Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Trinity Business School . Absolvenții noștri beneficiază de a fi obținut o diplomă de vârf de afaceri de la o universitate care este atât bine-cunoscut și foarte apreciat în întreaga lume.

Trinity College Dublin este clasată pe locul I în Irlanda și pe locul 104 în topul universităților din lume de QS World University Rankings și nu suntem prea surprinși să vedem campusul nostru uimitor enumerat în Top 500 cele mai bune locuri ale planetei Lonely Planet pe care le avem 160.000 de turiști care vizitează în fiecare an.

tcd

Trinity College Dublin are o reputație solidă ca o universitate internațională de lider care se întinde pe parcursul a patru secole. Trinity Business School a fost fondată în 1925 și a avut un rol inovator în educația și cercetarea în management, care servesc și influențează industria. De-a lungul anilor, Școala noastră a jucat un rol de pionierat în aducerea MBA în Europa și a creat unul dintre cele mai căutate programe europene de licență. Avem o serie de programe MSc cu rang înalt și noua noastră diplomă de licență inovatoare (Bachelor of Business Studies, BBS) va avea primii ei studenți în 2016/17. Avem, de asemenea, un program de doctorat vibrante cu absolvenți de succes care lucrează pe tot globul și care generează impact prin cercetarea lor.

Abordarea noastră la educație este unică, de înaltă calitate și ceva ce ne îmbunătățim în mod constant. Suntem condus de dorința de a furniza cinci obiective cheie care se bazează pe pasiunea noastră pentru a face parte dintr-o școală de afaceri de consecințe:

Educația sa axat pe carieră și performanțele afacerii. Programe care creează o carieră deosebită pentru absolvenții noștri și o performanță excelentă pentru întreprinderile în care sunt angajați. Absolvenții noștri învață managementul din lumea întreagă de ultimă generație, atât din partea cercetătorilor de vârf, cât și a directorilor de afaceri de înaltă performanță și a antreprenorilor.

Un set de valori - "puneți mai mult decât scoateți". Luăm o viziune profundă și responsabilă a termenului "performanță în afaceri", care creează o conștientizare dincolo de profit pentru a include impactul afacerilor asupra economiei și societății. Ne așteptăm ca absolvenții noștri să "introducă mai mult decât să scoată" economia și societatea de-a lungul carierei.

tcd

Dezvoltarea personală și bunăstarea studenților noștri. Oferim studenților noștri oportunități de a explora și de a dezvolta potențialul lor de afaceri și potențial personal în programele noastre de studii, precum și de a le pregăti pentru o existență sănătoasă a carierei în mediul de lucru dinamic, dar de multe ori stresant.

Un mediu educațional real. Universitatea este situată chiar în centrul vibrant și prietenos Dublin City. Suntem învecinați cu Centrul de Servicii Financiare din Irlanda (IFSC), cu capitala industriilor digitale din Europa, cu sediul central al guvernului și al sectorului public, cu centrele de retail din centrul orașului, cu industriile de servicii profesionale și cu sectoarele industriei culturale din Irlanda. Destul de simplu, avem corporații globale de ultimă generație și noi companii de înaltă performanță pe usa noastră. Ne aflăm într-o universitate foarte antreprenorială și oferim studenților educația de care au nevoie pentru a excela în afacerile stabilite și noi. Un centru antreprenorial va fi situat în centrul noii noastre clădiri de școli de afaceri și oferim deja studenților oportunități excelente de a dezvolta noi aventuri.

Cercetare riguroasă care servește și evaluează critic o afacere. Crearea și apoi diseminarea cercetării care abordează chestiuni care servesc și care se implică critic în practica reală și în politica publică.

campus

Programe predate în:
  • Engleză

Trinity College Dublin

Trinity Business School, at the Heart of Business

Trinity Business School
Address
Trinity College Dublin, the University of Dublin College Green Dublin 2, Ireland
Dublin, Jud. Dublin, Irlanda
Website
Număr de telefon
+353 1 896 1000