Tel Aviv University, Coller School of Management

Introducere

Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

De la începuturile sale cu aproape 50 de ani în urmă, School of Management A fost un centru pentru cercetare și predare la nivel mondial. Formarea generațiilor de lideri care au ajutat la definirea unor domenii cheie în israelian Sectorul privat și public, inclusiv sectorul de afaceri, guvern și mediul academic; SCHOOL Este recunoscut pe scară largă ca principalul furnizor de educație pentru management în România Israel. SCHOOLReputația excelentă și acoperirea globală sunt rezultatul angajamentului său constant de a avansa excelența fără compromisuri. De-a lungul anilor, am lucrat în mod constant pentru a ne impune standardele academice mai înalte, dezvoltând în același timp noi programe și diversificând metodologiile noastre de predare pentru a oferi studenților noștri o experiență bogată de învățare multidisciplinară. Îngrijirea studenților noștri și ruperea noilor tematici în cercetare au fost facultatea noastră remarcabilă, un grup extraordinar de cercetători, profesori și practicieni care se mândresc cu o combinație puternică de pregătire academică de vârf, împreună cu experiență de afaceri.

Realizările noastre nu ne tentează să ne relaxăm eforturile. Pentru a continua să oferim elevilor noștri un fel de educație care le va permite să navigheze spre succes într-o lume caracterizată de schimbări constante, SCHOOL A cunoscut o creștere dramatică în ultimii ani. Printre altele, am recrutat zeci de stelari israelian Cercetători din universități din străinătate, au înființat noi institute și centre de cercetare și au lansat noi programe în domenii precum managementul tehnologiei, antreprenoriat și inovare, date mari și analize de afaceri, managementul imobiliar, afacerile globale, managementul financiar. Am stabilit, de asemenea, a Centru de management al carierei Și a extins semnificativ oportunitățile de schimb de studenți cu școlile de vârf din străinătate.

Astăzi, suntem printre cele mai importante școli de afaceri din lume într-o varietate de criterii, inclusiv în ceea ce privește calitatea și domeniul de activitate al facultății noastre, nivelul cercetării noastre academice și calibrul studenților noștri. Nu e de mirare că programul nostru de MBA a fost recent clasat pe locul 11 ​​în lume pentru a produce antreprenorii susținut de VC. Suntem și noi Singura școală de afaceri din Israel acreditată de AACSB International (Asociația pentru Școli de Afaceri Advance Collegiate of Business), rețeaua globală prestigioasă de școli de afaceri, menținând cele mai înalte standarde de realizare.

Misiunea noastră

Pentru a stimula o mentalitate inovatoare pentru a se aventura într-o lume în schimbare rapidă printr-o sinergie a teoriei și practicii managementului.

Viziunea noastra

Să devină un centru global pentru excelență în cercetarea, managementul și antreprenoriatul multidisciplinar.

Clasamentul internațional

Lung și recunoscut în mod constant ca principalul furnizor de educație de management în Israel, Școala de Management Coller se află în continuu în topul clasamentelor globale.

De la înființarea sa în 2008, agenția de rating Eduniversal a acordat în mod repetat școli noastre cel mai mare rating - "5 Palme de Excelență" râvnit - ca recunoaștere a "influenței globale puternice". Ratingul 5-Palme este acordat doar 100 de școli din întreaga lume, printre care Harvard Business School, London Business School și INSEAD.

Am obținut, de asemenea, clasamentul de top al Pitchbook, o agenție de rating din Seattle pentru piețele globale de capital privat și de capital de risc, care a plasat programul nostru MBA pe locul 12 în lume în producerea de antreprenori susținuți de VC. O astfel de clasificare plasează Școala Coller de Management în fața unor astfel de școli de conducere, cum ar fi London Business School, Universitatea Duke, Universitatea din Texas și multe altele. Școala noastră a fost de asemenea legată pe locul 8 în lume pentru numărul de unicornuri stabilit de absolvenții săi.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MBA-uri 1-an »

Programe

Această școală oferă și:

MBA 1-an

MBA international Sofaer

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Israel Tel Aviv-Yafo

Indiferent dacă doriți să vă creați propria afacere, să vă aruncați cu capul în cultura de pornire a Tel Avivului sau să conduceți procese inovatoare într-o corporație multinațională, Sofaer International MBA vă oferă instrumentele, experiența practică, rețeaua și sprijinul pentru carieră, tu." [+]

Indiferent dacă doriți să vă creați propria afacere, să vă aruncați cu capul în cultura de pornire a Tel Avivului sau să conduceți procese inovatoare într-o corporație multinațională, Sofaer International MBA vă oferă instrumentele, experiența practică, rețeaua și sprijinul pentru carieră, tu." Curriculumul IMBA de 1 an combină un nucleu fundamental în managementul afacerilor cu o varietate largă de cursuri avansate, axate pe antreprenoriat, inovare și tehnologie. Ofertele de curs includ Delta Start-up Studio, primul pre-accelerator al Israelului pentru asociațiile bazate pe studenți. În plus, studenții au acces la asistență directă în carieră, incluzând programul de stagiu extins al programului cu companii de la McCann, Google și NICE Systems până la start-up-uri în cadrul programului 8200 EISP, programul de accelerator al unității de informații de elită din Israel 8200.... [-]


Videoclipuri

Entreprenuership & Innovation at Tel Aviv University's School of Management