Trinity College Dublin - Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Trinity Business School face parte din prestigiosul Consiliu de afaceri

Trinity College Dublin este cea mai importantă universitate din Irlanda, pe locul 108 în lume și pe locul 1 în Irlanda (clasamentul QS World University 2020).

131233_TBSPiccollage.jpg

Trinity College Dublin - Viața universității

Peste 120 de societăți. De la arte, cultură, politică și dezbateri la jocuri, advocacy și muzică, sunteți sigur că vă veți găsi nișa.

50 de cluburi sportive. Alegeți din 50 de cluburi sportive într-o serie de discipline. Fii în formă, rămâi activ și întâlnește oameni în afara clasei!

Centru sport de ultimă generație. Toți studenții înregistrați de la Trinity College pot utiliza facilitățile de la Centrul Sportiv, inclusiv piscina de 25 de metri, perete de cățărare, centru de fitness și clase.

Trinity Ball, cea mai mare petrecere privată din Europa și un punct culminant al fiecărui termen de primăvară din campus.

Trinity College găzduiește cea mai mare bibliotecă din Irlanda.

Programele noastre

  • Msc în strategia de marketing digital
  • Msc în marketing
  • Msc în antreprenoriat
  • Msc în managementul resurselor umane
  • Msc în Finanțe
  • Msc în managementul riscului financiar
  • Msc în Management
  • Msc în management internațional
  • Msc în operații și gestionarea lanțului de aprovizionare
  • Diplomă de studii postuniversitare în contabilitate

Echipa de asistență în carieră

Specializată în dezvoltarea personală, echipa vă poate ajuta să identificați trasee de carieră adecvate și să vă oferi sfaturi personalizate despre cum să vă atingeți cel mai bine obiectivele de carieră prin ateliere, coaching individual și evaluări psihometrice. Ei furnizează un modul de dezvoltare a carierei (fără credit) cu rezultate definite de învățare, organizează prezentări de consultanță pentru companie și recrutare, târguri de locuri de muncă, recrutor în zilele de ședere și evenimente de networking

Un mediu educațional real de afaceri. Universitatea este situată chiar în centrul vibrantului și prietenosului oraș Dublin. Suntem învecinate cu Centrul de servicii financiare irlandeze (IFSC), capitalul industrial al industriei digitale, sediile administrației publice și ale sectorului public, comerțul cu amănuntul din centrul orașului, industriile pentru servicii profesionale și sectoarele industriei culturale din Irlanda.

Locații

Dublin

Trinity Business School

Address
Trinity College Dublin, the University of Dublin
College Green
Dublin 2, Ireland

Dublin, Jud. Dublin, Irlanda
Număr de telefon
+353 1 896 1000