resursele TAG-Org, cea mai mare firmă de servicii profesionale din lumea arabă, cu peste 85 de birouri și 150 de reprezentanțe în întreaga lume. TAG-Org, în cuvintele Dr. sale Președinte Talal Abu-Ghazaleh, este angajat pentru a face TAG-SB "Harvard a lumii arabe." Programul și cursuri de la TAG-SB au fost dezvoltate de către unele dintre cele mai respectate figuri și renumite în mediul academic cu economia globală în minte să îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale. Programul nostru de MBA a fost conceput pentru a sprijini progresul cunoasterii cu aplicatii practice din lumea reală și printr-o abordare de studiu de caz la educație. Acest lucru plasează TAG-SB într-o liga proprie. Programul de MBA este acreditat de către Fundația pentru International Business Administration de Acreditare (FIBAA). Procedura de acreditare a verificat și a confirmat faptul că programul are toate elementele calitative specificate în liniile directoare europene MBA. Programul de MBA de la TAG-SB este primul din lumea arabă pentru a realiza această acreditare de prestigiu în ciuda faptului că a introdus doar câțiva ani în urmă.

Scopul TAG-SB este de a pregăti studenții pentru poziții de conducere în anumite domenii specializate. Suntem dedicati pentru a dezvolta în mod continuu noi programe care îi ajută absolvenții noștri să îndeplinească cerințele economiei mondiale în continuă schimbare.

Locații

Amman

Address
Talal Abu Ghazaleh Graduate School of Business TAGSB, Mecca Al Mukarramah St 104, Amman 11192, Jordan
Amman, Amman Governorate, Iordania