Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Universitatea Marconi este o universitate de clasă mondială angajată în cercetări și inovații internaționale semnificative. Universitatea se află dincolo de cadrul tradițional de învățare academică, promovând utilizarea metodologiilor inovatoare de învățare prin combinarea soluțiilor tehnologice avansate cu activitățile tradiționale precum prelegeri, ateliere de lucru și seminarii.

Cercetarea Marconi se desfășoară de la Economie și Arte la Știința și Tehnologiile Aplicate, în conformitate cu schimbările și progresele societale. Abordarea noastră se bazează pe dezvoltarea cunoștințelor, competențelor și competențelor interdisciplinare, cu accent deosebit pe perspectiva globală. Un angajament pentru excelență și calitate inspiră programele noastre, care vizează pregătirea elevilor pentru a face față schimbărilor globale și pentru a aplica cu succes cunoștințele lor academice în situații reale.

Universitatea se străduiește să-și aducă valorile și misiunea pentru a răspunde nevoilor studenților internaționali și interni, oferindu-le diferite oportunități de studiu la nivel universitar și postuniversitar, programare flexibilă, înscriere continuă, cursuri online, laboratoare virtuale și simulări.

În prezent, comunitatea noastră diversă are peste 16.000 de studenți înscriși în programe postuniversitare și postuniversitare, 300 de membri ai facultăților și o echipă de consultanță academică formată din mai mult de 200 de experți. Laboratoarele bine echipate susțin activitățile noastre de cercetare, cum ar fi Marconi Studios, biroul nostru de producție pentru Cinematic Arts și Digital Media, unde studenții își pot aplica cunoștințele și pot obține o experiență de practică practică.

Misiune

Misiunea lui Marconi este de a oferi programe inovatoare și accesibile de înaltă calitate și oportunități de învățare atât studenților interni, cât și internaționali, folosind cele mai noi tehnologii și răspunzând cerințelor studenților în căutarea integrității academice, personale și profesionale.

Când urmează o diplomă la Universitatea Marconi, nu numai că veți avea acces la cele mai recente tehnologii de învățare on-line, dar și la învățământ, facilități și suport universitar.

Parteneriatele noastre active cu instituțiile locale, naționale și internaționale contribuie la un scop comun sustenabil de plasare și avansare a studenților în cadrul forței de muncă.

Obiective

  • Oferirea de programe profesionale de înaltă calitate.
  • Crearea unei comunități și îmbogățirea vieții studenților prin promovarea creșterii profesionale și educaționale
  • Pentru a încuraja învățarea centrată pe student la toate nivelurile, susținută de resurse tehnologice și condusă de cadre și personal calificat
  • Pentru a oferi o experiență educațională remarcabilă prin intermediul serviciilor de suport academic și administrativ
  • Promovarea cercetării și inovării interdisciplinare
  • Să încurajeze colaborarea și interacțiunea cu alte instituții cu aceleași obiective

Modelul nostru educațional

Experiența academică de la Marconi se bazează pe o bogată tradiție educațională europeană și oferă valoare adăugată a cercetării și inovării în domeniul tehnologiilor de învățare.

Modelul educațional Marconi constă atât într-un format online, cât și într-un format combinat, care combină activitățile față-în-față și interactive și promovează interacțiunea student-facultate și utilizarea mai eficientă a resurselor instituționale.

Prin alegerea opțiunii combinate puteți participa la seminarii și lecții față-în-față într-una din filialele Universității pentru a vă îmbogăți experiența de studiu online.

Înscriși la Universitatea Marconi, elevii de peste mări au ocazia să participe la o comunitate internațională, să se expună unor culturi diferite și să obțină o diplomă europeană extrem de apreciată, fără a trebui să părăsească propria țară.

