Citește Descrierea Oficială

Fondazione CUOA Business School

CUOA (lat Ya) Business School a fost înființată în 1957

În Italia, CUOA este una dintre școlile superioare de afaceri și un centru activ pentru dezvoltarea și modernizarea competențelor de management privat și public și abilități antreprenoriale.

Una dintre trăsăturile cele mai notabile ale Școlii de Administrare a Afacerilor din cadrul CUOA este istoria sa lungă și relațiile geografice profunde, care contribuie la promovarea antreprenorilor și regizorilor remarcabili din nord-estul Italiei.

CUOA nu numai că reușește să ofere cursuri internaționale de formare (colaborând cu parteneri străini), dar și să lucreze cu peste 3.500 de companii locale. Elevii care participă la acest curs provin din 50 de țări și conduc 15 proiecte de dezvoltare globale diferite.

Școala CUOA de Administrare a Afacerilor este lider național și internațional în cursurile de corporate și de management. Acest colegiu îi ajută pe elevi să își dezvolte nevoile și abilitățile individuale.

CUOA conduce persoane fizice, companii, organizații private și publice într-un nou model de management corporativ pentru a atinge obiectivele corporative.

Această școală oferă o diplomă de master în administrarea afacerilor, un curs executiv pe termen scurt și un curs personalizat pentru a răspunde tuturor nevoilor. În Italia, departamentul de recrutare uman al fiecărei companii consideră COUA studenți de management de afaceri ca o importanță importantă de admitere.

CUOA Business School este o clădire maiestuoasă din secolul al XVIII-lea, situată în Villa Valmarana Morosini din Vicenza, la periferia Italiei. Această clădire în stil Palladian din secolul al XVIII-lea a fost proiectată de arhitectul Francesco Muttoni și are toate facilitățile școlare care acoperă cultura istorică și activitățile academice.

Valmarana Morosini este situat lângă vila și este un exemplu concret al unei școli moderne de afaceri. Această zonă rezidențială este găzduită într-o grădină și cabană din mijlocul primelor vile și are mai mult de 50 de camere dotate cu băi private și alte facilități de servicii.

Fondazione CUOA Business School

CUOA (lat Ya) Business School a fost înființată în 1957

Vila Valmarana Morosini

103, G. Marconi

Altavilla Vicentina, Vicenza, 36077 IT

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MBA Part Time

Fondazione CUOA

Part-time CUOA MBA este un program orientat pe plan internațional care oferă posibilitatea de a învăța într-un context multicultural stimulativ. Elevii vor dezvolta conce ... [+]

Part-time MBA Programul Internațional în colaborare cu Universitatea din Michigan-DearbornData de începere: 6 martie 2020 Data limită: iulie 2021 Limba: italiană și engleză Durata: 30 de sfârșit de săptămână, 1 săptămână în străinătate, 70 de ore în învățământul la distanță

Master of Business Administration este un curs de management general a cărui valoare este recunoscută la nivel internațional.

Part-time MBA este o propunere de inspirație internațională a CUOA care dezvoltă o viziune integrată și strategică a companiei care vizează abordarea provocărilor profesionale în contexte din ce în ce mai complexe. Exploră toate funcțiile și procesele unei companii și oferă instrumente concrete de utilizare imediată.... [-]

Italia Altavilla Vicentina
Martie 2020
Italiană,Engleză
Part time
16 luni
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Fondazione CUOA Business School
Address
CUOA Business School Villa Valmarana Morosini 103, G. Marconi
36077 Altavilla Vicentina, Veneto, Italia
Website
Număr de telefon
+39 0444 333711