Când alegeți o diplomă online cu Universitatea Marconi, beneficiați de acces direct la predarea, facilitățile și sprijinul pentru universități. Personalul nostru didactic este direct responsabil pentru crearea și proiectarea propriilor noastre cursuri online, profitând de cele mai recente soluții tehnologice pentru a vă garanta o experiență de studiu de înaltă calitate și de angajare.

Ultimele noastre descoperiri în designul instructiv și tehnologiile digitale au dus la crearea platformei Marconi Virtual C @ mpus SIM (Sistem Multimodal Integrat) care beneficiază de integrarea următoarelor instrumente:

technologies

În cadrul acestui mediu de învățare, materialele educaționale multimedia și interactive (lecții audio / video, laboratoare virtuale, simulări, studii de caz, teste) oferă studenților posibilitatea de a-și personaliza propria experiență de studiu.

Acreditările naționale

Italia: Prima universitate online care urmează să fie acreditată în Italia de către Ministerul Educației din Italia

Grecia: Acreditat de Ministerul Educației din Grecia pentru a oferi diplome de licență în limbile și literatura modernă, psihologia și știința educației și o diplomă de master în leadership, management și tehnologii emergente.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

MBA

Guglielmo Marconi University

Câștigați o diplomă de MBA recunoscută la nivel internațional de la Universitatea din Marconi pentru a vă accelera cariera și a vă transforma într-un lider de afaceri. El ... [+]

Prezentare generală

Câștigați o diplomă de MBA recunoscută la nivel internațional de la Universitatea din Marconi pentru a vă accelera cariera și a vă transforma într-un lider de afaceri. Elevii cu studii superioare de gradul de afaceri și non-business pot beneficia de acest program și vor reuși să reușească în mediile de afaceri complexe și provocatoare de astăzi.

Programul MBA al Universității Marconi nu este doar un program de afaceri, ci o experiență motivantă și schimbătoare de viață, care vă va face să re-gândiți și să reevaluezi modul în care funcționează afacerile și vă va face capabili să concureze învățând cele mai bune strategii de afaceri.... [-]

Italia Rome
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
10 - 12 luni
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Guglielmo Marconi University

Câștigați un MBA la nivel internațional recunoscut în managementul sănătății de la Universitatea din Marconi pentru a vă accelera cariera în HealthCare și dezvoltați-vă î ... [+]

Prezentare generală

Câștigați un MBA la nivel internațional recunoscut în managementul sănătății de la Universitatea din Marconi pentru a vă accelera cariera în HealthCare și dezvoltați-vă într-un profesionist în domeniul sănătății, care înțelege cum să gestionați organizațiile nonprofit, profit și voluntar, în mod eficient și inovator .

Programul de MBA în Managementul Sănătății se concentrează asupra necesității ca managerii din domeniul sănătății să fie cursanți, gânditori critici și practicieni etici prin recunoașterea naturii multi-constructive a realităților umane, sociale și organizaționale și a relațiilor complexe dintre sistemul furnizorilor de servicii medicale și nevoile al comunității.... [-]

Italia Rome
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
10 - 12 luni
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Guglielmo Marconi University

Câștigați un MBA recunoscut la nivel internațional în gradul de marketing de la Universitatea Marconi pentru a vă accelera cariera în marketing. ... [+]

Prezentare generală

Câștigați un MBA recunoscut la nivel internațional în gradul de marketing de la Universitatea Marconi pentru a vă accelera cariera în marketing.

Programul MBA în Marketing vă va oferi cunoștințe despre procesul de dezvoltare a marketingului, inclusiv formularea strategiei, informații despre consumatori

Universitatea Marconi Blended Learning MBA flexibilă în marketing combină clasele Face to Face și clase virtuale în toate locurile în timp ce elevii își echilibrează viața personală și profesională.

Master în Administrarea Afacerilor în Marketing

Câștigați un MBA recunoscut la nivel internațional în gradul de marketing de la Universitatea Marconi pentru a vă accelera cariera în marketing.... [-]

Italia Rome
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
10 - 12 luni
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

Our faculties